Maske Tarifleri Cildiniz Kaç Yaşında ! Test

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
paylaşım için teşekkürler ama saçma bir test olduğunu düşünüyorum zira ilk çizgiler nerede başladı sorusunu göz bölgesinde olarak cevaplasaydım 11 puan alacaktım oysa ne göz çevremde ne dudak çevremde çizgi yok ama boynumda çocukluğumdan beri değişmeyen çizgiler var bu - herkeste vardır - boyun dediğim için 9 puan aldım...oysa bir insanın göz çevresinde çizgiler olmaya başlamışsa bu iyi birşey değildir...

cildinizin gerçekten iyi durumda olup olmadığını anlamak için bir yöntem yapardık biz elinizin üstündeki bölgeyi çimdikleyin yaşınız kadar içinizden sayıp bırakın ne kadar zamanda eski haline geldiğini gözlemleyin...örneğin 30 yaşındaysanız 30 a kadar sayıp bırakın bu test cildin esnekliği nem dengesi ve yaşlılığı hakkında ipuçları verir...hemen eski haline dönüyorsa hiç sorun yok, 3-5 saniye alıyorsa hafif yaşlanma başlamış dakikalar alıyorsa yaşlı cilt vs gibi kriterleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…