- 26 Şubat 2019
- 4.605
- 6.719
- Konu Sahibi Sade frappe
Yani 1 ay içinde hem başında hem sonunda bu kürü kullaniyorum. Ben her ay sadece 15 gün adet bitince yapilcak saniyodum. Bide o arada ya hamile kalirsak bebek düşürme etkiside warms duwari inceltiyomus :) kafamda deli sorular
Hayır bir adettin hem başı hem sonu degil. Farklı aylarda oluyor bu kür. Sen ne zamandır bu kurü kullaniyorsun ki? Bu kuru 3 aydan fazla kullanmamalısin. 3 ay sonra kürü bitirmen gerekiyor o da en geç yani.
Rahim duvarini inceltme durumu icin bn ibrahim saracoglunun sitesindeki numarayi aradim. Ordaki kadın rahim duvarinda bir sikinti yaratmiyor, dr. Bunu hamile kalmak isteyenlere oneriyor dusuk tehlikesi yaratsa neden onersin minvalinde konustu. Ibrahim saracoglu da bir programinda soyle soyledi: bu kur rahim duvarini inceltmez, rahmi olmasi gerektigi boyutta tutar. Eger rahmin kalinsa onu olmasi gereken seviyeye indirir dedi. Zaten doktorun bu kurden sonra testere disli aslan pencesi casiyini onermesinin sebebi de bu bence. Cayin ozelligini arastirdigimda; cayin rahim duvarini guclendirici bir etkisi oldugunu ogrendim.
Bu kürü deneyip düşük yapan da cok, normal saglikli bir gebelik geciren de cok. Bence bu durum kürü dogru kullanip kullanmamanla iliskili bir durum.
Bu arada sen ne kadar aydir cocuk deniyorsun? Ve de kürü ne zamandan beri uyguluyorsun?