- Konu Sahibi hilalkahraman
-
darlandım bugun cıkmadım hıc dısarı bı cıkım bakım gelkıom 10 dk kaybolmayın he :)))))
Ayyy bebegmmm ben yemek telasndan gelemedim yahuuu)) uyucam şimdi de. Muck :)
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
Kızlarrrrrrrr gunaydıııııııınnnnn
Canim 4 yilimi doldurcam ekimde ALLAH nasip ederse. Aynen rabbim ol desin hepimizin bebisleri gelsin insaALLAH.
nasilsin canim ???
ohooo bu ne ki cok detaya girip kendimi strese sokmak istemedim neler duydum neler o yuzden esimle annelerimizle cekirdek ailesyiz yetiyorda zaten.
kurbusiiim hosgeldin gel sene takil buraya hayatini yasa.bana burasi cok iyi geldi :))) nasilsin canim? Gene mi senin kurmizilar geliyooo bi ayda gelmicez demiyorlar ha ne yuzsuzler yavvv
fundacim hosgeldin canim nasilsin? Aynen sana katiliyorum gecen gun bir tup bebek hastanesinin doktoru konustu dedi ki"bizim icin en zor hasta gurubu sebepsiz olanlar" dedi,cunki ne yapacagimizi bilmiyoruz tip bu konuda henuz yetersizmis
Rahim filmnde cann yandimi ?merhaba hanımlarrrr
hilalcim aynı durumdayız bende eylülde 4 yılımı dolduracağım
hiçbir sorun yok rahim filmide çekildi ama doktorların dediği bişey var sorun olamamsı işi daha zorlaştırıyo sorun olduğunda en azından onun üstüne gidip halledebiliyoruz ama sorun yoksa iş zorlaşıyor
gerçekten artık gelsin miniğimiz yaaa her geçen ay stres dahada artıyor kafaya takma diyenlerede deli oluyorummm
Iyi iste canm nolsn sen ?nasilsin canim ???
ohooo bu ne ki cok detaya girip kendimi strese sokmak istemedim neler duydum neler o yuzden esimle annelerimizle cekirdek ailesyiz yetiyorda zaten.
hepimiz boyle oluncs uzluyoruz ama yapacak birsey yok Bol bol dua edelim rabbimize sesimizi boyle duyuracagiz insaALLAH hepimiz o tarifi mumkun olamayan muhtesem duygulari yasayacagiz. Sende bende hepimiz ama bizlerin bebisleri o kadar guzel ve saglikli olacak ki oh beee bekledigimize degdi diycez insaALLAH :))))
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
fundacim hosgeldin canim nasilsin? Aynen sana katiliyorum gecen gun bir tup bebek hastanesinin doktoru konustu dedi ki"bizim icin en zor hasta gurubu sebepsiz olanlar" dedi,cunki ne yapacagimizi bilmiyoruz tip bu konuda henuz yetersizmis
Bununda ceremesini biz cekiyoruz.ALLAH hakkimizda hayirli neyse onu versin. Sende gelismeler var mi
Rahim filmnde cann yandimi ?takma demek kolay. Artk azarliyrm soranlari ben de
Iyi iste canm nolsn sen ?
Aynen bizde öyleyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?