- Konu Sahibi hilalkahraman
adam gece gunduz calısıo dıon tek basınamı yapcn cocugu cgr gelsın bu gece hastayım de
oglen yaptı gıttı beaa ısler yogunn o konuyu aksatmıyozz ama tutmuyoooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam gece gunduz calısıo dıon tek basınamı yapcn cocugu cgr gelsın bu gece hastayım de
oglen yaptı gıttı beaa ısler yogunn o konuyu aksatmıyozz ama tutmuyoooo
tutar ıns ya farkındaysasnız bn nıyetı bozdum ııce esımı caldrayımda gelsın bakım bı neler yapmıs bugun
ay sen cok yasa emııı ara ara durmaaa ıse devam durmak yokkk
yola devam aynn esıme dıorumzaten bu hafta bnmlesın onumusdekı hafta naparsan yap ılısmıcm guluo oda bıktı artık bnden ama yapcak bişi yok
anamm daha yenı ınternetten okudumm artık kadınlar erkeksız hamıle kalabılecekk dıyoo erkeklere yalvarma bıtıyooo artıkkk
ole cnm sperm bankaları ne gune duruo
hehe katiliyorum sana napalim bu devirde boyle :))) buarada geldi benimki kizlar ben kacaarrr acicik miyavliiim
Çeşitli nedenlerle evlenemeyen kadınların en büyük özlemi anne olmak. İşte tıp kadınların bu ihtiyacına cevap vermek amacıyla yıllardır yapılan çalışmanın meyvesini aldı. Artık hamile kalmak için kadınların bir erkeğe ihtiyaç yok. Kadınlar erkek olmadan da gebe kalabilecek.
Alman bilim adamları dişi yumurtadan elde edilen kök hücreler aracılığı ile erkek spermi üretmeyi başardı. Bu araştırma henüz sadece fareler üzerinde denendi ve olumlu sonuçlar alındı. Fareler üzerinde yapılan deneyde 65 fareye üretilen yapay sperm verildi, söz konusu 65 fareden tam 12 yavru elde edildi; ancak bu 12 yavrudan 7si doğduktan kısa bir zaman sonra öldü. Geri kalan 5 fare ise yaşadı.
gebelikYapılan bu araştırma sadece evlenemeyen kadınlar için değil kısır erkekler için de umut kaynağı oldu. Araştırma tamamlandığında kısır erkekler de bu yöntemle çocuk sahibi olabilecekler.
Yapılan araştırmaları insanlar üzerinde denemeye Alman yasaları izin vermediği için uzman ekiplerden biri İngiltereye giderek araştırmasını insanlar üzerinde de deneyecek. (sperm bankasıyla alakası yok yanııı )
ilginç cok ıı ya gelsınler bısde densınler bız gonullu olalım
aynennn bn varımm koca ıse yaramıyoo nasılsaaa
delı yha
hergun her gece belkıde gunde ıkı uc kere yapmak ıster yaparda ama tutmazzzz bıseylerde eksıkk var galıbaa ama tuatrsada bu kadar yapım asamasına gore ucuzden assa olması uzerrr depo fullenıyo ama sızıntı var galıba bı yerlerde
olsun rabbım gonlumuzdekını ıns bıse nasıp eder beklıcez artık napalım
aynenn cnm hayırlısıı
aynn sen kac yıllıık ewlıydın arada kacırıorum bn burdan zor takıp etmesı
belkı komık gelecek bır bucuk oldukk
delı ya cok deılmıs sen ne kudurup duruosun kı olur ıns bnmde 3 yıl oldu ıste hazıranda 3 bıtcek olsun rabbım versın artık ya
aynennn bn varımm koca ıse yaramıyoo nasılsaaa
bnde 27 sınde adet oldum cnm doktorum ılıskı gunu verdı 9 11 13 15 bn bu aksamdan baslıcm 15 ine cgrdı doktorum inş hayrlısı olur ya bu corek otu bal karısımını deneyen varmı arkadas kullnmıs kalmıs bnde bu ay olmassam onu kullncm sen neler kullanıosun arkadasım