- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
ıyıyım cok sukur evdeyım ortalıgı toplamam lazım ama canım hıııc bırsey yapmak ıstemıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım ne yapalım geç olsun güç olmasın bizim topikte çok sevdiğim bir arkadaşım hamileydi dün bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi ve bu ne acı bir durum
bunada şükür gelsinde kopmasın bizden tutunsun ne diyim
coffecim filmi canım yanar diye anestezili çektirdimmm
uyuttular yani amaaa uyandıktan sonraaa mahvoldum herkeste böyle olmutormuş ama benim resmen adet sancısıydı ve 2 defa kustum ağladım sancıdan
dr. temiz 2 ay bekle filmden sonra şansın yüksek dedi ama bu ctesi bekliyorum gelcek gibi adetim gelirse aşılama yaptırcam
bu arada bende fırça atıyorumm bıkmadınızmı sormaktan diyorum
Ahh kuzum yaa ben de cektrcem galiba bu gidsle. Korkuyrm. Sne klomeni kullandin ozman dimi canm ?
ayyy deme yaa cok uzuldum bırde bu var yanı bu zamanda bu kadar yapay seyler yer ıcerken saglıklı bır bebek dunyaya getırmek mucıze olsa gerek. Hepımıze Rabbım saglıklı aklı fıkrı elı ayagı yerınde evlatla nasıp etsın ... arkadası tanıyormuyoz acaba ???
selam bende 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor ve ben çok üzülüyorum
laporoskopi oldum senenin başında
şimdide pko belasıyla uğraşıyorum
yumurta tembelliği var
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
çektir bekleme bencede eğer 1 yılı aştıysan çünkü az tıkanıklık varsada açabiliyormuş
klomen kullandım çok fazla yumurta oluşmasına rağmen olmadı doktorda şaşırdı ama olmadı işte
sanmam canım biz kasımdan beri yazışıyoruz 2 aylıktı bebeği inşalah hemencik atlatır ve yeniden yaşar o güzel duyguyu
Merhaba arkadaşlar bende dün 3.düşüğümü yaşadım çok zor Rabbim duysun sesimizi inş
Ben daha 9. Ayindaym. Klomen baslick bu ay sanrm. Film demesini bekliyrm ama demedi.
Edsofi degldr herlade yaa
Merhaba arkadaşlar bende dün 3.düşüğümü yaşadım çok zor Rabbim duysun sesimizi inş
ayy yapma be arkadasım cok gecmıs olsun. Rabbım bırdaha yasatmasın ınsaALLAH. 3 düşük?pekı neden dusuyor bılgın var mı?
gecmıs olsun tatlım rabbm sabr versın doktrlar ne dıo pekı bu dusukler hakında kontrol altına almalıla r senı
Ah canım bir bilsem ne olduğunu öyle çabalarım ki olması için ama Dr lar sorun yok diyor onlar çok kolay geliyor her şey vidana denersin diyorlar artık bizde sabır kalmadı gerçekten ağlayamıyorum bile artık çok yorgun hissediyorum kendimi ama Allah büyük Rabbim sevdiği kullarını sınarmış
Evt .aminbu hıkayeyı bılıyorum cok da guzel ...bızde son nefesımıze kadar ALLAHtan umudumuzu kesmıcez
kızlar bn geldım
bn dun ıstanduldakı bı doktra maıl attım bugun gerı donduler bu klomenı 3 5 kes kulanamıyomusum gel goruselım dedı buay adet olursam gtcm bakalım
Ah canım bir bilsem ne olduğunu öyle çabalarım ki olması için ama Dr lar sorun yok diyor onlar çok kolay geliyor her şey vidana denersin diyorlar artık bizde sabır kalmadı gerçekten ağlayamıyorum bile artık çok yorgun hissediyorum kendimi ama Allah büyük Rabbim sevdiği kullarını sınarmış