- 5 Ağustos 2009
- 119
- 0
- Konu Sahibi incitanemtuana
emegine ellerine saglık bende bayılırım irmik tatlısına ama ben arasına kakaolu bisküvi koyup yapıyorum yada üstüne jöle ve meyve dograyıpta...buda süperrrr olmuş!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık çok güzel görünüyo
incitanem sabahtan beri senin tariflerine bakıyorum kendimi alamıyorum ne hamarat kadınsın
emegine ellerine saglık bende bayılırım irmik tatlısına ama ben arasına kakaolu bisküvi koyup yapıyorum yada üstüne jöle ve meyve dograyıpta...buda süperrrr olmuş!!!
eline sağlık bnde yapıyorum bu tarifi ama çikolatasız sade olarak yağ da koymuyorum ama bunu denycem teşekküler
ellerinize emginize saglik
süt ve irmik bir araya gelince zaten sahane bir lezzet oluyo bu tarifte birde cikolata isin icine girince dahada lezzetli oluyo..ben sert cikolata yerine hazir paket cikolatali sos kullaniyorum bu tarifte
senin yaptığın herşey çok güzel görünüyor yaaaaaaa ...en kısa zamanda yapıp kocişime yedirmek istiyorum.....................sositososito
incim ellerine sağlık opuyorumnanaktan
aboneliklerim senin tariflerinle dolu takibindeyim kaydirigubbakcemile5
tam benlik tariflerin var hem pratik hem lezzetli cokacimcoook
bunu ilk sıraya aldım hemen denicem a.s.
incim sen bu tarifi verdğinden beri fırsat kolluyordum yapmak için..
bugüne nasip oldu yaptım yendi bile yarısı delikafadulden
lezzet süperdi tekrardan teşekkür ederim paylaşımın için Şeniz
bu arada ben üzerine hazır çikolata sosu pişirip döktüm ..
üzerininde yarısı neden süslü derseniz benm cadılar üzerini sade seviyorlar cokacimcoook bol damla çikolatada kullandım 2 kat uygulayarak zemuszemus
fotoğrafınıda paylaşmayı borç bildim kendime kaydirigubbakcemile5
nefis görünüyor. bu haftasonu da bunu deneyeyim bari. senin tariflerine güveniyorum.
yaptım ve super oldu tsk canım kek kalıbana koydum ben gorunusu degısık oldu