Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim kullanığım sabun protexin sarı olanı.uzun yıllardır ondan başka sabun kullanmam.inanın bana özel bakım yapmışım gibi oluyor yıkayıp çıkınca.kullanın faydasını görürsünüz.
Ben bu sabunu genital bölge temizliği için kullanıyurm sadece.kaydirigubbakcemile3
Antibakteriyel bir sabun olduğu için çok iyi temizliyor.
Yıllardır kullanırım hiçbir problem olmadı bende.
arkadaşlar genital bölgeye fazla birşey sürüp ph dengesini bozmayın yaramazınkaydirigubbakcemile3 o bölge kendi kendini temızlıyor zaten. fazla kurcalamayın.
sabunun cilde ne gibi yararı oluyor cnm anlatırmısın biraz?
Ben geçenlerde arkasını okudum sivilceli yaralı ciltlerde falan kullanılır diyordu dedim kullanayım bari. yağlı olursa cildim temizliyor yağ fazlasını alıyor gerçekten. ben kurutma kaşındırma gibi bir olumsuz etki görmedim. 1 haftayı geçti kullanalı günde 2 kez kullanıyorum. Zaten yüzde kullanılabileceği yazıyor arkasında. Ultra benimki sarısını mavisini bilmiyorum. Kutusunda ultra yazıyor içindeki sabun sarı. Bir de bitkilisi var o yeşil
canım ben yılardır protex kullanıyorum. Başka sabun kullandığımda yüzüm geriliyor.Fakat bu sabun değişik sanki özel bakım yapılmış gibi pudralı oluyor cildin.Herkes soruyor cildin için ne yapıyorsun diye fark ediliyor.Tek kelımeyle mukemmel başka sabuna değişmemkahve:.sarı olanını tabiki)
peki yıkadıktan sonra yüz kac saat sonra parlıyor?
sabah yıkayınca akşama kadar pek yağlanma parlama yapmıyor. akşam da yıkıyorum bir kere cilt de alışınca sürekli koruyor