Nevom ablacimAyyyy ayyyyy eli de boş gelmezmiş
Canım ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Hoşgeldin bitanemNevom ablacimoyle oldu cok ara verdim yeter didim
Cok tesekkur ederim abla senin begenmen onemli benim icin buyuk ustasin
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bol çikolata koktu burasıMerhabalar sevgili kadinlar klubu uyeleri taniyanlar tanimayanlar uzun suredir yoktum ozledim buralari... (ay duygulandim suan)
Cikolatali yaş pasta yaptim. Begenmenizi umuyorum herkese basarilar. Bu arada butun yas pastalar guzeldiroy verenlee zorlanacak çünkü dünyanın en güzel şeyi yaş pastaaaaaaa
Tarifim
Eki Görüntüle 2065002
Eki Görüntüle 2064997 Eki Görüntüle 2064998 Eki Görüntüle 2064999 Eki Görüntüle 2065001
Kek şu şekilde annemin fincanlı bi tarifi var 4 fincan un 4 fincan şeker kabartma tozu vanilya 2 yumurta o şekilde karıştırıp pişirilir.
Kreması için
Margarini erittim üzerine umu döküp kavurdum kavrulunca sütü nişastayı sekeri ekleyip pişirdim.
- 4 su bardağı süt
- 4 tepeleme yemek kaşığı şeker
- 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
- 2 tepeleme yemek kaşığı un
- 50 gr tereyağı bem margarin kullandım
Çikolata sosu tarifine göre yaptım
Krem şantiyi taridine göre yaptım
Eki Görüntüle 2064998
Pandispanyanım üzerine kremayı sürdükçe çikolata rendeledim kapattım diğer katı koydum. Bir kat krem santi bir kat krema sürdüm En son katın üzerime çikolata sosunu döktüm tabagın kanerlarına da krem şantiyle çiçekler yaptım üzerini çikolatalarla süsledim topitanem krem santi çiçekleri cubuk tarçınla susler yaptim
Eki Görüntüle 2065031 Eki Görüntüle 2065032 Eki Görüntüle 2065033 Eki Görüntüle 2065035
Eki Görüntüle 2065109 Eki Görüntüle 2065109
Ne diyeti abla senin gibi fit ve guzel birinin diyete ihtiyaci yok gel yiyelim şunu bosver diyetiHoşgeldin bitanem
Gitme hep burada kal inşaallah
Diyetteyim fena gözüktü gözüme
Tesekkur ederim begenmene cok sevindim onure oldumEllerine sağlık çok güzel görünüyor bol çikolata koktu burasıbasarilar
Yok canım bu yaz fena kilo aldım.Onları ancak verdim.Şimdide daha fit olma çabasındayım.Bir 7-8 daha vereceğim:)Ne diyeti abla senin gibi fit ve guzel birinin diyete ihtiyaci yok gel yiyelim şunu bosver diyeti
Sen her zaman guzelsin ablamYok canım bu yaz fena kilo aldım.Onları ancak verdim.Şimdide daha fit olma çabasındayım.Bir 7-8 daha vereceğim:)
Sağol canımSen her zaman guzelsin ablam
Yaş pasta değince bendede akan sular durur..Tesekkur ederim begenmene cok sevindim onure oldum
Cok basarili buldugum biri olarak bu yorumu senden bu yorumu almak cok mutlu etti
Tesekkur ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Pandispanyanın yapılışını göremedim sitede mi bir sorun var acaba
Cok tesekkur ederimYaş pasta değince bendede akan sular durur..yemesinide, yapmasını da çok severim pastaniz şahane olmuş.tam Bir yaş pasta yas Pasta uğraş ve emek istiyor.ellerin dert görmesin ve benim için düşünceleriniz içinde teşekkür ederim
Cok tesekkur ederim. Nerede kafaniz karisti hemen anlatabilirim :)Tarif konusunda biraz kafam karıştı ama sonuç mükemmel. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Çok sekersiniz ya. Sanırım fotoğraflardan ötürü anlayamadım. Pandispanyayi hem sade hem kakaolu mu hazirladiniz? Aralara hem krem şanti hem krema mi kullandınız? En üstteki ganaj mı ?Cok tesekkur ederim. Nerede kafaniz karisti hemen anlatabilirim :)
Tesekkur ederim siz de oyle :) tabi anlatiyim hemen kusura bakmayin bi fotoyu 2kez yuklemisim biraz daginik olmus duzenlicem simdi bilgisayara gecip. Bir kata yaptigim kremadan surdum digerine krem santiden surdum kapattim en ustteki normal hani cikolata sosu diye satilanlar varya ondan yaptim ama biraz sivi yaptim ki soguyana kadar katilasmasin diye biraz ilidiktan sonra tencereyi egip direkt doktum hic kasikla dokunmadim ki puruszsuz olsun diye. Kakaolu yapmadim kakaolu yapacaktim sonra evdekiler sade yap ustunde de cikolata var kakaolu agir gelmesin dedi neyse efendim sade pandispanya yaptim baktim dumduz degil kenari yanmis orayi kestim neyse dedim bu ince oldu bende pasta keki varya ondan evde kakaolu vardi benim kek sade evde bulunan kakaoluydu ama napiyim o satten sonra gidip alamazdim pastayi hemen yapmam gerekiyodu bende en uste o hazir keki kapattim 2renkli pasta olduÇok sekersiniz ya. Sanırım fotoğraflardan ötürü anlayamadım. Pandispanyayi hem sade hem kakaolu mu hazirladiniz? Aralara hem krem şanti hem krema mi kullandınız? En üstteki ganaj mı ?
Cok tesekkur ediyoruuum alma gel beraber yiyelimBu katagori hepimizi yoldan çıkaracağa benziyor bu ara pasta almalıyım
Elinize sağlık başarılar dilerim, şahane görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?