• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...:43::43::43::43:

Yüce Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin.. kardeşim üzülme bende aynı hatta beter bir durumdayım eşimin ailesinin baskısı var üzerimde çevre desen ayrı bugün çarşıda yine bi tanıdık kız seni gebe diye duyduk dedi yok ki dedim üzülerek hep böyle soruyorlar nerde görseler insanlar üzerime geliyor iş yerimde evimde öyle ama ben Allah a bıraktım vermeyecekse vermeyecek verecekse de olacak cünkü anlımda ne yazıyorsa gerçekten onu yaşayacağım.. bence kaderini akışına bırak hem kasınca olmuyor diyorlar bak.

guzel dıleklerın ıcın sagol canım. hepımızın sıkıntısı aynı zaten .ınsaALLAH sende en yakın zamanda gebe kalırsın. bende aıle baskısı yok ama etrafdakı ınsanların baskısı cok .hatta sunu soylım kendı akrabalarımdan ve arkadaslarımdan hamıle kalanlar var ve hepsı suan benım bebegım olmuyor dıye nazarım deger endısesıyle benımle gorusmeyı kestıler :52: kuzenım annesı kardeslerıde aynı sekılde davandılar herkesın laf sokmaları neler neler artık kımseyle gorusmuyorum evde tek kalıyorum esım ıse gıdıyor bende kendı kendıme takılıyorum. hepsınıde ALLAHA havale edıyorum baskasının mutsuzluguyla mutlu olan ınsanların benım yanımda yerı yok zaten. sende uzulme unutmakı ALLAH mazlumlardan yanadır bırak onlar kendı b.o.k larıyla kavga etsınler ;)
pekı kac yıllık evlısın ne kadardır ıstıyrsun ınsaALLAH bır sorun yoktur

Nedemkmis o ya nazar değer diye görüşmeyi birkamak. :( tövbe yarabbm.ne kadr ayip bişey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnnn tatlım..topiğn hayırlı olsun uğur getirsin:124:
bende işe gitmedim bugün adet agrılarım başladı yanlız bu seferki çok kötüydü gece mahvetti beni..doğum sancısı bu olsa gerek dedim:53:

Canim 4 yilimi doldurcam ekimde ALLAH nasip ederse. Aynen rabbim ol desin hepimizin bebisleri gelsin insaALLAH.

merhaba hanımlarrrr
hilalcim aynı durumdayız bende eylülde 4 yılımı dolduracağım
hiçbir sorun yok rahim filmide çekildi ama doktorların dediği bişey var sorun olamamsı işi daha zorlaştırıyo sorun olduğunda en azından onun üstüne gidip halledebiliyoruz ama sorun yoksa iş zorlaşıyor
gerçekten artık gelsin miniğimiz yaaa her geçen ay stres dahada artıyor kafaya takma diyenlerede deli oluyorummm

dün gün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. hem de ikimiz birlikte olması için uğraşıyorduk onun fsh yüksekti . hapla falan tedavi oldu ve hamile kalmış
benim güya hiç birşeyim yok ama olmuyor.
teyzemin gelini de hamileymiş onu da öğrendim.
hayırlısı olsun ama üzülmemek elde değil. benim de olsun istiyorum

fundacim hosgeldin canim nasilsin? Aynen sana katiliyorum gecen gun bir tup bebek hastanesinin doktoru konustu dedi ki"bizim icin en zor hasta gurubu sebepsiz olanlar" dedi,cunki ne yapacagimizi bilmiyoruz tip bu konuda henuz yetersizmis
Bununda ceremesini biz cekiyoruz.ALLAH hakkimizda hayirli neyse onu versin. Sende gelismeler var mi

merhaba hanımlarrrr
hilalcim aynı durumdayız bende eylülde 4 yılımı dolduracağım
hiçbir sorun yok rahim filmide çekildi ama doktorların dediği bişey var sorun olamamsı işi daha zorlaştırıyo sorun olduğunda en azından onun üstüne gidip halledebiliyoruz ama sorun yoksa iş zorlaşıyor
gerçekten artık gelsin miniğimiz yaaa her geçen ay stres dahada artıyor kafaya takma diyenlerede deli oluyorummm
Rahim filmnde cann yandimi ? :( takma demek kolay. Artk azarliyrm soranlari ben de

nasilsin canim ???
Iyi iste canm nolsn sen ?

ohooo bu ne ki cok detaya girip kendimi strese sokmak istemedim neler duydum neler o yuzden esimle annelerimizle cekirdek ailesyiz yetiyorda zaten.

Aynen bizde öyleyiz :)

Fıstıklarrr selam:16:
işi çakallıga vurduruyorum artık. Hadi artık diyenlere sen çocugunu-torununu büyüt benimkine bakabilecek duruma gel öyle ederim diyorum
İşe yarıyor walla:1::1::1:

Bu arada hormon tahlili yaptırmadan size ultrason ile pko teshisi konulduysa hormon isteyin.Doktorun teki ultrasondan pkosun cocugun olmaz dedi. Başka doktora gittim baktılar herşey yerinde..pko görünümü olabilirmiş cok normalmıs

hepimiz boyle oluncs uzluyoruz ama yapacak birsey yok Bol bol dua edelim rabbimize sesimizi boyle duyuracagiz insaALLAH hepimiz o tarifi mumkun olamayan muhtesem duygulari yasayacagiz. Sende bende hepimiz ama bizlerin bebisleri o kadar guzel ve saglikli olacak ki oh beee bekledigimize degdi diycez insaALLAH :))))

Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...:43::43::43::43:

pufffffffffff :50::50::50: benide alın benide benide..2 yıllık evliyim 30 yaşındayım endometriozis hastasıyım 1 aşılama 1 tüp denedim olmadı.bu ay meryem ana otuyla deniyoruz.olmazsa nisan sonu yine tüp bebek yaptırcaz:26:

fundacim hosgeldin canim nasilsin? Aynen sana katiliyorum gecen gun bir tup bebek hastanesinin doktoru konustu dedi ki"bizim icin en zor hasta gurubu sebepsiz olanlar" dedi,cunki ne yapacagimizi bilmiyoruz tip bu konuda henuz yetersizmis
Bununda ceremesini biz cekiyoruz.ALLAH hakkimizda hayirli neyse onu versin. Sende gelismeler var mi

Rahim filmnde cann yandimi ? :( takma demek kolay. Artk azarliyrm soranlari ben de

Iyi iste canm nolsn sen ?

Aynen bizde öyleyiz :)

Hayırlısı olsun canım ne yapalım geç olsun güç olmasın bizim topikte çok sevdiğim bir arkadaşım hamileydi dün bebeğinin kalbinin durduğunu öğrendi ve bu ne acı bir durum
bunada şükür gelsinde kopmasın bizden tutunsun ne diyim

coffecim filmi canım yanar diye anestezili çektirdimmm
uyuttular yani amaaa uyandıktan sonraaa mahvoldum herkeste böyle olmutormuş ama benim resmen adet sancısıydı ve 2 defa kustum ağladım sancıdan
dr. temiz 2 ay bekle filmden sonra şansın yüksek dedi ama bu ctesi bekliyorum gelcek gibi adetim gelirse aşılama yaptırcam :5:
bu arada bende fırça atıyorumm bıkmadınızmı sormaktan diyorum :1:

Back