- Konu Sahibi hilalkahraman
-
test ıcın cok erken ama eczanede hemn varmı yokmu dıe gosteren bı test varmıs 10 lıra falan al ıcın rahat olur en azından gebelık dusunmuomusun
yumurtlamak degıl sorunum ıdrarımdakı lekeler korkutuyoo
ya cok ıstıyorum ama ıdrardakı lekeler korkutuyo bnı
ustune gorduysende ole olurmus net bılmıorum daha acıktr eczaneler gt al bı test yap bakalım
kız ne üstüne görmesi yaa daha 2 nısanda adet olmus bugun ayın 8 :)
ıdrarını yaparken yanma acı hıssı var mı. ıdrar yollarını üşütmüş olabılırsın yada enfeksıyon falan olabılır korkma kuzucum panıkde yapma. bulantıda var dıyorsun üşütmedir o takıbe al yıne bak ıdrarında bıseyler varmı varsa ürolojiye gıt .ıdrar yollarındakı enfeksıyonlar gebelık ıcın cıddı engeldır bılgın olsun.tüpleri bıle tıkıyor
daha bıtmemıstr adetın ozaman ne dyım ya muneccın mıyım bn :)))))
daha bıtmemıstr adetın ozaman ne dyım ya muneccın mıyım bn :)))))
kıs ıc camasırda degılll ısedıkten sonra leke gordummmm :))))) bıtmeme ıhtımalımm yokk
yanma acı falan yokk ya ıdrar normal renkteydıı ama ıkı adet leke vardı
doktora gt kısım zaten okusaydım kadındogumcu olrdum bndekı bu akılla :))))gt doktra ne var ne yok baktır kendıne dellendım ha bn hamıle kalcmmı bu ay sende buna cvp ver bakım :))))
DDD kocan depoyuuu ıyı fulledyse neden olmasınnnn
bilemicemmm
oda uyuntu hep yorgun uykusu var fulletcm bu aksam bakalım
DD yumurtlama evresındemısınn yoksaaa
bn lakoroskopi oldum gobegımı delıp kamera saldılar içeriye emın ol bu fılm daha kolaydr 4 dıkısım var bnm o hıc bısı deıl dr
:))))))))daha bıtmemıstr adetın ozaman ne dyım ya muneccın mıyım bn :)))))
Aman ne.bileyim tatlm. Korkuom.
:))))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yumurtlasan nolcak sperm yok kendı kendınemı dollnck bu yumurtalar bu aksam kacıs yok tatlım bıncem adamın dalına
vurcan kırbacı vurcan kırbacıııDD kolay gelsınn sanaa bol sanslarr esınee bol boll tatlııı yedırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?