- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- Konu Sahibi Winnethepooh
Burada tabi ki çileden çıkmış halde konuşuyorum ha söylediklerimi yaptım yapmadım diyemem ama inanın sakinliğimi olabildiğince korumaya çalışıyorum. Başından beri yüz göz olmamak adına gorusmuyorum bile doğru düzgün. Bir şeyler anlatıyorlar konuda da bahsettiğim gibi benzeri çok olay yaşadık ilk mobilya olayından sonra ben hep bildiğimi okudum onlarla da asla direkt olarak iletişime geçmedim hep nişanlım aracılığyla ya da ben istediğimi yaptıktan sonra görüp öğrendiler. Bilemiyorum sizi animsiyorum o konuya yorum yapmıştınız sanırım. Nişan günü konusunda da aynı saçmalıkları yaşamıştık başka gün olsun diye tutturmustu hepsi ben gittim günün sonunda kendi istediğim gün de yaptım nişanı hepsi de kalkıp geldi.Böyle sert adımlar sağlam bir evlilik kurulmasında büyük engel
Bu tarz insanlar ile asla bu şekilde baş edemezsin sakinlik en büyük silahın olmalı ama uygulamada bildiğini okumalısın
Daha yolun çok başındasın gün sonunda asıl zararlı çıkan sen olursun düğün kalabalık olur aynı şeyi onlarda yaparsa eşin tek kalırsa ne hisseder onu düşün işleri büyütme net çözümler iste akıllı adımlar at. Burada gaza getiren çok yorum görüyorum bu aile ile gaz ile basetmek imkansız umursamaz net ama varlıklarını kabul edecek şekilde bir yol bulmalısın
Ama bu düğün yeri konusu artık böyle nasıl anlatayım ki size şalter indi resmen beynimde duyduğum anda. Bu zamana kadar atışmalar ya da onlara göre tatsız olaylar yaşandı ama bu son damlaydi ve ilk kez bu kadar net çıkıp karşılarına laf söyledim. Çünkü her şeyden önce beni insan yerine koymayı öğrenmek zorundalar gibi geliyor