gercekten çok kötü...... haklısınız...... ben şimdi roaccutane da kullanıyorum......... hamdolsun biraz düzeldi..... ilvinanın ankaradaki üretim tesisi müdürü abimin çok yakın arkadaşı, bana o getirmişti yanında mavi anemon çiçeği kremiyle birlikte....... onu annem kullandı, bende ilvinayı...... annemin de cildi kuru değil nemsizdir........ benimkisiyse kurudur ama aşırı hassas ve sivilceye müsait........anneme de bana da cok iyi gelmişti....... şimdi tekrar almak istiyorum fakat o müdür yurtdışına açıldı artık bu markayı pazarlamak için.........dolayısıyla bende şimdilik başka şeyler kullanıyorum....... ama yine doğal şeyler ve memnun oldugum şeyler............. yine de aklımda bu krem var işte........ bendeki sırf biraz da merak....... ozon son yıllarda baya revacta.... herseyde kullanılıyoya ondan merak ediyorum biraz da........ yoksa elimdekilerden çok memnunum....... ama bu kremi de ALLAHIN izniyle alıp denicem ilerde........... kullandıktan sonra olumlu ve olumsuz yönlerini yazıcam......... ah bi maddi dururmumu düzeltsem hemen getirircem ama şimdilik mümkün değil gibi....... ileride inşallah canım....... bide bu aralar cok fazla organik ürün aldıgım için çok açıldım........ ona inşallah ilerde sıra gelecek........ sevgilerimle.... RABBİM şifanızı versin inşallah.