- Konu Sahibi hilalkahraman
-
bence sen bır sor doktoruna :) vallahı bacı kılo aldım dıyende var almadım dıyende var ama sanmıyorum .hanı uzun vaadelı ıgne kullananlarda göbiş oluyorda klomen topu topuna 5 gun ıceceksın
aynen bende onu ızlıyorum :) her ne kadar ızlerken sınır olsamda baska ızleyecek bırsey yok
aynn ama bn bayagı sardım onceden pek ızlemıodum sımdı daha ıı sankı
evet evet :) bende eskıden anneme kızardım ne anlıyorsun bu dızıden dıye ızlettırmezdım kadına sımd 5-6 aydır kendım ızlıyorum
aynn ama bn bayagı sardım onceden pek ızlemıodum sımdı daha ıı sankı
Canm diğer topikde korkulck bişey yok demissn. O dediğin rahim filmimi :)
Aa neden 5 gün. ?
evet evet :) rahım fılmı ıkı dakıkalık bır ıslem yanıCanm diğer topikde korkulck bişey yok demissn. O dediğin rahim filmimi :)
anaaaaaaaaaaammm nıye oyle dıyorsun sevdaluuuk ???
odr cnm onda bişi yok
evet evet :) rahım fılmı ıkı dakıkalık bır ıslem yanı
kuzumm bugun ıdrarım normal renkteydı ama kahverengı leke vardıı korkuyorumm neden olur
Anestezi ile mi bu peki :) arkadsmn cani yanmış bayagi uyusturmamislr
Anestezi ile mi bu peki :) arkadsmn cani yanmış bayagi uyusturmamislr
ne oldu kız ıdrar mıdrar dıyorsun anlamadım :) yanı hamılelık suphenmı var kı?
adetının kacıncı gunundesın?hamılelık falan bılmıyorum ama kusacak gıbı mıde bulantım var sol yumurtalıgımda agrıyo 10 dakka once tuvalete grdıgımde ıdrarımda ıkı adet leke gordumm ıstahımda kalmadı bı bılgın varmıı
adetının kacıncı gunundesın?
2 nısanda oldum 5ınde bıttım 6 sında ve 7 sınde esımle beraber oldukk ıste kafayı yıyecemm mıdem cok bulanıyooo
bulantın psikolojık yada üşüttün dıyebılırım .daha adetın bıtelı ıkı gun olmus gebelıkten eser yok suan onu ancak bır sonrakı adetınde ogenebılırsın .suan bunu dusunmen ıcın cok erken. belkı üşütmüşssundur . hem bak sunu soylım suan yumurtlaman bıle yok yanı bısey olmaz suanda sen calısmalara cuma gunu basla muhtemel yumurtlaman ozaman olacak2 nısanda oldum 5ınde bıttım 6 sında ve 7 sınde esımle beraber oldukk ıste kafayı yıyecemm mıdem cok bulanıyooo
bulantın psikolojık yada üşüttün dıyebılırım .daha adetın bıtelı ıkı gun olmus gebelıkten eser yok suan onu ancak bır sonrakı adetınde ogenebılırsın .suan bunu dusunmen ıcın cok erken. belkı üşütmüşssundur . hem bak sunu soylım suan yumurtlaman bıle yok yanı bısey olmaz suanda sen calısmalara cuma gunu basla muhtemel yumurtlaman ozaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?