- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Sen ne pisiricen bize bacı...Tabi ki canımben sende kilit ben sende tutuklu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne pisiricen bize bacı...Tabi ki canımben sende kilit ben sende tutuklu
![]()
Ooo tamam anlaştıkTabi ki canımben sende kilit ben sende tutuklu
![]()
Ama ben ne yaptım şimdiGörüyormusunuz kızlar işte böyle kandiriyor bu hatun....gerçi bizde kandirilmayi bekliyor ve hazırız..ya nasip diyelim.. İslerimi yoluna koyarsam inşallah nevrestem..
![]()
Canımcım, şaka bir yana da bence de katıl. O kadar heves etmissin sensizde olmaz zatenGörüyormusunuz kızlar işte böyle kandiriyor bu hatun....gerçi bizde kandirilmayi bekliyor ve hazırız..ya nasip diyelim.. İslerimi yoluna koyarsam inşallah nevrestem..
![]()
Sen ne pisiricen bize bacı...![]()
Ay sorma nevrestem iki tarifim vardı ..Ama ben ne yaptım şimdiSen zaten süper sofra kuruyorsun
Yeni cicilerle daha bir güzel olur
Acaba ne yapacaktın şimdi çok merak ettim
![]()
Yarışmak bahane askitom o heyecanı yaşamak ve sohbet şahane... Usenme çek resimleri ve katilHiç bir fikrim yok
Ben sadece takip edecektim aslında![]()
Pastırmalı menemen yap, tüm KK nin oylarını kaparsinHiç bir fikrim yok
Sofraya senin çileklerdende koyardınAy sorma nevrestem iki tarifim vardı ..bak goruyonmu coşku geldi gene yaaaaâ
![]()
Elini verdin kolunu kaptırmak üzeresinHiç bir fikrim yok
Ser tabi tatlım ben ne zamandır almak istiyordum uygun geldi aldım..
Çilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...Sofraya senin çileklerdende koyardınOffff harika olurdu
![]()
Ooo tamam anlaştıkSen diğerlerine yazdıklarımı boşver bir sana doğruları yazıyorum
![]()
Netten aldım canım n 11.com dan çok uygun ve çeşit bol tatlimNereden aldin peki kakaom ? Netten mi ? Bende uzun zamandir kece ortu istiyorum ama uygun ve guzel bulamadim![]()
Sofraya senin çileklerdende koyardınOffff harika olurdu
![]()
Çilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...
Eki Görüntüle 1788154
Yazdım instigramaHangisi canimcim![]()
Ellerine sağlık canım nefis olmuşÇilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...
Eki Görüntüle 1788154