Cilt Bakımı Ürünleri Cildi için Doğal ve Zararsız Bakım İsteyenler Buraya!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kullanıp sonuçları yazacağınızı söylemişsiniz ama kesilmiş paylaşımlar sonuç alamadınız acaba bu kremden de?
bende sivilce lekelerim ve yanaklarımdaki kızarıklık için bi krem arıyorum da...

Ben Aktifoks dan çok çok iyi sonuç aldım,iki kutusunu bitirdim,

Cildi pürüzsüzleştiriyo,lekeleri de gerçekten düzenli kullanırsan geçiriyo,

Çok memnun olmama rağmen şu an kullanamıyorum,nedeni sadece kokusu,

Krem gerçekten doğal katkısız olduğu için parfüm vs. içermediği için çok kötü kokuyo,

Ben dayanıyodum kokusuna ama eşim çok rahatsız oluyodu,yanağımdan öpmek bile istemiyodu

kokusundan dolayı,o nedenle bıraktım,ama şu an kullandığım krem ve diğer pahalı ve çok kaliteli

kremler bile onun yerini tutmuyo malesef,

O kadar iyi nemlendiriyo ki,sabah sürüyorum vallahi bak akşama kadar cildimde su varmış gibi nemli

hissediyodum,

Bu gidişle tekrar dönmeyi de düşünmüyo değilim açıkcası,çünkü gerçekten hiçbir krem nemlendirmiyo

Aktifoks gibi...

Tercih sizin...

burnum çok hassastır kokusu çok baskınsa yüzümde rahatsız eder ama cildime de o kadar iyi gelecekse varsın koksun yani
cilt renginde açılma yapıyor mu?
yanaklarımdaki kızarıklıklar geçsin istiyorum aslında bi kaç ton açsa da hiç fena olmaz hani

Ya zaten bi süre sonra kokusuna alışıyo insan hissetmiyo ama i,şte dışardan birinin koklayıp rahatsız

olma durumu var işte,

Gerçekten düzenli cilt bakımı yaptığında cildinin doğal rengi kendine geliyo,pürüzsüz bi görünümü

oluyo,ben bi de üzerine koruyucu güneş kremi sürüyorum daha da güzel görünüyo,beyazlatıyo biraz da ten rengini,

Güneş kremi zaten ciltteki çil,sivilce izi,güneş lekesi falan kapatıyo,hiç fondoten kapatıcı falan

kullanmaya gerek kalmıyo,gerçi ben oldum olası fondoten kapatıcı falan kullanmadım hayatımda,çünkü

ciltteki çoğu problemin nedeni onlar aslında...

Düzenli kullanırsan gerçekten iyi sonuç alacağını düşünüyorum...

bende kullanmam cildimi kapatan şeyleri güneş kremi kullanıyorum sürekli yoksa kızarıp bozarıyo yüzüm çok çabuk ama bilemedim kullanmalı mı kokan şeyi ımmm aslında işe yaraması önemli olan

bende kullanmam cildimi kapatan şeyleri güneş kremi kullanıyorum sürekli yoksa kızarıp bozarıyo yüzüm çok çabuk ama bilemedim kullanmalı mı kokan şeyi ımmm aslında işe yaraması önemli olan

Tercih senin canım,Ayşenur Yazıcı'nın sitesinden öğrenip aldım ben bu kremi,

Kadın dekoltesine de sürüyomuş,çok iyi nemlendiriyo diye,

Zaten kullanıp da memnun kaldığı doğal ürünleri yazmış hep sitesinde,

Ben de onun sitesine bakarak cildime ne gerekliyse onu aldım,

Bi site var,kozmetiklerin içeriğine bakıyosun,zararsızsa alıyorum ben artık,marka ya da pahalı diye

kanmıyorum valla,nice marka ürünler var ama içinde hep zararlı şeyler barındırıyo,

ww.cosdna.com adresine kozmetiğin adını giriyosun,içerdiği maddeleri yazıyo,

Yeşil ve sarı kutucuklar varsa tamam temizdir,kırmızı kutucuk oldu mu zararlı,sadece yabancı markalar

için geçerli bu arada...

azul
hangi marka güneş koruyucuyu kullanıyosun merak ettim

renkli olanımı kullanıyosun?bende çok almak istedim bu ürünü ama cildim yağlı diye vermediler.acaba cilt tipin nedir canım

pco maskealdım ....3 . kullanışım benim.....sivilce yaptı ve okadarda abartılacak bir maske değil....150 tl verdim....acıyorum o paraya.....daha güzellerini kullandım 20-30 verdiğim maskelere.....hem maske doğal değil....paraben var EDTA VAR ...İÇERİĞİNİ BİR OKUYUN İSTERSENİZ.....

NEMLENDİRMESİ OKADAR İYİ DEĞİL.....DAHA GÜZEL VE UCUZ MASKELER KULLANDIM DAHA İYİ......İNANIPTA PARA VERMEYİN....

Arkadaşım ben Pco hiç kullanmadım,yukardaki mesajları okursan Aktifoks kremden bahsettim doğal

diye...yanlış anlaşılmasın...

renkli olanımı kullanıyosun?bende çok almak istedim bu ürünü ama cildim yağlı diye vermediler.acaba cilt tipin nedir canım

Benim cildim karma cilt,Hamilton sensitive yazıyo,

For Hyper-Sensitive Skin diyo,yani çok hassas ciltler için...

Rekli nasıl oluyo bilemiyorum ama benimki renkli değil,yani normal hafif beyazlatan güneş kremi...

anladım.onun fondöten gibi renkliside var.ben o zannettim.teşekkürler....

Aktifoks Akne Kremini geçen sene kullanmıştım. Cildi iyileştiriyor ve akneye sebep olan bakterilerin çoğalmasını önlüyor. Fiyatı yüksek gelse de en azından paranız boşa gitmiyor.

Aktifoks Akne Kremini geçen sene kullanmıştım. Cildi iyileştiriyor ve akneye sebep olan bakterilerin çoğalmasını önlüyor. Fiyatı yüksek gelse de en azından paranız boşa gitmiyor.

Evet aynen öyle valla......

ilk başta sivilce yapması normal cünkü çok yoğun bi maske zaten bu. cilt tipine uygunmu değilmi kşke baksaydın benmde cildim karma en başta sivilce yapmıştı bırakmştım şimdi yine devam ediyorum bi sorun ckmadı:)

canım benm yüzümde ton bozukluğu yer yer lekeler ve geniş gözenekler var delik delk görünüyo. gözeneklere etkisi oluyomu. bende bıktım pahalı kremlere para verip bişy çıkmamasından

canım benm yüzümde ton bozukluğu yer yer lekeler ve geniş gözenekler var delik delk görünüyo. gözeneklere etkisi oluyomu. bende bıktım pahalı kremlere para verip bişy çıkmamasından

Valla uzun süreli kullanırsan olumlu sonuç alırsın diye düşünüyorum,çünkü düzenli ve temiz cilde uyguladığında zamanla gerçekten

pürüzsüz bi görünüm kazandırıyo,

Tek olumsuz yanı kokusu,ben alıştım ama eşim hala çok rahatsız oluyo,başka hiçbir krem cildimi böyle nemlendirmiyo ben de arada

kaldım napıcam bilmiyorum,hala kullanıyorum ama eşim rahatsız,bıraksam mı bırakmasam mı kararsızım yani...
:26:

tşk ederim canım:* ben bekarım kullanabilrm ozman uzun süre derken ne kadar canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…