Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim cildim karma cilt. Kızlar yapmalıyım. Sivilce izlerim kalıyor cildim pütür pütür :/
Canim kil maskesi isine yarayabilir o putur puturlugu aliyor..
Paylaşımın için teşekkürler; gerçekten faydalı bilgiler verdin ...:))
Rica ederim :)
cnm ben yosunlu sabunu kullandıktan sonra yüzümde yanma hissi oluştu ve yüzüm kızardı sence sorun yaratırmı ?
Canim sana agir gelmis bence birak nemlendirici sur :KK43:
madecassol isimli kremin de lekeleri geçirdiği söyleniyor kullanan var mı? Fiyatı da uygun eczanelerde satılıyor.
Madecassolu ben yanigim ve yara izim icin kullanmistim cok faydadini gordum hic iz kalmadan gecirdi..
Merhaba,

Yosun sabununu nerden alıyorsunuz acaba?Aktarlarda falanmı yoksa eczanedenmi?Özellikle kullandığınız bir marka varsa öğrenebilirmiyim?

Teşekkürler,
Canim ben imternetten satin aldim. Ozel bir marka olmasina gerek yok aktarlarda mevcut :)
kızlar ben yosun sabunuyla lavanta suyunu üç-dört gündür kullanıyorum ama sivilcelerim arttı =(( sizce bu normal bişey mi yoksa bırakiim mi kullanmayı?

Canim lavanta suyunun deri altindaki sivilceleri cikartma gibi bir ozelligi var, yinede icine sinmediyse birak onun yerine bir kac damla limon damlattigin ilik suyla tonikle :)

Yosun sabunu + Lavanta Suyu :KK52:

Lavanta suyu için 1 liralık lavanta aldım bir dünya veriyorlar :KK52: yarım çay bardağı kadar suyu kaynatıp bir çay kaşığı lavanta attım kaynamış suyun içine. 10-15 dk kadar soğutup eski bir ilaç şişesine koydum ve buzdolabına attım. Az yapmamızın sebebi taze taze kullanmak.
Not: Ben denemedim.

tonik olarak denemek istiyorum. İnşallah gözenekleri sıklaştırmada faydası olur.
Paylaşım için teşekkürler.

Canim lavanta suyunun deri altindaki sivilceleri cikartma gibi bir ozelligi var, yinede icine sinmediyse birak onun yerine bir kac damla limon damlattigin ilik suyla tonikle :)

sağol canım ilgin için :) dewam ediyim o zaman ben, içerde ne warsa dökülsün de bitsin bu kabus artık :mad:

ay bendede ergenmişim gibi sürekli sivilce çıkıyor sinir oluyorum ya banada faydası olurmu acaba karma cildim var benim ...

ay bendede ergenmişim gibi sürekli sivilce çıkıyor sinir oluyorum ya banada faydası olurmu acaba karma cildim var benim ...

dene bence.. nasıl olsa bu sivilceler öyle de çıkıyo, böyle de çıkıyo. en azından iyi gelme İHTİMALİ var.. ben de otuz yaşındayım, ama hala ergenim :))

bu arada yosun sabunu bende ilk iki-üç gün yanma ve kızarma yaptı biraz ama devam ettim, alıştı heralde cildim, şimdi öyle bi sorun olmuyo..

Merhaba kızlar,ben de size bir şey danışacağım.Burda yazılanları okuyunca ben de alayım bir tane yosun sabunu dedim,aktara gittim.içeriğini falan okumadan aldım.Eve gelince kutusunda yazanları okuyayım diye elime aldım."Bileşimi:portakal yağı,yasemin yağı,fındık yağı,jojoba yağı,buğday yağı,zeytinyağı,sabun bazı ve su" yazıyor.Yani yosundan başka herşey var:KK1: Yosun sabunu diye bu yağların karışımına mı deniyor yoksa gerçekten yosundan mı yapılıyor kafam iyice karıştı.Kandırıkçı bi aktardan mı almışım sizce nedir??

Denemekten zarar çıkmaz :))
bu arada yosun sabunu bende ilk iki-üç gün yanma ve kızarma yaptı biraz ama devam ettim, alıştı heralde cildim, şimdi öyle bi sorun olmuyo..
Ne güzel bigelişmevar mı peki :)
Merhaba kızlar,ben de size bir şey danışacağım.Burda yazılanları okuyunca ben de alayım bir tane yosun sabunu dedim,aktara gittim.içeriğini falan okumadan aldım.Eve gelince kutusunda yazanları okuyayım diye elime aldım."Bileşimi:portakal yağı,yasemin yağı,fındık yağı,jojoba yağı,buğday yağı,zeytinyağı,sabun bazı ve su" yazıyor.Yani yosundan başka herşey var:KK1: Yosun sabunu diye bu yağların karışımına mı deniyor yoksa gerçekten yosundan mı yapılıyor kafam iyice karıştı.Kandırıkçı bi aktardan mı almışım sizce nedir??

Canım yosun sabununda bildiğimiz yosun kullanılır(bildiğimiz derken deniz yosunu) ancak içinde ekstra yağlar bulunabilir. Hiç yazmıyorsa aktara götür bi sor derim :)

Aktar bana ısrarla yosun sabununun sıvılceye ıyı gelmedıgını proteın sabununun geldıgını soyledı yanındada lavanta verdı . Ama hıcbır ıse yaramadı dıyebılırım :KK43: Napıcaz kızlar ya

denesem mi ki ya
Sen bilirsin :))))
Aktar bana ısrarla yosun sabununun sıvılceye ıyı gelmedıgını proteın sabununun geldıgını soyledı yanındada lavanta verdı . Ama hıcbır ıse yaramadı dıyebılırım :KK43: Napıcaz kızlar ya
Bebegim ben zaten iceriklerini okuyarak karar verdim aktara sorarak almadim :) farkli bir sabun kullanacaksan icerigini oku faydalarini arastir

denesem mi ki ya
Sen bilirsin :))))
Bebegim ben zaten iceriklerini okuyarak karar verdim aktara sorarak almadim :) farkli bir sabun kullanacaksan icerigini oku faydalarini arastir

X