Cilt Bakımı Ürünleri Cildi için Doğal ve Zararsız Bakım İsteyenler Buraya!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba bayanlar bende bu kremi yeni duydum,bütün yorumlarıda okudum.Aslına bakarsanız ilvina salyongoz kremi almak için araşatırıyordum.Doğal şeyler istiyorum.Çünkü cildim çok kuru ve hassas.Bunu kullansam iyi gelir mi acaba?Ya birde kremlerin sahte olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?Her yerde farklı fiyatta herşey merak ettim.
ben daha önce ilvina kremi kullanıyodum, cok da memnundum baya iyi gelmişti , cildim kupkuru....... sonra organik yaglara geçiş yaptım. şimdi onları kullanıyorum cildim kendine geldi...... neydi o kimyasallar ööle allahaşkına yaa....... bu aralar bu kremi denemek istiyorum aklım bunda.........

ben daha önce ilvina kremi kullanıyodum, cok da memnundum baya iyi gelmişti , cildim kupkuru....... sonra organik yaglara geçiş yaptım. şimdi onları kullanıyorum cildim kendine geldi...... neydi o kimyasallar ööle allahaşkına yaa....... bu aralar bu kremi denemek istiyorum aklım bunda.........
Sizce ben ilvinayı kullanayım mı?Siz neden ilvinayı bıraktınız?Benimde cildim aşırı hassas ve kuru.Banyodan sonra pul pul dökülüyor ve kısım kısım kızarıklık oluyordu.Kısa bir süre önce nette gezinirken aynısefa kremini duydum onu kullandım 2 ay yüzüme çokta iyi geldi.Fakat çok yğlı yazın kullanamam o kremi.Ama onun sayesinde bölüm bölüm kızarmadan ve pullanmaktan kurtuldum.Ben artık daha iyi bişey kullanmak istemiyorum.Kullandığımında doğal olmasını istiyorum.siz ilvinayı nerden almıştınız?Ben çok araştırdım her yerde fiyat farklı ben nerdenanlıcam sahte olup olmadığını.Kulllanan bir olark yorum lütfen.

Organik yağ derken ne kullandınız?Çok kötü ya bir bayan için......yüz problemi

gercekten çok kötü...... haklısınız...... ben şimdi roaccutane da kullanıyorum......... hamdolsun biraz düzeldi..... ilvinanın ankaradaki üretim tesisi müdürü abimin çok yakın arkadaşı, bana o getirmişti yanında mavi anemon çiçeği kremiyle birlikte....... onu annem kullandı, bende ilvinayı...... annemin de cildi kuru değil nemsizdir........ benimkisiyse kurudur ama aşırı hassas ve sivilceye müsait........anneme de bana da cok iyi gelmişti....... şimdi tekrar almak istiyorum fakat o müdür yurtdışına açıldı artık bu markayı pazarlamak için.........dolayısıyla bende şimdilik başka şeyler kullanıyorum....... ama yine doğal şeyler ve memnun oldugum şeyler............. yine de aklımda bu krem var işte........ bendeki sırf biraz da merak....... ozon son yıllarda baya revacta.... herseyde kullanılıyoya ondan merak ediyorum biraz da........ yoksa elimdekilerden çok memnunum....... ama bu kremi de ALLAHIN izniyle alıp denicem ilerde........... kullandıktan sonra olumlu ve olumsuz yönlerini yazıcam......... ah bi maddi dururmumu düzeltsem hemen getirircem ama şimdilik mümkün değil gibi....... ileride inşallah canım....... bide bu aralar cok fazla organik ürün aldıgım için çok açıldım........ ona inşallah ilerde sıra gelecek........ sevgilerimle.... RABBıM şifanızı versin inşallah.

kızlarr dün ben gratis diye bi alışveriş merkezine girdim orada la diva isimli kayısı sabununu aldımm doğal miş 100 de 100,ballısı var tarçınlısı var,bide diadermine nin toniğini aldımm,sabunu kullandımm baya faydası oldu berraklık verdi ve sivilcilerimde söndü sankim sankim:ecrin_bebek: tavsiye dıyorum bu sabunu güzel bi sabunn,,roc un kremlerinide tavsiye dıyorummm

ayşenur yazıcıyı her zaman yakından takip ederim hatta çoğu kez kozmetik cilt bakımı konusunda takıldığım yerlerde epey yardım alıyorum kendisinden.bence pco maske yani plesanta maskesini tek geçerim gerçekten çok ama çok faydalı kullanan herkes görecektir faydasını

gercekten çok kötü...... haklısınız...... ben şimdi roaccutane da kullanıyorum......... hamdolsun biraz düzeldi..... ilvinanın ankaradaki üretim tesisi müdürü abimin çok yakın arkadaşı, bana o getirmişti yanında mavi anemon çiçeği kremiyle birlikte....... onu annem kullandı, bende ilvinayı...... annemin de cildi kuru değil nemsizdir........ benimkisiyse kurudur ama aşırı hassas ve sivilceye müsait........anneme de bana da cok iyi gelmişti....... şimdi tekrar almak istiyorum fakat o müdür yurtdışına açıldı artık bu markayı pazarlamak için.........dolayısıyla bende şimdilik başka şeyler kullanıyorum....... ama yine doğal şeyler ve memnun oldugum şeyler............. yine de aklımda bu krem var işte........ bendeki sırf biraz da merak....... ozon son yıllarda baya revacta.... herseyde kullanılıyoya ondan merak ediyorum biraz da........ yoksa elimdekilerden çok memnunum....... ama bu kremi de ALLAHIN izniyle alıp denicem ilerde........... kullandıktan sonra olumlu ve olumsuz yönlerini yazıcam......... ah bi maddi dururmumu düzeltsem hemen getirircem ama şimdilik mümkün değil gibi....... ileride inşallah canım....... bide bu aralar cok fazla organik ürün aldıgım için çok açıldım........ ona inşallah ilerde sıra gelecek........ sevgilerimle.... RABBİM şifanızı versin inşallah.
Teşekkür edeim verdiğin bilgiler için.İnşallah bu kremide alabilirsin.

Arkadaşım kırışıklığa iyi gelirmi bilmem,ama nemlendiriyo ve onarıyomuş,cillteki

lekeleri de kullandıkça gideriyomuş.

Kırışıklık için de önerileri var bir bakın inceleyin,kendiniz karar verin.

Slm arkadaslar..kirisiklik icin inanilmaz etkili Beyaz Anemone yagi var.mavisine gore 2 kat etkili diye satiliyo..ben yunanistandan almistim simdi gittigidiyorda vitamincim diye bi dukkan var orda buldum.

Slm arkadaslar..kirisiklik icin inanilmaz etkili Beyaz Anemone yagi var.mavisine gore 2 kat etkili diye satiliyo..ben yunanistandan almistim simdi gittigidiyorda vitamincim diye bi dukkan var orda buldum.

kizlar mavi anemon kreminden istiyorum cokta pahali geldi..cildimi maffettim simdi tr gidince yaglardan alacam en guzeli onlar.birde yuzum kuru ve hassas yuz yikama jeli ne kullandiysam gerdi,maffetti yuzumu..dogal ve nemlendirme ozelligi olan bildiginiz yuz yikama jeli var mi?

kizlar mavi anemon kreminden istiyorum cokta pahali geldi..cildimi maffettim simdi tr gidince yaglardan alacam en guzeli onlar.birde yuzum kuru ve hassas yuz yikama jeli ne kullandiysam gerdi,maffetti yuzumu..dogal ve nemlendirme ozelligi olan bildiginiz yuz yikama jeli var mi?

yukarda yazdıklarımı okumuşsundur canım... aynı cilt yapısına sahibiz......... yıkama jeliyle temizleme onlar daha çok kurutur cildini..... içinde sls ,paraben v.b.....etken maddeler barındırıyo..........ben 1 buçuk senedir organik ürünlere geciş yaptım.........mahvolan cildim düzelmeye başladı.............sana da tavsiyem organik temizleyicilerden, organik yağlardan vazgecme..........

bu arada mavi anemondan annem kullandı, onun cildi benimkinden farklı, benimki kuru anneminkiyse nemsizdir(yaşı itibariyle biraz da)........ anneme iyi gelmişti canım.....

yukarda yazdıklarımı okumuşsundur canım... aynı cilt yapısına sahibiz......... yıkama jeliyle temizleme onlar daha çok kurutur cildini..... içinde sls ,paraben v.b.....etken maddeler barındırıyo..........ben 1 buçuk senedir organik ürünlere geciş yaptım.........mahvolan cildim düzelmeye başladı.............sana da tavsiyem organik temizleyicilerden, organik yağlardan vazgecme..........
Cilt tiplerimiz birbirine çok yakın,temizleyici olarak organik ne kullandınız?

Evet kuncuk arkadaşında dediği gibi jeller yüzü daha çok kurutuyor.Ben en son la roc posey ürünü kullanmıştım cildim için(hassas ciltler ve atopik ciltler için) yüzüm baştan düzeldi yatıştı ama sonradan daha fazla soruna neden oldu.Dünyanın parasını vermiştim.Evde öyle duruyor şimdi.

Evet kuncuk arkadaşında dediği gibi jeller yüzü daha çok kurutuyor.Ben en son la roc posey ürünü kullanmıştım cildim için(hassas ciltler ve atopik ciltler için) yüzüm baştan düzeldi yatıştı ama sonradan daha fazla soruna neden oldu.Dünyanın parasını vermiştim.Evde öyle duruyor şimdi.

ROC MARKANIN MI KULLANDIN ARKADAŞIM?BEN KREMİNİ ALMAYA DÜŞÜNUYORDUM DAAA :s:sinifsinif:

kuru ciltlere en iyisi banemone markalı beyaz anemon çiçeği yagıymış kızlar bilginiz olsun bence..

ayşenur yazıcıyı her zaman yakından takip ederim hatta çoğu kez kozmetik cilt bakımı konusunda takıldığım yerlerde epey yardım alıyorum kendisinden.bence pco maske yani plesanta maskesini tek geçerim gerçekten çok ama çok faydalı kullanan herkes görecektir faydasını

cildinizde ne gibi etkileri oldu pco nun bende almayı düşünüyorum
benim cildimde sivilce izleri var ve gözenekler çok açık
ankarada nerden aldınız verdiğiniz paraya değdimi

cildinizde ne gibi etkileri oldu pco nun bende almayı düşünüyorum
benim cildimde sivilce izleri var ve gözenekler çok açık
ankarada nerden aldınız verdiğiniz paraya değdimi

Büyük mağazalarda vardır heralde,Ankamall ya da Armada'da bulabilirsiniz sanırım,

Ben hala Aktifoks kullanmaya devam ediyorum,memnunum,evet kokusu kötü ama gerçekten başka

hiçbir krem böyle nemlendirmiyo,hem de doğal yani,herkese tavsiye ederim...
:KK31:

Son düzenleme:
X