çıldırmak üzereyim sinirden uyuyamıyorum... durum değerlendirmesi istiyorum

size söylenen laf çok ağır gerçekten keşke onlarda hatalarını anlayıp geri adım atsalarmış bu kadar büyümezdi olay ben olsam görümcemlede eskisi gibi olamazdım siz yine görüşmüşsünüz kendinize düşeni yapmışsınız ama sonuçta o görümcenizin eşi kendi içinde hatasını kabul etse bile size haklısın ayıp etti demez herkes objektif olamıyor

size söylenen laf çok ağır gerçekten keşke onlarda hatalarını anlayıp geri adım atsalarmış bu kadar büyümezdi olay ben olsam görümcemlede eskisi gibi olamazdım siz yine görüşmüşsünüz kendinize düşeni yapmışsınız ama sonuçta o görümcenizin eşi kendi içinde hatasını kabul etse bile size haklısın ayıp etti demez herkes objektif olamıyor

artık bu saatten sonra eskisi gibi olacağımızı ben de sanmıyorum zaten.. benim merak ettiğim arkadaşlar şimdi ben mi çok kötüyüm çok kinciyim yoksa olması gerektiği gibi mi davranıyorum... görümcem bayağı bozuldu o kadar laf saydıktan sonra ne yani bunca iyilik yapıldı diye istedikleri gibi mi davranabilecekler... resmen kocam sana böyle dedi ama sen yapılanların hatrına yut gel çık karşısına mı demek istiyor... ya da nankör mü oldum yaaaaa