Küsüm ben sanaCok tesekkur ediyoruuum alma gel beraber yiyelim
Yaa canim benim barisalimKüsüm ben sana
Bi kaç gün düşünmem lazım öyle çekip gitmenin bi bedeli olmalıYaa canim benim barisalim
Tamam konusucaz bunu alicam gonlunuBi kaç gün düşünmem lazım öyle çekip gitmenin bi bedeli olmalı
Tesekkurler efendimElinize sağlık,başarılar dilerim.
BekliyorumTamam konusucaz bunu alicam gonlunu
Cok tesekkur ederimAaa ne güzel olmuş pastane pastaları gibi. Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim. :)
Cok tesekkurlerellerine sağlık
Cok tesekkur ederim ya nasil sevindimEllerine saglik muazzam bir pasta olmuş bu gercekten mükemmel ötesi başarılar diliyorum canimilk iki fotograf ve son iki foto efsane.fotograflamanda guzel olmuş
Valla kocaa bir tabak yerdim diyette olmasam ama yemis kadar oldum canim sagol ❤❤:) tekrar ellerine sağlık bayıldımCok tesekkur ederim ya nasil sevindimkeske ikram edebilsem tekrar cok tesekkurler
Cok tesekkur ederim ya cok guzel bi yorum gerçekten cok mutlu oldum ikram edebilmeyi de cok isterdim yorumu gulerek okudum yuzumu guldurdu cok sicak icten cok tesekkurler canimValla kocaa bir tabak yerdim diyette olmasam ama yemis kadar oldum canim sagol ❤❤:) tekrar ellerine sağlık bayıldım
Cok tesekkur ederim ya cok guzel bi yorum gerçekten cok mutlu oldum ikram edebilmeyi de cok isterdim yorumu gulerek okudum yuzumu guldurdu cok sicak icten cok tesekkurler canim
Cok tesekkurlerCok guzel gorunuyor
Ellerine saglik :)
Eheeheheh utaniyorum valla bakan gören herkese ikram etmek istiyorum yoksa icimde kaliyo ama olmuyor istehiç utanmada yok bu nasıl pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?