Parça pinçik ederim ben bunu sevgiden jameya:))maşallah yavruşa:)
Oyy cok tatli ama buuu:) buyruuun,siz de yiyi göbüşünü.
Ben bütün gün yiyorum nasılsa
Tribini yerler onunEvet sevimli çook
Biliyor biliyor bilmez mı :)) çok fena. Diğer mamayı koklayıp gidiyor resmen trip atıyor bana
yas mama hepsine zararli
evet bir kedi haftada 3 kg yiyor masallah cok saglikli
veterinerini degistirsene
gunde 100 gr az geldi benim gozume
benimkine versem 100 gr parcalar beni
Kedilerimiz ikiz gibiler bu arada:) buyruuun,siz de yiyin göbüşünü.
Hahahaha zilliye bak yaverme tabı yas mama zararlı mecbur yıyecek kuru mamayı benım bı tane erkek var bı bucuk yasında mama kabı hıc bos kalmaz ama abartmazda bır bucuk ayda 4 kg mama buyuklerınden 4 yada 5 tane yas mama tuketıyordu artık yas mamayı azalttık haftada bır veya ıkı veroyoruz onceden ıst ıste verdıgımızde de ılla bı kase cope gıdıyrdu
Kedilerimiz ikiz gibiler bu arada
Bu tiplerin huylari da mi ayni oluyo ne..masaallah.
Oyy cok tatli ama buuuyerim minnak yaaa
Tribini yerler onun
Sakız ismi :))Teyzesi oglum kedinin ismini soruyorkonunu istila ettik bizde
Masallah sakizaSakız ismi :))
ay bu cok seker jameya benimki de tekir:) buyruuun,siz de yiyin göbüşünü.
Ben de iki var biri 11 yasin da disi 6 yasindayken sahiplendik. Digeri erkek ve henuz 6 aylik. Ben Amerikada yasiyorum kg kullanmiyoruz burda bende oyle alistim. Pound dan kg cevirmek zor geliyor.
Soyle diyim kuru mama markasi hep ayni aldim. Yasina gore aliyordum ama Benim bebek kedim geldiginden beri 1+yas aldim kizima cunku ufak lik ta yiyor.
Ufakligida ayni Markanin 0-1 yasini aliyorum. Iki kedim de birbirlerinin mamasini yiyorlar.
Kizim bana geldiginden beri hep ayni kiloda kaldi. Buyuk kabina mama koyardim. Bir haftada ancak bitirirdi. Yas mamasini hep ayni Marka verdim.
Benim bucur cok obur 5 haftadir bende ve geldiginden beri soyle diyim.
5 pound kilodan 8 pound oldu. Ona cok nadir yas mama veroyorum cunku cok obur. Kizim disari cikiyor gun icinde ama bu ufak lik disari cikmak istemiyor ki .
Ben iki kedimi de sokaktan aldim.
Sanirim ufak lik buyuyene kadar cok yiyicek ya da erkek kediler daha obur.
Sizin kedi Benim kizima cok benziyor ama Benim ki cok tuylu.
ay bu cok seker jameya benimki de tekir
bayilirim tekirlere
Valla bizim pofuduk hanıma bir kase mama yetiyor günde. Hatta bazen o mamayı bile bitirmiyor. Friskies yediriyoruz ona biz. Cumartesi de onun yas mama gunu.
Miyavlamış falan ya yerim
Canım annemlerdeki kedimizin tabağında sürekli durur maması. Ne zaman isterse yiyor.Aa çokmuş amaa
Ben günde 50 gr mama veriyorum büyük kedime. İnanılmaz kilo aldı veteriner kesinlikle geçme dedi. Peki sadece 1 kedi mı yiyor haftada 3 kg?
Büyüğü vermesem istemiyor ama mama olursa mesela iki günlük mama koysam onu 1 günde bitirene kadar yer :)
Diğeri öyle değil aslında doyduğunda bırakır. Ama ayarını tutturamıyoruz. Günde 2 kez yemesini istiyorum çünkü yetiyormuş,fazlasını verirsem çok kilo alır ve hasta olur diye korkuyorum. Veterinerimiz böyle söyledi böyle yapmaya çalışıyorum. Yaş mama bozuyor bizim kediyi onu da yeni fark ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?