Çıldırmak üzereyim!!!

Hahahaha zilliye bak ya verme tabı yas mama zararlı mecbur yıyecek kuru mamayı benım bı tane erkek var bı bucuk yasında mama kabı hıc bos kalmaz ama abartmazda bır bucuk ayda 4 kg mama buyuklerınden 4 yada 5 tane yas mama tuketıyordu artık yas mamayı azalttık haftada bır veya ıkı veroyoruz onceden ıst ıste verdıgımızde de ılla bı kase cope gıdıyrdu

yas mama hepsine zararli
evet bir kedi haftada 3 kg yiyor masallah cok saglikli
veterinerini degistirsene
gunde 100 gr az geldi benim gozume
benimkine versem 100 gr parcalar beni

Ben erkek olan kedişle çok sorun yaşadım. Bir sürü veteriner dolaştım koskoca izmirde,en sonunda geçen sene bitane buldum,o da şuan ki veterinerimiz. Hastalığını bitek o çözdü. Ondan önce her gittiğimiz vet. Bi ilaç verdi hiç bir şekilde fayda etmedi.
Bu adam çok tecrübeli, o yüzden değiştiremiyorum,yok zaten doğru düzgün vet.
Protein fazlalığı yüzünden tüy döküyordu çeşitli çeşitli yerlerde ve yara oluyordu. Boynunun altı komple dökülüyordu resmen. En son bu adamı bulduktan sonra bidaha yaşamadık çok şükür. Mamayı da azaltınca dediği gibi düzelme oldu.
Bide fazlasını da istemiyor,sadece fazla koyduğumda durduramıyorum :)))

Ortalama bizde de böyle. 4 kg mama yiyorlar ayda. Normal o zaman bizde de. Ben malesef mama kaplarını dolu bırakırsam büyük kedim tek başına ayda 10 kg mama yer
Zaten biraz kaçırsın köşelere saklanıp ağlıyor. O yüzden elimden geldiğince en aza indirmeye çalışıyorum hastalanmasın diye..
ben yaş mamayı ayda 2 kez felix alıyorum konservede,onu da bitirince bidaha 1 1,5 ay sonra alıyorum. Çok vermiyorum yani çok zararlı. Şimdi tamamen kesicem kararlıyım :)))

Kedilerimiz ikiz gibiler bu arada
Bu tiplerin huylari da mi ayni oluyo ne..masaallah.

Bu kediler biraz doyumsuz oluyor diye duymuştum :)
Fazla hareketliler,ve doymak bilmiyorlar.
Ya canım onlar benim,bu kedi sonradan geldi ama ayağımın dibinden ayrılmıyor. Nereye gitsem peşimde :))
Geliyor ayağımın üstüne yatıyor sürekli:)

Ben de iki var biri 11 yasin da disi 6 yasindayken sahiplendik. Digeri erkek ve henuz 6 aylik. Ben Amerikada yasiyorum kg kullanmiyoruz burda bende oyle alistim. Pound dan kg cevirmek zor geliyor.

Soyle diyim kuru mama markasi hep ayni aldim. Yasina gore aliyordum ama Benim bebek kedim geldiginden beri 1+yas aldim kizima cunku ufak lik ta yiyor.
Ufakligida ayni Markanin 0-1 yasini aliyorum. Iki kedim de birbirlerinin mamasini yiyorlar.

Kizim bana geldiginden beri hep ayni kiloda kaldi. Buyuk kabina mama koyardim. Bir haftada ancak bitirirdi. Yas mamasini hep ayni Marka verdim.

Benim bucur cok obur 5 haftadir bende ve geldiginden beri soyle diyim.
5 pound dan 8 pound oldu. Ona cok nadir yas mama veroyorum cunku cok obur. Kizim disari cikiyor gun icinde ama bu ufak lik disari cikmak istemiyor ki .
Ben iki kedimi de sokaktan aldim.
Sanirim ufak lik buyuyene kadar cok yiyicek ya da erkek kediler daha obur.

Valla bizim pofuduk hanıma bir kase mama yetiyor günde. Hatta bazen o mamayı bile bitirmiyor. Friskies yediriyoruz ona biz. Cumartesi de onun yas mama gunu.
Miyavlamış falan ya yerim

Ben de hiç değiştirmedim. Hep aynı mamaları alıp verdim.
Erkekler daha obur evet :) çok küçük olduğu için fazla yiyor sanırım,ben daha yeni yeni 1 bucuk yaşına geldi anca azalttı. Yani versem de doyduğu zaman yemiyor ufak olan ama büyük olan (erkek) öyle değil.
Ona bıraksam ayda 10 kg mama yer :)
Zaten fazla kilo aldı kısırlaştırdıktan sonra. Tek başınayken mama kabına koyuyordum baya,onu bitiriyordu,halbuki o mama 2 gün bile giderdi eğer doyduğu zaman bıraksa :)))

ay bu cok seker jameya benimki de tekir
bayilirim tekirlere

Çok sevimli ya :) bir de nazlı,duygusal aman allahım. Duygusallıktan kırılıyor. Gece lavaboya filan gidiyorum beni görür görmez yere yatıp göbüş açıyor o uykulu halimle orurup onu seviyorum

Canım annemlerdeki kedimizin tabağında sürekli durur maması. Ne zaman isterse yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…