Büyük mağazalarda vardır heralde,Ankamall ya da Armada'da bulabilirsiniz sanırım,
Ben hala Aktifoks kullanmaya devam ediyorum,memnunum,evet kokusu kötü ama gerçekten başka
hiçbir krem böyle nemlendirmiyo,hem de doğal yani,herkese tavsiye ederim...
kullanıp sonuçları yazacağınızı söylemişsiniz ama kesilmiş paylaşımlar sonuç alamadınız acaba bu kremden de?
bende sivilce lekelerim ve yanaklarımdaki kızarıklık için bi krem arıyorum da...
Ben Aktifoks dan çok çok iyi sonuç aldım,iki kutusunu bitirdim,
Cildi pürüzsüzleştiriyo,lekeleri de gerçekten düzenli kullanırsan geçiriyo,
Çok memnun olmama rağmen şu an kullanamıyorum,nedeni sadece kokusu,
Krem gerçekten doğal katkısız olduğu için parfüm vs. içermediği için çok kötü kokuyo,
Ben dayanıyodum kokusuna ama eşim çok rahatsız oluyodu,yanağımdan öpmek bile istemiyodu
kokusundan dolayı,o nedenle bıraktım,ama şu an kullandığım krem ve diğer pahalı ve çok kaliteli
kremler bile onun yerini tutmuyo malesef,
O kadar iyi nemlendiriyo ki,sabah sürüyorum vallahi bak akşama kadar cildimde su varmış gibi nemli
hissediyodum,
Bu gidişle tekrar dönmeyi de düşünmüyo değilim açıkcası,çünkü gerçekten hiçbir krem nemlendirmiyo
Aktifoks gibi...
Tercih sizin...
burnum çok hassastır kokusu çok baskınsa yüzümde rahatsız eder ama cildime de o kadar iyi gelecekse varsın koksun yani
cilt renginde açılma yapıyor mu?
yanaklarımdaki kızarıklıklar geçsin istiyorum aslında bi kaç ton açsa da hiç fena olmaz hani
Ya zaten bi süre sonra kokusuna alışıyo insan hissetmiyo ama i,şte dışardan birinin koklayıp rahatsız
olma durumu var işte,
Gerçekten düzenli cilt bakımı yaptığında cildinin doğal rengi kendine geliyo,pürüzsüz bi görünümü
oluyo,ben bi de üzerine koruyucu güneş kremi sürüyorum daha da güzel görünüyo,beyazlatıyo biraz da ten rengini,
Güneş kremi zaten ciltteki çil,sivilce izi,güneş lekesi falan kapatıyo,hiç fondoten kapatıcı falan
kullanmaya gerek kalmıyo,gerçi ben oldum olası fondoten kapatıcı falan kullanmadım hayatımda,çünkü
ciltteki çoğu problemin nedeni onlar aslında...
Düzenli kullanırsan gerçekten iyi sonuç alacağını düşünüyorum...
bende kullanmam cildimi kapatan şeyleri güneş kremi kullanıyorum sürekli yoksa kızarıp bozarıyo yüzüm çok çabuk ama bilemedim kullanmalı mı kokan şeyi ımmm aslında işe yaraması önemli olan
azul
hangi marka güneş koruyucuyu kullanıyosun merak ettim
pco maskealdım ....3 . kullanışım benim.....sivilce yaptı ve okadarda abartılacak bir maske değil....150 tl verdim....acıyorum o paraya.....daha güzellerini kullandım 20-30 verdiğim maskelere.....hem maske doğal değil....paraben var EDTA VAR ...İÇERİĞİNİ BİR OKUYUN İSTERSENİZ.....
NEMLENDİRMESİ OKADAR İYİ DEĞİL.....DAHA GÜZEL VE UCUZ MASKELER KULLANDIM DAHA İYİ......İNANIPTA PARA VERMEYİN....
renkli olanımı kullanıyosun?bende çok almak istedim bu ürünü ama cildim yağlı diye vermediler.acaba cilt tipin nedir canım
anladım.onun fondöten gibi renkliside var.ben o zannettim.teşekkürler....
Aktifoks Akne Kremini geçen sene kullanmıştım. Cildi iyileştiriyor ve akneye sebep olan bakterilerin çoğalmasını önlüyor. Fiyatı yüksek gelse de en azından paranız boşa gitmiyor.
pco maskealdım ....3 . kullanışım benim.....sivilce yaptı ve okadarda abartılacak bir maske değil....150 tl verdim....acıyorum o paraya.....daha güzellerini kullandım 20-30 verdiğim maskelere.....hem maske doğal değil....paraben var EDTA VAR ...İÇERİĞİNİ BİR OKUYUN İSTERSENİZ.....
NEMLENDİRMESİ OKADAR İYİ DEĞİL.....DAHA GÜZEL VE UCUZ MASKELER KULLANDIM DAHA İYİ......İNANIPTA PARA VERMEYİN....
Ben Aktifoks dan çok çok iyi sonuç aldım,iki kutusunu bitirdim,
Cildi pürüzsüzleştiriyo,lekeleri de gerçekten düzenli kullanırsan geçiriyo,
Çok memnun olmama rağmen şu an kullanamıyorum,nedeni sadece kokusu,
Krem gerçekten doğal katkısız olduğu için parfüm vs. içermediği için çok kötü kokuyo,
Ben dayanıyodum kokusuna ama eşim çok rahatsız oluyodu,yanağımdan öpmek bile istemiyodu
kokusundan dolayı,o nedenle bıraktım,ama şu an kullandığım krem ve diğer pahalı ve çok kaliteli
kremler bile onun yerini tutmuyo malesef,
O kadar iyi nemlendiriyo ki,sabah sürüyorum vallahi bak akşama kadar cildimde su varmış gibi nemli
hissediyodum,
Bu gidişle tekrar dönmeyi de düşünmüyo değilim açıkcası,çünkü gerçekten hiçbir krem nemlendirmiyo
Aktifoks gibi...
Tercih sizin...
canım benm yüzümde ton bozukluğu yer yer lekeler ve geniş gözenekler var delik delk görünüyo. gözeneklere etkisi oluyomu. bende bıktım pahalı kremlere para verip bişy çıkmamasından