banyo tasım yooookkk
üstünde su kabarcıkları dururken yani daha kurulanmadan da sürüldüğünde işe yarıyo zaten bu yağ
o yağ dediginiz şu yag mı başkanım
o yağ dediginiz şu yag mı başkanım
Yeni keşfettim ve paylaşmak istedim.
Bilirsiniz vücudumuza nemlendirici krem sürdüğümüzde bir süre beklememiz gerekli
kremi cildimiz emsin diye.
Bu süper basit bir formül ve acayip güzel.
Duşta son durulanma suyuna yani bayno tasınıza azcık ( yaklaşık 1 yada 2 yemek kaşıgı kadar )
johnson&johson ın bebek yagınında dökün ve vücudunua yavaş yavaş döküp çıkın duştan
harika yumuşacık bir tene bir denemede bile sahip olun.
Sevgiler......
durulandıktan sonra hemen ıslakken tüm vücuduma sürüyorum hem zamandan tasarruf hem krem nemlendiricilerden çok daha etkili...güvenililiriği de tartışılmaz sonuçta bebişler için üretilen bi şey...kısacası bence kulllanın farkı göreceksiniz...yalnız kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.Yağı vücudunuza sürdükten sonra hemen kurulanıyormusunuz yoksa bir süre vücudunuz çekene kadar bekliyormusunuz?ben biraz sabırsızım direkt bornozu giyip çıkıyorum dakaydirigubbakcemile3
Aslında teni havluyla temas ettirmeden bi müddet beklemek daha iyi fakat her halukarda bu metod çok etkili . . .
:asigim:
Ve farklı bir başka yağın bu marka kadar etkili olmadığını savunan arkadaşada katılıyorum
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?