- 3 Haziran 2011
- 392
- 2
Canim kil maskesi isine yarayabilir o putur puturlugu aliyor..Benim cildim karma cilt. Kızlar yapmalıyım. Sivilce izlerim kalıyor cildim pütür pütür :/
Rica ederim :)Paylaşımın için teşekkürler; gerçekten faydalı bilgiler verdin ...:))
Canim sana agir gelmis bence birak nemlendirici surcnm ben yosunlu sabunu kullandıktan sonra yüzümde yanma hissi oluştu ve yüzüm kızardı sence sorun yaratırmı ?
Madecassolu ben yanigim ve yara izim icin kullanmistim cok faydadini gordum hic iz kalmadan gecirdi..madecassol isimli kremin de lekeleri geçirdiği söyleniyor kullanan var mı? Fiyatı da uygun eczanelerde satılıyor.
Canim ben imternetten satin aldim. Ozel bir marka olmasina gerek yok aktarlarda mevcut :)Merhaba,
Yosun sabununu nerden alıyorsunuz acaba?Aktarlarda falanmı yoksa eczanedenmi?Özellikle kullandığınız bir marka varsa öğrenebilirmiyim?
Teşekkürler,
kızlar ben yosun sabunuyla lavanta suyunu üç-dört gündür kullanıyorum ama sivilcelerim arttı =(( sizce bu normal bişey mi yoksa bırakiim mi kullanmayı?
Canim lavanta suyunun deri altindaki sivilceleri cikartma gibi bir ozelligi var, yinede icine sinmediyse birak onun yerine bir kac damla limon damlattigin ilik suyla tonikle :)