agir bi tatli olur diye dusunuyodum ama ole olmadi normalde disardan baklava yedigim zaman hemen disimi sizlatirdi bunda hic ole bisey olmadi tadida normal baklavaya cok benziyor pek farki yok gibi birgün denersin belkiEline emeğine sağlık canım bende hiç yemedim tadı nasıl merak ettim çikolata şerbet ceviz kalori bombası misss
cok tesekkur ederim canim benim❤Nefis görünüyor canımEllerine sağlık, başarılar dilerim
cok guzel oluyo cnm denemelisinHem baklava hemde cikilatali oyle miYoh artik bu beni aşar
Denerimde ben baklava hamuru acamiyorumkicok guzel oluyo cnm denemelisin
Evet canim kismet takiliyorum oyle istekismet banaymis cnm seninde guzel bi tatli yapacagina eminim ❤
hic oyle dusunme bu benim ilk acimim oldu ama sanki yillardir aciyormusum gibi kolay oldu kendine inanmak yapabilirim demek onemliDenerimde ben baklava hamuru acamiyorumki
Ilkmi yaptin? Iyi cesaret almissin bsklavalj tarif. 1 kez denedim fiyasko oldu baklava.. cesaretim yok o yuzden tekrarina:)hic oyle dusunme bu benim ilk acimim oldu ama sanki yillardir aciyormusum gibi kolay oldu kendine inanmak yapabilirim demek onemli
biliyorum tatlimEvet canim kismet takiliyorum oyle iste
ellerine saglik
evet ilkIlkmi yaptin? Iyi cesaret almissin bsklavalj tarif. 1 kez denedim fiyasko oldu baklava.. cesaretim yok o yuzden tekrarina:)
Valla bravo : (evet ilkAnnemden goruyodum yapilisini ama denememisdim hic ben bile inamadim bi tepsi olunca e bizde iki kisiyiz anneme kvdeye komsulara dagittim hep cok begendiler tarif istiyo hepsi
saol cnmValla bravo : (
Kazen sagolsun emzigimi hareketlendirdisaol cnmbu arada profil fotona bayildim ya o ne tatli emzik emiyo
cok dadliKazen sagolsun emzigimi hareketlendirdiHareketli bi fotoymus eski sitede hareket etmiyormus:)
Sagol diyzesicok dadli
cok saol canim benimEllerine sağlık canımNe güzel incecik açmışsın:)Yarışmada başarılar
tesekkur ederimÇok değişik bir tarif olmuşEmeğinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim
cok saol canim benim❤❤