- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.181
Mememim suçu neydi.. bir de yand bir bebe saha var sabaha kadar ağladı. Kadının çıkmayan sesini duydum yeter diyee :/Oh oh
Sabahlar olmasın
Ya bak arada üzülüyorum yazık ha bunlara
Hep ni şeyler oluyor vücutlarında
Ne yapacaklarını bilemiyorkar filan ya da anlatamıyorlar
Yazık gerçekten
Bizi emiyorlarKendimi trafoya versem enerji yüklenmez öyle bir haldeyimbu bebeler nerden buluyor ki
Kaç aylık ? Of diş olmasa başka şeyden huysuzlanıyor. Sürekli bana yapışıkHayır benimki diste çıkarmıyor derdi nedir anlamadım gitti. Tükendim
9 aylık. 9 aydir uyumuyorum demek bu.Kaç aylık ? Of diş olmasa başka şeyden huysuzlanıyor. Sürekli bana yapışık
Kız yan komşum ben miyim yoksaMememim suçu neydi.. bir de yand bir bebe saha var sabaha kadar ağladı. Kadının çıkmayan sesini duydum yeter diyee :/
Bende olabilirim. Ama sanmıyorum ben rezidansta oturmuyorumKız yan komşum ben miyim yoksa
20. Kattaysan olabilerrKız yan komşum ben miyim yoksa
HahhaBende olabilirim. Ama sanmıyorum ben rezidansta oturmuyorum
Rezidans diyince sen geliyirsun hep aklıma.Hahhaherkes beni rezidanstan tanır oldu kıazz
Ne güzel bir özellik dimiRezidans diyince sen geliyirsun hep aklıma.
Ben o meseleyi 15.ayda hallettimBizi emiyorlarenerjimizi sömürüyorlar !
Baktım pencereden pek 20. Katta oturmuyorum galiba20. Kattaysan olabilerr
Ay bende öyle bırakmak istiyorummm. Zor oluyor ama ya gece beslenmesini kesmek istedim , başarıyor gibiydim de ama sonra olmadıBen o meseleyi 15.ayda hallettim
Hahah nevrin dönmüş yineBaktım pencereden pek 20. Katta oturmuyorum galiba
Canım bizde dahiliye doktoru kesin olarak bırakacaksın dedi. Vitaminler falan hep yerlere inmişti ee gece emen çocukta uyku düzeni falanda olmuyor bünye iyice sinyal verdi. Azaltarak gitmeyi düşündüm ama doktor bu kadar düşkün bebekte (mak 1 saat arayla emiyordu ve her emme en az yarım saatti düşün) yapamazsın direk kes sütün çekilene kadar sağıp ver dedi öyle yaptım mastit falan yaşamadan sorunsuz geçti gitti.Ay bende öyle bırakmak istiyorummm. Zor oluyor ama ya gece beslenmesini kesmek istedim , başarıyor gibiydim de ama sonra olmadı
Nevrim düzelemiyorHahah nevrin dönmüş yine
Al benden de o kadar hey heyler tepemdeBana geceden beri günaydın beybi
Hiç kararmadı gün bana
Asıl sana günaydın
Ben kocamı terk ettim çocuk bakımı yüzündenAl benden de o kadar hey heyler tepemdeneyseki cuma yarin sabah esime birakip uyuyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?