Çıldırmak üzereyim!!!

Canım annemlerdeki kedimizin tabağında sürekli durur maması. Ne zaman isterse yiyor.
Ben malesef öyle yapamıyorum büyük kedimden dolayı.
Büyük kedim çok yiyor bıraksam ayda 10 kilo tek başına bitirir. Doktoru da mamayı azaltmamızı söyleyince ben günde 2 defa veriyorum ara ara da diğer kedim zaten bırakıyor diye onun kalan mamalarını da yiyor :)

Oooo hey maşallah :)

Ya nasil benzerler Boyle benimkilere. sizin siyah olan buyuk ve disi olanmiydi?

Siyah olan erkek büyük olan.
Diğeri dişi olan :) işte o miu miu yapan dişi kedim :)) ne kadar da masum,ne kadar da melek gibi bakıyor dimi?

Bizim bir kedimiz vardı, 7/24 kabında maması olduğu halde 3-5 tane anca yerdi tek seferde ve adeta bir sokak kedisi gibi zayıftı. Farklı mamalar da versek belli bir kilonun üstüne hiç çıkmadı. Diğer kedilerimizin de kabında hep maması olur. Bir tanesi makarna bile yerken miyavlayıp istiyor, bir diğeri aç kalmış gibi bazen ekmek poşetini parçalar, diğeri ise evde et bile olsa istemez. Et olsa istemeyen kedi yaş mama bir defa verince sonraki günlerde de miyavlar ister durur. Hepsi normal sağlıklı kiloda. Eski ev arkadaşımın da bir kedisi vardı, ona maması bittikçe vermiyorduk çünkü sizinki gibi ayarını tutturamayıp fazla yiyordu. :))

Hepsinin huyu suyu farklı. :) Acıkınca yer kuru mamayı da. Aç kalmaz merak etmeyin. Diğer kediniz de 5 dk arayla aç olmasa bile yiyor demişsiniz ya, kediler zaten aslında ara ara, azar azar yerler. Sizin minnoş ayarlayamıyor demek ki miktarı. :)

Bizim minnoş ayarlayamıyor hiç :)
1 kap dolusu mama olsun onu bitirene kadar gider gelir. En fazla 2 saatte biter o kabı. Kabı da küçük değil :) gayet büyük bir kap.
1 sene öncesine kadar bende öyle bırakıyordum mamasını. Azalttığımdan beri biraz da olsa kilo verdi daha iyi oldu. Biraz fazla yediğinnde ağlıyor zaten köşelerde :) o yüzden en iyisi böyle. Üzülürüm birşey olursa ve dikkat etmeye çalışıyorum elinden geldğince..

Fazla kilo ilerleyen yaşla birlikte kedilere çok zararlı zaten. Koca kabı kısa sürede bitiriyorsa diyet yapmak ve kilosunu korumak zorunda. :) Buna dikkat ediyor olmanız ne güzel. :)

Kediniz çok karizmatik, maşallah. :)

Fazla kilo ilerleyen yaşla birlikte kedilere çok zararlı zaten. Koca kabı kısa sürede bitiriyorsa diyet yapmak ve kilosunu korumak zorunda. :) Buna dikkat ediyor olmanız ne güzel. :)

Kediniz çok karizmatik, maşallah. :)

1 seneden fazla doktor doktor gezdik onunla.. çok üzülüyodum rahatsızlandığında resmen eridim o derecede :)
Çok şükür 1 senedir çok iyi.. dikkat etmem lazım çünkü çok değerli ikisi de bizim için :)
Teşekkür ederiz ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…