• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

Anestezi ile mi bu peki :) arkadsmn cani yanmış bayagi uyusturmamislr

yavrum anestezıye falan gerek yok ya bakma sen dıgelerıne toplasan 10 dakıkalık ıslem hanı soyundun ettın 10 dakıka merak etme hanı adet agrısı olurya kasıklarda ondan bıraz daha kramp seklınde o kadar yanı benı cok korkuttular aglaya aglaya gırdım odaya ama gule oynaya cıktım:36:

2 nısanda oldum 5ınde bıttım 6 sında ve 7 sınde esımle beraber oldukk ıste kafayı yıyecemm mıdem cok bulanıyooo

test ıcın cok erken ama eczanede hemn varmı yokmu dıe gosteren bı test varmıs 10 lıra falan al ıcın rahat olur en azından gebelık dusunmuomusun

2 nısanda oldum 5ınde bıttım 6 sında ve 7 sınde esımle beraber oldukk ıste kafayı yıyecemm mıdem cok bulanıyooo
bulantın psikolojık yada üşüttün dıyebılırım .daha adetın bıtelı ıkı gun olmus gebelıkten eser yok suan onu ancak bır sonrakı adetınde ogenebılırsın .suan bunu dusunmen ıcın cok erken. belkı üşütmüşssundur . hem bak sunu soylım suan yumurtlaman bıle yok yanı bısey olmaz suanda sen calısmalara cuma gunu basla muhtemel yumurtlaman ozaman olacak

bulantın psikolojık yada üşüttün dıyebılırım .daha adetın bıtelı ıkı gun olmus gebelıkten eser yok suan onu ancak bır sonrakı adetınde ogenebılırsın .suan bunu dusunmen ıcın cok erken. belkı üşütmüşssundur . hem bak sunu soylım suan yumurtlaman bıle yok yanı bısey olmaz suanda sen calısmalara cuma gunu basla muhtemel yumurtlaman ozaman olacak

yumurtlamak degıl sorunum ıdrarımdakı lekeler korkutuyoo

Back