Kekler - Pastalar Çikolatalı Yaş Pasta- Torku sponsorlugunda

Öncelikle ellerinize sağlık, başarılar dilerim.
Pandispanyaların ikisi de hazır gibi görünüyor valla yapım aşamasını görmeyince ben de hazır sandım. (Hazır kullanmak da yasak değilmiş bildiğim kadarıyla herhalde sadece belirtmek gerekiyor tarifte) İki yumurtayla mı yaptınız pandispanyaları? Çok şaşırdım iki yumurtaya 4 fincan un çok gelmiyor mu?

Son düzenleme:
Tesekkur ederim:)
Sade pandispanyanin yapilisini yukledim kakaolu olan hazir evet hazir pastataban yasak degil biliyorum:)
2yumurtayla yaptim ama dedigim gibi yapisti ve alti yandi 3koymam gerekiyomus demekki
Un cok gelmedi zaten kucuk kahve fincani olarak olctum yani cok bi un degil bu annemin tarifiydi ondan almistim internette falan yok:)

Kakaolunun hazir oldugunu yazmistim yorumlarimda yoneticiler defalarca inceledi bi sorun olursa duzeltirim :) isterseniz ozelden fincanin boyunu falan atabilirim denemek isterseniz

Yok canım yanlış anlama ben 5 yumurta koyuyorum pandispanyaya, 2 yumurta görünce ondan şaşırdım Bir de diğerini evde olanı kullandım yazınca ben daha önce yaptığınız bir keki kullandınız sandım. Kafam karıştı ilk, şimdi anladım ama
Zaten kullanma izni var hazır pandispanyayı da. Eminim tadı çok güzel olmuştur, tekrar ellerinize sağlık Beni ye diyor pastanız

Tesekkur ederim begenmenize sevindim konuya da ekledim kakao kek hazir diye :) 5 yumurta koyunca yumurta kokmuyor mu ki ya ben keki falan da 2 yumurtayla yapiyorum ki yumurta kokuyor diye, yumurta kokusunu alirsam yiyemiyorum.
Sizin pasta da cok guzel olmus ellerinize saglik abur cubur cok seven biriyimdir zaten yas pastayi da cok severim tam benlik
Kek yaptigimda 2yumurtali paylasirim sizi etiketlerim insallah bi deneyin bence :)

Tamam canım

Bende bir gün deneyeceğim 2 yumurtayla mutlaka, pandispanyanın özelliği pofidikliğini ve süngerimsi yapısını yumurtadan almasıdır, eğer az yumurtayla yapılırsa oldukça sıkı ve sert bir kek olur sanırım sıcak su da kullanmadın canım.
Eğer yumurtanın kokusundan rahatsız olduğun için az koyuyorsan adetini çırpma aşamasında sıcak suyu azar azar ilave et bir anda pişirmesin yumurtayı böylelikle hiç kokmayan pandispanya elde etmiş olursun canım aklında bulunsun

Tesekkurler aklimda deneyecegim burada paylasirim seninle denedigimde :)

Yok canım hiç kokmuyor, mis gibi vanilya kokuyor sadece. Benim de pandispanya tarifim annemden
Ben de çok takıntılıyımdır yumurta kokusuna. Hatta her yumurtayı yiyemem de. Severek yediğim bir marka var. Onunla yaparsam hem rengi güzel oluyor hem sünger gibi oluyor hem de asla kokmuyor
Bekliyorum kekini mutlaka etiketle beni çok merak ettim ben küçük kalıpta yarım ölçü yaparken iki yumurta koyarım, normalde 26cmlik kelepçeli kalıpta 4 yumurta kullanırım hep

Bu arada teşekkür ederim pastamı beğendiğin için

Mmmm bol çikolatalı kremalı lezzetli bir pasta görüyorum ben
Nefis görünüyor ellerine emeklerine sağlık. Yarışmada başarılar

Mmmm bol çikolatalı kremalı lezzetli bir pasta görüyorum ben
Nefis görünüyor ellerine emeklerine sağlık. Yarışmada başarılar
cikolata sosunu doktugumde masaya akti birden cikolata selalesine benzedi gercekten bool cikolatali oldu
Cok tesekkur ederim

Tek kelimeyle muhteşem olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…