• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cildimde böyle şeyler çıkıyor ve kaşınıyor

angel1black

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
2
0
1
18
2 haftaya yakindir kasiniyorum ellerimde falanda cikti boyle seyler saglik ocagina gittim.alerji hapi verdi bilen varsa yazin lutfen kirmizi sivilce gibi ortasinda nokta olan seylerde cikti

Eklentiler

• Screenshot_20241108_203416_Gallery.jpg
    Screenshot_20241108_203416_Gallery.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20241105_224309.jpg
    20241105_224309.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 64
2 haftaya yakindir kasiniyorum ellerimde falanda cikti boyle seyler saglik ocagina gittim.alerji hapi verdi bilen varsa yazin lutfen kirmizi sivilce gibi ortasinda nokta olan seylerde cikti
evet arkadaslar kadinlar kulubu olarak bir kisi bile yorum yapmadi bugun hastaneden uyuz teshisi konuldu boyle olan varsa bilgisine duyurulur

evet arkadaslar kadinlar kulubu olarak bir kisi bile yorum yapmadi bugun hastaneden uyuz teshisi konuldu boyle olan varsa bilgisine duyurulur
Ben 1 sene önce uyuz bulaşıp atlatmis biri olarak böyle bir durum yaşamadım sadece göğüs altı ve karnımda vardı ben hemen atlattim ilerlemeden demekki kişiden kişiye degisgenlik gösteriyor geçmiş olsun bu süreçte ilerlemeden kurtar kendini ben 2 ayda atlattim ama senelerce uğraşan varmış bir hap var ssk karşılamıyor eczaneden özel alıyorsun ama onu kullanmazsan çok ugrasirsin benden tavsiye olsun

Back
X