Cilt Bakımı Ürünleri Cildi için Doğal ve Zararsız Bakım İsteyenler Buraya!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
vallahi kafayı yiyecem 5 günlük üyeyimö bende yüzümde ki lekelerden doyalı bakınıp duruorum buralara tam 25 tane öneri yazdım 5 günde hangisini yapıcam şaşırdım bilmiorum ilk önce bugün doktor tavsiyesi ile aldıgım kremle başlasam daha iyi herhalde

AZUL ; ALLAH razı olsun canım...... ben bu kremi cok merak ediyodum......... yüzündeki değişimden az biraz bahsedebilirmisin.

Rica ederim,amin cümlemizden inş.

Valla çok fazla olmadı kullanalı,

Bir haftadır kullanıyorum,cildim hiç olmadığı kadar nemli ve yumuşak,

Lekeler için henüz erken yorum yapmak,

Ama sivilcelerimi önlediğini düşünüyorum,

Çünkü çenemde ve burnumun yanında sivilce çıkmak üzereydi,böyle şiş ağrıyodu,

Şimdi o geçti valla,

Hem doğal hem de çok pahalı değil,

Hem de hemen hemen herkes memnun,

Deneyin derim...

bunu int.den sipariş etmek lazım değil mi?dışarda satılmıyorrr,bide dıaderman die bir marka var,onu denediniz mi?merak edıyorm bu kremi,yüzümde hafif akneler var,pürüz olmasını istıyorum siz bi kullanın azul hanım memnun kalırsanız bende alayım,siz mavi renginimi kullanıyorsunuz kırmızı mı,üstündeki yazı rengini soruyorum...

siteyi bende inceleyim merak ettim..koyun plesantasini bende kullandim yuz maskesini cok tiksindim..

Aktifox kremini ben de çok merak ettim cildi pürüzsüz yapıyor mu acaba bir de her yaş için uygun mu

İnternet sitesinden sipariş veriliyor,

İki üç günde geliyo adresinize,

Diadermini kullanmadım hiç bilmiyorum yani onu,

Renk olarak anlayamadım kremin rengini mi soruyosunuz?

Küçük bi kavanozun içinde krem rengi yani,

Ozonlu cilt kremi yazıyo üstünde,yani akneli ciltler için olanı değil,

Her cilt tipi için uygunmuş,hamileiken de kullanılabiliyomuş,

Kullandıkça yazarım yine...

Aktifox kremini ben de çok merak ettim cildi pürüzsüz yapıyor mu acaba bir de her yaş için uygun mu

Her yaş için uygun galiba,

Çünkü ben gözaltı ve çevresine de sürüyorum çünkü anti-aging etkisi varmış,

Hem Ayşenur Yazıcı 52 yaşındaymış o da kullandığına göre uygundur sanırım....

çok pahalı önerdiği ürünler ama diadermi de duymuştum bir çok kişiden

Sitede canlı destek hattı var,

Sordum kapıda ödeme de yapabilirsiniz dediler...

canım benim çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun........... bide fiyatı ve gramajı ne kadardı azul? ben şimdi roaccutane kullanıyorum... cildimde cukurlar var acaba iyi gelirmi canım?

canım benim çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun........... bide fiyatı ve gramajı ne kadardı azul? ben şimdi roaccutane kullanıyorum... cildimde cukurlar var acaba iyi gelirmi canım?

Rica ederim canım ne yaptım ki,ALLAH cümlemizden razı olur inş.

Fiyatı : 41.30 TL ,kargo da 5 tl galiba,
40 ml. ufak kavanozda.
Çukurlara iyi gelir mi bilemiyorum canım,aşağıya ekledim özelliklerini.

Aktifoks Ozonlu Cilt Kremi

Aktifoks ozonlu cilt kremi; cilt sağlığınızın korunmasına yardımcı olmak veya bozulan cilt sağlığının tedavisine destek olmak maksadıyla asiditesi düşürülmüş saf zeytinyağının medikal ozon gazına tabi tutulması ile jel haline getirilerek elde edilmiştir.

Aktifoks cilt yüzeyine uygulandığında içeriğindeki aktif oksijen cilt hücrelerinin oksijenlenmesinin arttırılmasına katkı sağlar. Bu sayede hücre yenilenmesi hızlanır ve cildin sağlıklı görünümünü koruması desteklenir. Hızlı hücre yenilenmesi aynı zamanda yaşlanma etkilerinin yavaşlatılmasında da faydalı olur.

Cildin yeterince oksijen alamaması ve çevresel şartlar cilt rahatsızlıklarının sebepleri içinde ilk sıralarda gelir. O halde sağlıklı bir cilt için öncelik bol oksijen olmalıdır.

Aktifoks ozonlu cilt kremi gözaltları dahil cildin her yerine rahatlıkla uygulanabilir. Diğer bir kozmetik veya ilaç ile etkileşime girmez.

Aktifoks cildinizi güneş, soğuk, toz, rüzgar vb. harici etkenler ile makyaj ve deterjan gibi kimyasal materyallerin zararlarından korur.
Alkol, hayvansal katkı ve zararlı kimyasal allerjen içermez.

KULLANIMI :

Sabah ve akşam yüzünüzü yıkadıktan sonra hafifçe kurulayın. Aktifoks ‘u hafif nemli cilde az miktarda iyice yedirerek uygulayın.

UYARILAR :

Göz içersine sürmeyin.
Hassas ciltlerde kullanmadan önce kulak arkası veya bilek içinde yama testi yapın.

Siteden alıntıdır.

sağol azulcum.... inceliyom siteyi kaç gündür........ bide bunun 400 ml liği varmı 150 milyon....... uff cok pahalı yaa........ ama çok güzel şeyler duyuyorum bu krem hakkında......... bide bikaç tane alana indirim oluyomuş canım.

azulcum burdan yazmam dogrumu bilmiyorum ama sevva diye bal özlü %100 doğal diye adlandırılan bi krem çıkmış......... anladıgım kadarıyla sende benim gibi doğala cok meraklısın o yüzden yazayım dedim canım........... bende aynı senin gibiyim.....tonik gülsuyu, cildime en zararsız şeyler v.b......... belki işine yarar tatlım bi incele.

Sağol canım teşekkür ederim,evet ben de herşeyde doğallıktan yanayım,

Evet ben de duydum o kremi,incelicem bakalım....

Tekrar sağol...

Burda kullanıp memnun kaldığımız şeyleri yazarız artık...

elbette canım....... ben elimden geldğince diğer başlıklarda yazmaya calışıyorum...... bu arada cilt tipin ne? benimki kupkuru ama sivilceye cok müsait , hassas bi cildim var.

Benim karma bi cildim var,

T bölgesi yağlı,

Daha önce cildime doğru dürüst bakım yapmadım,

Hep sivilce uçuk izi oldu,geçmiyodu,

Ben de karar verdim işte artık cilt bakımımı yapmaya başladım,

Buraya takılmam iyi oldu benim için,

Çok şey öğrendim yani,

Ah bi de bırakabilsem burayı,KPSS ye çalışamıyorum buraya girmekten...

:enbuyukkk::enbuyukkk:

Merhaba bayanlar bende bu kremi yeni duydum,bütün yorumlarıda okudum.Aslına bakarsanız ilvina salyongoz kremi almak için araşatırıyordum.Doğal şeyler istiyorum.Çünkü cildim çok kuru ve hassas.Bunu kullansam iyi gelir mi acaba?Ya birde kremlerin sahte olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?Her yerde farklı fiyatta herşey merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…