Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben internetten sipariş ettim 2.5 lira gibi bir fiyata :)

sabunun paketinin üstünde zaten anti selülit yazıyor
yüzümü suyla duruladıktan sonra yüzümde ölü deriler çıktı bende elimle hafifçe ovdum özellikle burun ve çevresinde baya döküldüler

ben lavantayla sabuna 4 lira verdim

Şimdi sen söyleyince aklıma geldi ilk kullandığım gün duşta yüzümdeki deriler hafif hafif kalkmıştı hani ovalarsında çıkar ya bende sıcağa neme bağlamıştım

Son düzenleme:
Hemen almalıyım ama lavanta suyunu ve yosun sabununu nerde bulurum? Aktarda var mıdır? Cildim mahvoldu.Öffff başlıcam böyle ergenliğe

Hemen almalıyım ama lavanta suyunu ve yosun sabununu nerde bulurum? Aktarda var mıdır? Cildim mahvoldu.Öffff başlıcam böyle ergenliğe

Canım ben internetten sipariş ettim ama tabiki aktardan bulabilirsin :) lavantayıda aktardan aldım 1 liraya bi paket dolu dolu lavanta verdiler yani enn fazla 5 liraya mal olur sana. ama şunu belirteyim eğer çok ciddi bir problemin varsa doktora danış cildini zorlama yorma daha kötüye gitmesin :)

Hayır ciddi bişiy değil ama var yine de ve ben çok takıntılıyım bu konuyaa...Doktora da gittim geçer ergenlik dedi yolladı ilaç verdi ama bi işe yaramadı.

Canım lavantayı kurutulmuş olarak mı aldın,aktardan mı aldın.Ve ne zamandır kullanıyorsun bunu

Hayır ciddi bişiy değil ama var yine de ve ben çok takıntılıyım bu konuyaa...Doktora da gittim geçer ergenlik dedi yolladı ilaç verdi ama bi işe yaramadı.
Banada öyle yapmışlardı hain doktor :2:
Canım lavantayı kurutulmuş olarak mı aldın,aktardan mı aldın.Ve ne zamandır kullanıyorsun bunu
Evet canım lavantayı kurutulmuş tohum olarak alıyorum hani şu nikah şekerlerine filan konandan ve evet aktardan aldım :) 2 haftadır kullanıyorum yaklaşık belki biraz daha fazla olabilir
Siyah noktalarada coZum yani lekeler için denicem:)

Ben siyah noktalarımı sıkıyorum yani o konuda bişey diyemicem gözlem yapamadım ama lekelerim normalde iyileştiğinden çok daha çabuk iyileşti. Yani şöyle açıklıyım benim yüzümde zaten leke yoktu( çok şükür, maşallah barikallah ) tam iyileşme sağlıyordu ama uzun zaman alıyordu tabi ama ben çabuk iyileşmesinin yosun sabunuyla sağlandığını düşünüyorum açıkçası ölü hücreleri temizlediği için, lavanta suyunu mikrop öldürücü özelliğinden faydalanmak için kullanıyorum.

Son düzenleme:
Şunuda belirteyim şuanda özel günlerimi yaşıyor olmama rağmen tam pürüzsüzlüğü yakalamış durumdayım. Özellikle alnımda sivilce değil ama pütür pütür bişeyler çıkardı onlardan eser yok :)

İnşallah böyle pürüssüz kalırsın canım ve inşallah bizlere de yarar.Bu arada pişik kremi ve çinko hapı da almayı düşünüyorum ben bunları denedin mi zamanında

İnşallah böyle pürüssüz kalırsın canım ve inşallah bizlere de yarar.Bu arada pişik kremi ve çinko hapı da almayı düşünüyorum ben bunları denedin mi zamanında

pişik kremini halam kullanıyorum ordan biliyorum cildi karma yanakları tahriş olmuştu kırmızı kırmızıydı ve alnında irinsiz sivilceler çıkıyordu o faydasını gördü ama kendim hiç kullanmadım. O yüzünü bebe şampuanıyla yıkayıp pişik kremi sürüyodu üstünede bebe pudrası

ne kadar zamanda bu etkiyi gösterdi?????
benim de leke sorunum var ve aynı dediğin gibi pütür pütür minik bişiler çıkıyo

Ben de denicem en kısa zamanda canım,cildimde yaz okulu stresi yüzünden kocaman sivilceler çıktı

ne kadar zamanda bu etkiyi gösterdi?????
benim de leke sorunum var ve aynı dediğin gibi pütür pütür minik bişiler çıkıyo
Düzenli sabah akşam kullanımda bir haftada gözle görülür bi ekti oluşuyo zaten ama onun haricinde yosun sabununu ilk dahil her kullanışımda tertemiz berrak bir cilt karşılıyor beni aynada :)
Ben de denicem en kısa zamanda canım,cildimde yaz okulu stresi yüzünden kocaman sivilceler çıktı

Bendede geçen sene ygs ye gireceğim zaman çıkmıştı öyle

yarın gidip alcağm deneyeceğim bende inşallah aynı etki bende de olur hepimizde tabi benim cildimde çok yağlı sivilce yok ama siyah noktalar var

pürüssüz olurmu acaba

gelişmeleri yazarım bende bir denemediğim bu kalmıştı

acaba aynı etki saçta da olurmu bir sürü vitamin varmış çünkü parlaklık canlılık kazandırırmı

Bekliyorum gelişmeleri canım bende aktarıyorum burdan şu özel günlerim bitse daha düzgün gözlem yapabilicem :)
acaba aynı etki saçta da olurmu bir sürü vitamin varmış çünkü parlaklık canlılık kazandırırmı

saç için etkisini bilmiyorum ters teper belki bi ilene danış derim :))

Bekliyorum gelişmeleri canım bende aktarıyorum burdan şu özel günlerim bitse daha düzgün gözlem yapabilicem :)

saç için etkisini bilmiyorum ters teper belki bi ilene danış derim :))

evet ya saç kalsın şimdilik bir yüzde deneyeyimde çok sıkıldım gerçekten yağdan siyah noktalardan pudrasız çıkamıyorum bir kaç saat sonra parlıyo böyle ölmek isteiyorum her ortamda hemen pudra yenileyemiyosun da doktorda gittim kesin çözüm sağlayamadım

Canım bende sivilce tedavisi gördüm sivilceye bir şekilde çözüm var ama yağlanmaya bir türlü çözüm bulunamıyor. Ben kendi cildimde bunu yosun sabunuyla sağladım uzun süreli olarak. Umarım düzenli kullanımda cildimi dengeler. Bende henüz ergenlikten yeni çıkmış biri olarak bu yağlanmanın bir kaç yılda geçmesini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…