ah canim bizdede var boyle eniste buyuk gorumcemin kocasi aynen boyle esim ben gorumcemler okumus insanlariz ama buyuk gorumcemin esi kucuk yastan beri hep calismis esnaflik yapmis ondanmidir nedir cenesi cok dusuk daha esim ilk tanistiriyor beni ailesiyle o hemen dediki kayinco durdun durdun turnayi gozunden vurdun sanki esimde 30 da evlendi laf olsun diye soyledi sonra evlendik kayinvalide ve kayinpederin yaninda hos geldin der onlaar olmayinca hosgeldin der sapur supur oper iiiiiiiiiiiiigggggggggggg esim ablasina dedi ablasi soylemis olmaliki sonraki zamanda tokalasti sonra alttan usten konusmaya basladi esim girdi araya eniste senin agzinin yayi genislemis bi baktir dedi o gunden sonra toparladi sonra herkes bende toplanacagiz eniste dvd almis izleyecegiz gorumcelerde birseyler getirmis misirda patladik ana film bozuk cikti anladiniz siz onu
aile filmi degil esim catur cutur kirdi dvd yi once adam ol sonra benim kapima gel dedi adami evden kovdu 1 yil gorusmedik araya buyukler girdi baristik adam duzeldi tam duzeldi sincik tam bir beyefendi oldu
ama gecenlerde gorumcemin arkadasi var esinden ayrilmis allahim nasil konusuyordu telde kadinla
hic duymazlikdaan geldim gorumcemde sisinmisti sanirsam aksama kavga icin hazirliyordu kendini cok bozuldu