Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske Tariflericildin parlak görünmesi için yardım
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar kimisinin cildi pırıl pırıl parlar ve ben çok merak o ciltler nasıl o kadar parlıyor bir arkadaşım dedi yağlı krem kullan diye ama hiç bişey fark etmedi bana yapabiliceğim maske veya başka bişey varsa yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim...
Cildin parlaması yağlı olmasından kaynaklanıyor ki bu güzel bişey değil, pürüzsüz ve mat ama sağlıklı bir cilt makbul olanı. Ama yine de parlamasını istiyorsan cildini temizleme ve yağlı kremler sür :)
parlakliktan kasti yagli parlaklik degildir heralde. bazi ciltler gercekten de daha bi aydinlik daha bi piril piril gozukuyor.. ben de sirrini merak ediyorum..
Watsons da 2 tl'ye cilt maskeleri var. Hatta şuan 3 al 2 öde kampanyası var 3taneyi 4 liraya alabilirsiniz. Hepsini denemedim ama denediklerimden Bird's Nest Facial Mask olanı çok beğendim. Kullandıktan sonra cildi besliyo cilt tonunu dengeliyo, nemlendiriyo. Çok sağlıklı görünüyor cilt. Bilmiyorum işinize yarar mı ama zaten çok pahalı değil uygulması da çok kolay deneyin isterseniz.
Watsons da 2 tl'ye cilt maskeleri var. Hatta şuan 3 al 2 öde kampanyası var 3taneyi 4 liraya alabilirsiniz. Hepsini denemedim ama denediklerimden Bird's Nest Facial Mask olanı çok beğendim. Kullandıktan sonra cildi besliyo cilt tonunu dengeliyo, nemlendiriyo. Çok sağlıklı görünüyor cilt. Bilmiyorum işinize yarar mı ama zaten çok pahalı değil uygulması da çok kolay deneyin isterseniz.
avondan cilt bakım seti edin temizlem sütü+tonik+gece gündüz kremi bunları düzenli olarak kulandığında cildin ışıl ışıl parlıyor ben bunları kullanıyorum ve herkes soruyor.