- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
ben sirami savdim sira sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sirami savdim sira sende
cok tesekkurlerÇok güzel duruyor,ellerinize sağlık
Sorma Bu hafta geçsin de,önümüzdeki hafta içi yaparım ben de inşallahben sirami savdim sira sende
yine sonlara kalma cnmSorma Bu hafta geçsin de,önümüzdeki hafta içi yaparım ben de inşallah
saol kuzum hosgeldin beraat etmene sevindim❤❤Ellerinize sağlık bol kısmetler çok güzel görünüyor :)
cok saol bitanem benim bende ilkez yemis oldum senin kadar tatliydiBasarilar canim güzel gol attin busefer enfes gözüküyor bayıldım gerçekten balim yemedim ama eminim senin kadar lezzeti tatlıdır balim♥
hic kizarmiyim tesekkurler yorumunuz icinolabilirdi aslinda ama beyaz cicekli olan tabak yoktu bunun yanlari cicekli oldugu icin baklacanin desenine uyum saglar diye dusundum 2.sunum tabagi beyaz aslindaOff bu ne ya sabah sabah agzımın suyu aktı
Yalnız bi eleştiri yapmak istiyorum kızmazsanız;
Keşke beyaz tabakta sunum yapsaydınız daha kendini belli ederdi malum bazen emekten ziyade sunumda kazanabiliyor :)
Yine de cok güzel görünüyor elinize saglık :)hic kizarmiyim tesekkurler yorumunuz icinolabilirdi aslinda ama beyaz cicekli olan tabak yoktu bunun yanlari cicekli oldugu icin baklacanin desenine uyum saglar diye dusundum 2.sunum tabagi beyaz aslinda
Sona kalan,dona kalır Kalmamış inşallahyine sonlara kalma cnm
Kalmam*Sona kalan,dona kalır Kalmamış inşallah
benim gecen oyle oldu gerci sende sonlardaydin ama bi anda yükselise gecdin cnm belli olmaz bu isler❤Sona kalan,dona kalır Kalmamış inşallah
cok tesekkurlerhey mşşallah o nasıl hamur açmadırelinize sağlık
gercektenmi ben digeriyle katilirim diye dusunyodumve beyaz tabaklı olan fotoyla katıl mutlaka oylamaya.