Cok teşekkür ederim cnmEllerine emeğine sağlık canım
Yarışmada bol şans diliyorum
Ihhh küstüm sanaOlduuu çok teşekkür ederiz bizimle yaristiginiz için,Evet tarifi geri gonderebiliriz
Cok teşekkür ederim güzelim benimEllerine sağlık çiçeğim öyle güzel görünüyor ki.
Askom benimEllerine sağlık aşko çok güzel görünüyor bol şanssonunda
İnan cok güzel hafif oluyor göze de hitap ediyorVayy cok lezzetli görünüyo canimhemen denicem ellerine sağlık❤
Aha haa espirik kattım sunumaCavidaaaannnnnnnnn
O kuzu daha cok dikkatimi çekti cavidannn
Kusme küsme bir rakip bir rakiptir elemem lazımIhhh küstüm sana
CanımsınEllerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim
Seni gidi hain kostokKusme küsme bir rakip bir rakiptir elemem lazım
Ellerine sağlık canim basarilar dilerimSelamlar beybiler, aşkolar , haydarlar ve cavidanlar
nihayet ban yemeden konumu acıyorum askolar aha haa beklemede kalın beni izleyin
evet menümüzdeçikolatalı irmik tatlısı vaaaaahhr ☺ Hemen malzemelere ve yapımına geçiyorum
Eki Görüntüle 2691406
çikolatalı irmik tatlısı;
Malzemeler :
•1 litre süt
•1 bardak irmik
•1 bardak toz şeker
•1 yemek kaşığı margarın yada tereyağı
•1 paket şekerli vanilin
•1 yemek kaşığı Pınar labne
Çikolatası için ;
•1 paket sıvı krema
•200 gr sütlü çikolataEki Görüntüle 2691412
süsleme için ;
•Antep fıstığı
•top çikolataEki Görüntüle 2691413
yapılısı;
•1 tencereye irmik süt şeker Ve labne yi. alıp kaynamaya bırakıyoruz karıştırarak ☺ Kaynadıktan sonra koyulaşmaya başlayınca içine 1 kasık yağımızı ve şekerli vanilini katıyoruz .. Eki Görüntüle 2691416
hemen suyla ıslattığımız kalıbımıza döküp ilk sıcagı çıkınca dolaba (3 saat kadar ) koyup bekletiyoruz .. Eki Görüntüle 2691417
Sonra bir tencereye kremamızı alıp dağıldığı gibi üstüne çikolatamızı koyup eritiyoruz ve kaynayınca kenara alıp soğutuyoruz .. Eki Görüntüle 2691419
sonra tatlımızı kalıptan çıkarıp üstüne dokuyoruz çikolatalı sosu ve süsleyip sunuma hazırlıyoruz
Eki Görüntüle 2691421 Eki Görüntüle 2691422 Eki Görüntüle 2691425 Eki Görüntüle 2691428 Eki Görüntüle 2691429 Eki Görüntüle 2691435 Eki Görüntüle 2691438 Eki Görüntüle 2691440 Eki Görüntüle 2691432
sevgimi kattım da geldim afiyetle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?