• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistini yenenler

Bende de 6 cm yakin çikolata kisti vardı. 3 doktora gittim 2 si direk ameliyat dedi. Bir tanesi visanne önerdi. Geçici menapoza soktu 3 ay kullandım bu arada soğan kürü uyguladım ara ara maydanoz suyu içtim. Her ay kontrole gittim kistim yavaş yavaş küçüldü. En son kontrole gittiğimde tamamen gittiğini öğrendim. Hangisinin faydası oldu bilmiyorum.25 gün oldu bırakalı visanne yi adeti bekliyorum. Umarim olurum hepimiz bebislerimize kavusuruz birde ben tek yumurtalığım :KK43:
Merhaba sonucunuz ne oldu

arkadaşlar ben de özellikle böyle bir konu bulmak için girdim şuan kk ya 🙃 benim de 2,5 m lik bir çikolata kistim vardı. bir kadın bana çikolata kisti için değil ama hamile kalabilmem için bişey verdi bal içine hayıt tohumu olan bir karışım 17 gün içtim bunu ve şimdi doktora kontrol için geldim ve kistim 1 cm e düşmüş çok mutlu oldum. burda paylaşmak istedim. bu tohumu aldığım kadın çankırıda oturuyor zahide yetişe çıkmış. kayınvalidemler çankırılı kadını araştırıp bulmuşlar. ücret karşılığı muayene ediyor. bikaç bişey veriyor 17 gün kullanmanızı istiyor. kadının adı nazmiye taş arayan bulmak isteyen çokmuş. kadına ulaşmak isteyenler mesaj atarsanız yardımcı olurum. ama bal hayıt tohumu karışımı gerçekten fayda etmiş bakalım verdikleri kan sonuçlarımı etkilemiş mi? şuan sonuç bekliyorum. yine paylaşırım burdan. kusura bakmayın bir mutlulukla çok uzattım 🙈
Merhaba, kistiniz tekrarladı mi bir daha? Yazdığınız kadına nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz 🙏

Back