- 26 Şubat 2019
- 4.605
- 6.719
- Konu Sahibi Sade frappe
Insallah bu ay hamile kalirsiniz kistinizin yok olmasina cok sevindim.benm 3 cm sag overde.4 aydir deniyoruz ama olmadi .hamile kaldiginiz ay degisik birsey denediniz mi kür vs
Inşallah canım . Bol su ve her gün bir fincan ada çayı içtim. Ada çayı yumurtanin catlamasinda etkiliymis. Ben sabah kahvaltisinda siyah cay yerine ada cayinu tercih ettim. Adet bitiminden baslayip yumurtlama gunume kadar her gün bir fincan olacak sekilde ictim. Bunun haricinde; folik asitimin markasini degistirdim b12 methyl plus diye bir markaya basladim. Bu hapin icinde b12, folik asit ve calsiyum var. Eşime her gün bir tane propolis hap icirdim (sperm hareketliligi adina) yumurtlama günlerimde gün aşırı degil hergün iliski yasadim. Her iliskiden önce yine ayni sebepten ötürü (sperm hızı) sade türk kahvesi yaninda 3 dilim bitter cikolata yedirdim. O ay yaptigim extra degisik seyler bunlardan ibaretti.
Bu arada eskisi kadar da kafaya takmiyorum bu durumu, belki onunda bir etkisi olmustur. Sonucta her sey olacagina variyor, size de takmamanizi oneriyorum. Daha 4 ay olmus sizin, inanin bu sure henuz cok erken. Yumurtlama gunlerinize denk getirdiginiz surece olacaktir Allah'ın izniyle.