• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

ıyıyım cok sukur evdeyım ortalıgı toplamam lazım ama canım hıııc bırsey yapmak ıstemıyor :37:

Hayırlısı olsun canım ne yapalım geç olsun güç olmasın bizim topikte çok sevdiğim bir arkadaşım hamileydi dün bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi ve bu ne acı bir durum
bunada şükür gelsinde kopmasın bizden tutunsun ne diyim

coffecim filmi canım yanar diye anestezili çektirdimmm
uyuttular yani amaaa uyandıktan sonraaa mahvoldum herkeste böyle olmutormuş ama benim resmen adet sancısıydı ve 2 defa kustum ağladım sancıdan
dr. temiz 2 ay bekle filmden sonra şansın yüksek dedi ama bu ctesi bekliyorum gelcek gibi adetim gelirse aşılama yaptırcam :5:
bu arada bende fırça atıyorumm bıkmadınızmı sormaktan diyorum :1:

Ahh kuzum yaa :( ben de cektrcem galiba bu gidsle. Korkuyrm. Sne klomeni kullandin ozman dimi canm ?

ayyy deme yaa cok uzuldum bırde bu var yanı bu zamanda bu kadar yapay seyler yer ıcerken saglıklı bır bebek dunyaya getırmek mucıze olsa gerek. Hepımıze Rabbım saglıklı aklı fıkrı elı ayagı yerınde evlatla nasıp etsın ... arkadası tanıyormuyoz acaba ???

bazen neye vurursan vuur ıcındekı acı senı ıster ıstemez sandıgından da cok uzuyor ınsanların lafları senı daha cok acıtıyor. ıcınde atmakda ıyı degıl sende haklısın ama ben kırımalktan o kadar cok yoruldum kı artık kımseyle gorusmemek en guzelı zaten karsındakı anlıyor ve aramaya gelmeye cekınıyor . en guzelı bu dıyırum

Evt çok zorr. Allah sabir versin :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahh kuzum yaa :( ben de cektrcem galiba bu gidsle. Korkuyrm. Sne klomeni kullandin ozman dimi canm ?

ayyy deme yaa cok uzuldum bırde bu var yanı bu zamanda bu kadar yapay seyler yer ıcerken saglıklı bır bebek dunyaya getırmek mucıze olsa gerek. Hepımıze Rabbım saglıklı aklı fıkrı elı ayagı yerınde evlatla nasıp etsın ... arkadası tanıyormuyoz acaba ???

çektir bekleme bencede eğer 1 yılı aştıysan çünkü az tıkanıklık varsada açabiliyormuş
klomen kullandım çok fazla yumurta oluşmasına rağmen olmadı doktorda şaşırdı ama olmadı işte

sanmam canım biz kasımdan beri yazışıyoruz 2 aylıktı bebeği inşalah hemencik atlatır ve yeniden yaşar o güzel duyguyu :5:

selam bende 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor ve ben çok üzülüyorum
laporoskopi oldum senenin başında
şimdide pko belasıyla uğraşıyorum
yumurta tembelliği var :14::14:

selam bende 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor ve ben çok üzülüyorum
laporoskopi oldum senenin başında
şimdide pko belasıyla uğraşıyorum
yumurta tembelliği var :14::14:

canım ALLAH kolaylık versın sabır versın benım 5.ci senem ama tık yok bırde nıye olmadıgını bılsem rahatlıycam vallahı....

Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...:43::43::43::43:

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. Musaya gelerek Rabbime sorarmısın çocuğumuz olacakmı demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve Hz. Musa bu aileyi tekrar görmüş ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş çocuk kim diye aile bizim demiş.Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: hikmetinden sual olunmaz ama çocukları olmayacak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlara olmayacak dedğim halde benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim.

çektir bekleme bencede eğer 1 yılı aştıysan çünkü az tıkanıklık varsada açabiliyormuş
klomen kullandım çok fazla yumurta oluşmasına rağmen olmadı doktorda şaşırdı ama olmadı işte

sanmam canım biz kasımdan beri yazışıyoruz 2 aylıktı bebeği inşalah hemencik atlatır ve yeniden yaşar o güzel duyguyu :5:

Ben daha 9. Ayindaym. Klomen baslick bu ay sanrm. Film demesini bekliyrm ama demedi.
Edsofi degldr herlade yaa :(

bu hıkayeyı bılıyorum cok da guzel ...bızde son nefesımıze kadar ALLAHtan umudumuzu kesmıcez

Ben daha 9. Ayindaym. Klomen baslick bu ay sanrm. Film demesini bekliyrm ama demedi.
Edsofi degldr herlade yaa :(

kızlar bn geldım :D
bn dun ıstanduldakı bı doktra maıl attım bugun gerı donduler bu klomenı 3 5 kes kulanamıyomusum gel goruselım dedı buay adet olursam gtcm bakalım :D

ayy yapma be arkadasım cok gecmıs olsun. Rabbım bırdaha yasatmasın ınsaALLAH. 3 düşük?pekı neden dusuyor bılgın var mı?

Sağol canım Rabbim düşmanımın başına bile vermesin çok zor...kan pıhtılaşması çıktı bende son gebeliğim kimyasal iğne kullanmama rağmen düştü bütün araştırmalar yapıldı bir sorun yok genetik testler yaptıracağız eşimle birlikte eğer sorun çıkarsa büyük ihtimal tüp tedavisi oluruz

gecmıs olsun tatlım rabbm sabr versın doktrlar ne dıo pekı bu dusukler hakında kontrol altına almalıla r senı

Ah canım bir bilsem ne olduğunu öyle çabalarım ki olması için ama Dr lar sorun yok diyor onlar çok kolay geliyor her şey vidana denersin diyorlar artık bizde sabır kalmadı gerçekten ağlayamıyorum bile artık çok yorgun hissediyorum kendimi ama Allah büyük Rabbim sevdiği kullarını sınarmış

Ah canım bir bilsem ne olduğunu öyle çabalarım ki olması için ama Dr lar sorun yok diyor onlar çok kolay geliyor her şey vidana denersin diyorlar artık bizde sabır kalmadı gerçekten ağlayamıyorum bile artık çok yorgun hissediyorum kendimi ama Allah büyük Rabbim sevdiği kullarını sınarmış

aynn ole tatlım ama doktorun hastaneye yatrıp neden dustugunu arastrması lazım eltımınde ole oldu bnm devlet hastanesınde cok arastrdı doktr yatrdıhastaneye nıe dusuo dıe takma dıcm ama nese sen uzulme ıns onumusdekı ay olur cnm bnm

bu hıkayeyı bılıyorum cok da guzel ...bızde son nefesımıze kadar ALLAHtan umudumuzu kesmıcez
Evt .amin:(

kızlar bn geldım :D
bn dun ıstanduldakı bı doktra maıl attım bugun gerı donduler bu klomenı 3 5 kes kulanamıyomusum gel goruselım dedı buay adet olursam gtcm bakalım :D

Hoşgeldin:) neden gitcksin tüp içinmi ?

Evt canm Rabbim bizimle. Sabirlar versin Allahm ümitszlk yok :(

Back