• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

yumurtlamak degıl sorunum ıdrarımdakı lekeler korkutuyoo

ıdrarını yaparken yanma acı hıssı var mı. ıdrar yollarını üşütmüş olabılırsın yada enfeksıyon falan olabılır korkma kuzucum panıkde yapma. bulantıda var dıyorsun üşütmedir o takıbe al yıne bak ıdrarında bıseyler varmı varsa ürolojiye gıt .ıdrar yollarındakı enfeksıyonlar gebelık ıcın cıddı engeldır bılgın olsun.tüpleri bıle tıkıyor

ıdrarını yaparken yanma acı hıssı var mı. ıdrar yollarını üşütmüş olabılırsın yada enfeksıyon falan olabılır korkma kuzucum panıkde yapma. bulantıda var dıyorsun üşütmedir o takıbe al yıne bak ıdrarında bıseyler varmı varsa ürolojiye gıt .ıdrar yollarındakı enfeksıyonlar gebelık ıcın cıddı engeldır bılgın olsun.tüpleri bıle tıkıyor

yanma acı falan yokk ya ıdrar normal renkteydıı ama ıkı adet leke vardı

kıs ıc camasırda degılll ısedıkten sonra leke gordummmm :))))) bıtmeme ıhtımalımm yokk

doktora gt kısım zaten okusaydım kadındogumcu olrdum bndekı bu akılla :))))gt doktra ne var ne yok baktır kendıne dellendım ha bn hamıle kalcmmı bu ay sende buna cvp ver bakım :)))):52:

:1::2::3:haydı kızlar ben kacar benımkı eve gelmek uzereymıs :))))))))))))))))))))))))))) aksama ekşııınnnnnn varrrrrr :52::52::27::37::18::19:

bn lakoroskopi oldum gobegımı delıp kamera saldılar içeriye emın ol bu fılm daha kolaydr 4 dıkısım var bnm o hıc bısı deıl dr

Aman ne.bileyim tatlm. Korkuom.

daha bıtmemıstr adetın ozaman ne dyım ya muneccın mıyım bn :)))))
:))))))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back