Çıldırmama ramak kaldı.

Ya ben erkeklerin stresini de Bı noktaya kadar anlayabiliyorum.. Erkek olmak da zor yani.. Ev gecındırmek ustune cocuk kadın dırdırı Bı noktaya kadar haklılar.. Ama o noktayı aşınca yanı karsındakını İnsan degıl hızmetcı gibi görunce bende kayış kopuyo.. Bızler yuvamız ıcın o temızlıgı o ütüyü yapıyoruz.. Onların kara kaşına kara gözüne degıl.. Cocuklarmz için çabalıyoruz.. Bunları görmeyip ota boka bagrıp nefret kusan erkeklerden hazzetmiyorum.. Bi yanım feminik Bi yanım esıtlıkcı bnm

Beni ancak bu kadın anlar
Ayy bizim bi kuzen vardı pislik beni rahatsız etmiyor derdi çokta kınamadım ama
Bende esimin kardesini cok kinadim bize gelir yatagini bile toplamaz pijamalari i ters duz cikarir atar bavulu odasini ortasinda durur topla dedigimizde gece yine giycez nasil olsa derdi kizimda amcasi gb sanirim esim sen cok soylendin der durursimdi alisti bizim eve gelince cok dagitamiyor kendini.

Ne yazalım sana ? Kavga et bağır çağır mı diyelim ? Ben ne zaman mükemmel anneyim dedim ? Neyse gerçekten kimseye birşey söylenmiyor !

Biz görmedıkkı anam cicek cukulata o yuzden heves edıorm.. Zaten kebap yıye yıeye camış gibi oldum
Bundan sonra gelir inşallah kuzum. Erkeklerde sıkıntı var eş nasıl ister diye düşünme yok dümdüz akıllarına ilk geleni yapıyorlar Valla ben doğurana kadar yiyeceğe açığım

Bundan sonra gelir inşallah kuzum. Erkeklerde sıkıntı var eş nasıl ister diye düşünme yok dümdüz akıllarına ilk geleni yapıyorlar Valla ben doğurana kadar yiyeceğe açığım
Ye anacim ye dogdugunda 2 bebe arasinda kilo falan kalmaz sende
Ilk dogumuma gore daha cabuk gitti benim kilom her zamanki gb bolgesel yaglarim tas gb duruyor oglan bir onlari eritemedi

Ne yazalım sana ? Kavga et bağır çağır mı diyelim ? Ben ne zaman mükemmel anneyim dedim ? Neyse gerçekten kimseye birşey söylenmiyor !
Bence de tıce empati yeteneğin yok. Yeterince kötü olduğunu yazdım ve hala boşan falan diyorsun. Hala daha üste çıkmaya çalışıyorsun. Ben olsam gerçekten arkadaş gibi gördüğüm ve hemen hemen her gün dertleştiğim birini ciddi olarak üzdüysem susarım. Her şeyin bir zamanı var ve bende sorumsuzlar gibi boşanamam. Herşeye aklım fazlasıyla çalışıyor çok şükür. Bir kere yazdın , diğerleri de yazdı evet dedim geçtim. Çareyi bende çok iyi biliyorum. Ama hala buraya gelmiş devam ettiriyorsun.

Harika yorumları ve erkekler İlk anneler gününde çiçek almıştı geçen sene de anneler gününü es geçti boş kaldım dedim seneye ela kendisi alsın dedi kurye ne kadar ev gezdiyse devreler gitmiş

Ye anacim ye dogdugunda 2 bebe arasinda kilo falan kalmaz sende
Ilk dogumuma gore daha cabuk gitti benim kilom her zamanki gb bolgesel yaglarim tas gb duruyor oglan bir onlari eritemedi
Ay hadi inşallah kuzum. Kızda veremedim bide pandemi belası çıktı hep evdeydik benim de basen maşallah ayrı dünya vergisini ödesem ülke kalkınır

Şu dilimizi tutaydık şimdi oğlan anaları bize hava atıyor olmazdı

Şunu da söyleyeyim sana Kv ile de eşimle de çocuğun yanında tartıştım . Ama daha sonra zaman geçtiğinde çocukta nasıl etkiler bıraktığını görüp anlayıp bunun hata olduğunu farkında vardım. Sevdiğim ve üzüldüğüm bir arkadaşıma da yapmamasını şuan söyledim ama tabi anlayamıyorsun o ayrı . Birde boşanmak sorumsuzluk değildir insan bitirdiği noktada boşanır kimin için ne zaman doğru bilemeyiz . Kavga gürültü sorumsuzluk vs vs olduğu ortamda çocuk büyümek istemez zaten. Kimse zevkten boşanmaz hepimiz insanız bilemeyiz . Ya bu deveyi güderiz ya bu diyardan gideriz başka yolu tabiki yok neyse iyi günler .

Son düzenleme:
Okey sen her gün gelip burada dert yanıyorsun ya tıpkı benim gibi , demek ki sende de eş desteği yok bence sende bi boşanmayı düşün olur mu ? Hadi sana da iyi günler. İstediğinizi söylerseniz bende istediğimi söylerim.

Onlarda haklilar tabii . Karsilikli empati yapildigi surece guzel ilerliyor iliskiler

Evi bir süre gerçekten bok götürecek mesela bizde. Sabahtan beri hastayım ayağına yatıyor. Çorba istedi yapmadım bile. Bundan sonra böyle. Ciddi kararlar aldım bugün.

Benim eşim sabah 07:30 ile 17:30 arası çalışıyor bak şuan bizi aldı parka geldik .çocuk 20:00 de yatıyor zaten . Haftasonu 1.5 gün izni var 08:30 da kalkar kahvaltıdan sonra çocuğa bakar vs vs . Eğer empati sahibi olmasaydım o msjın önüne bunları yazar ve bak benim kocam böyle sen boşan bence yazardım . Senin şartlarında bizimki çok farklı . Hiç birimiz ne mükemmel bir anne ne mükemmel eşiniz .

Sabahta gordum konunu bazi erkekler birak detek olamyi kostek oluyorlar.bazilqri hic iflah olmuyor artik beklentisini yitiriyor insan.
Bizde de 2. Cocuklla birlikte cocuklari hep ben uyutur oldum .bazen ablasini once sonra kardesini uyutuyordum baktim aksam hic dinlenemiyorum esimde sen al bunlari uyut gel demeye basladi orda film koptu.zaten gunduz hep ben uyutuyorum yemek ve ev islerini araya sikistiriyorum hic ayaklarimi uzatip kahve icemez hale geldim esimle atistik simdi o da uyutuyor gece uyandiginda1 saat 2 saat idare ediyrum sonra kaldiriyorum kalk sen bak ben 1 saat uyumak istiyorum diyorum sagolsun durtersem uyaniyor. Basta cok sizlandi ben ise gidiyorum sen evdesin gb en son unutkanliklarim artip evde sinir kupu gb dolasmaya baslayinca eli mahkum yardim etti
Konsmak ise yaramiyorsa yardimci birini tutabilirsin cocukla ilgilensin ya da evle ilgilenir. Yukunu azaltmaya bakarsin. Ya da calisma hayatina donebilirsin.

Maşallah sana. O zaman o kadar yakınma bence. Kimse şu saçma muhabbetimize daha fazla dahil olmasın olur mu ? Size iyi bol eğlenceler .

Ben kimsenin yorumuna asla kızmıyorum. Bunu istemesem ve göze alamasam asla konu açmam ki beni ne linçlemişlikleri var. Ama ben orada da yazdım. Şu an için boşanmak benim kitabımda yazmıyor. Böyle devam ederse zaten evden atacağım. Bazı erkekler böyledir diye sevinemiyorum, çok kişi yazmış benimkide böyle diye. Ama böyle olması zaten yanlış olan değil mi? Bak bir cinnet geçirdim kuzuya döndü. Gerek var mı cidden ? Ben bu geçer mi diye yazmışken boşan diyorlar. Neden diyorlar biliyor musun ? Kocamı genelde gömdüğüm için. Kendini mutsuz hisseden birinin konusuna gidipte ayh benim kocamda şöyle , böyle demediğim için. Benim yerimde sitenin %90ı olsa aman ne olacak der geçer. Ama ben artık gerçekten çok tahammülsüzleştim. Sabahtan beri hastayım bana çorba yap diyor yapmıyorum, yapmayacağımda. Ben evlenirken ona söyledim bak dedim bu kadar rahatsan ben rahatlık sevmem, ben her şeyin zamanında olmasını severim diye. Sürekli bir sürü bahane buldu , ha bende aptal mıydım ? İnanmasaydım. Evet aptalmışım. Bana demez mi annen gidip biraz kalsan sinirlerin yatışsa. Kalamam annemde falan, beni bomba yapan sensin anam babam mı çekecek ? Gelmişler kaç yaşına başlarına mı ekşiyeyim ? Ama geriye dönsem çok farklı şeyler olurdu. Bundan sonra asla ve asla kendimi yormayacağım. Bana şimdi diyor ki kadın alıyorsun ona da laf ediyorsun. Evet şansıma henüz iyisi gelmedi ama ben bulamıyorum diye sen böyle yapamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…