Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Merhaba benim de iki tane boyları 1,5-2 cm çikolata kistlerim vardı. Iki kez tüp bebek denedik ikisi de tuttu. Kistle ilgili bnm de korkularım vardı ama kist tüp bebek için tutunmaya engel etmiyor, sadece yumurtaları kalitesizleştirebiliyor ve rezervi azaltabiliyor.

Bana da hiç aşılama önermediler

Bana da hiç aşılama önermediler
Kişiden kişiye değişir tabi ki ama aşılama çikolata kisti olanlar için çok pozitif sonuçlar vermiyor bende yeni başlıyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alacağız bu arada hiç bu konuda güncel başlık yoktu kendimi daha güvende hissettim başlığı görünce inşallah bir kaç kişi görüp pozitif hikaye yada tecrübelerini yazarlar

Merhaba benimde 3 buçuk cm çikolata kistim var bir sene gebelik olmadı sonrasında hsg çekildim tüplerim acıkmış ama yinede mucize bir şekilde o ay kendiliğinden hamile kaldım doğurdum hiç sıkıntıda olmadı çok şükür. İnşallah mucizeler sizleride bulur

Bu yazdığınızı şimdi fark ettim doktorunuz ile görüştünüz mü durumu görüşü ne transfer oldunuz mu yada olacak mısınız umarım moralinizi düzeltecek bir gelişme olmuştur

Bu yazdığınızı şimdi fark ettim doktorunuz ile görüştünüz mü durumu görüşü ne transfer oldunuz mu yada olacak mısınız umarım moralinizi düzeltecek bir gelişme olmuştur
Zaten doktorum ile embriyoloğum görüşmüş onun sonucunda embriyoloğum sonucu bildirmek için beni aramıştı. Regl olduğumda kontrole gittiğimde soracağım ama detayları. Gerçi buna şükrediyorum 5 adet embriyom var hiç kalmayadabilirdi. Transfer için de regl olmayı bekliyorum kontrol sonucu bu ay ya da diğer ay diye karar verilecek

Nası müthiş bir haber Rabbim analı babalı büyütsün İnşallah darısı bizlere

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsiniz

Merhabalar, benimde tek taraflı 2 adet 2şer cm çikolata kistim mevcut. Öğrenikten sonra doktor yumurtalıklarımın ve rahmimin çok etkilendiğini ve tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi. Ben beslenme düzenimi değiştirdim. Vitaminlere başladım. Geçen ay bir doktorun takviyelerini ve hayıt tohumu karışımını kullandım. Bu ay hamile olduğumu öğrendim. Vitaminler vesile oldu Allah nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucaklarımıza alalım sevgiler

Hangi vitaminleri kullandınız acaba?

Hangi vitaminleri kullandınız acaba?
D vitamini b vitamini balık yağı ve pro woman ile başlamıştım. Sonra arkadaşımın tavsiyesi ile dr mfk nın aylık eş paketini aldım. Eşimle birlikte kullandık o ay hamile olduğumu öğrendim. Ek olarak aynı ay hayıt tohumlu bir karışım kullandım.

merhabalar kızlar bende çift taraflı çikolatalıyım geçen ay aşılama denedik olmadı tüp bebeğe başlamaya karar verdim sizlerin süreçleri nasıl gidiyor ben aşılamadan sonra bile umudumu yitirdim güzel haberlerinize ihtiyacım var

Çikolata kisti varken aşılama yaparak sizi boşuna yormuşlar evet bir seçenek ama şans yüzde 20 o yüzden canınızı sıkmayın sağlıklı bir kadında bile bu oran yüzde 30-40 kadar düşük ben transfer oldum yarın test günüm nasipse pozitif görürüz yoksa zaten dondurulmuş embriyom var onlarla devam edeceğim eğer hormon değerleriniz güzelse canınızı sıkmayın Allah nasip ettiyse olacaktır inşallah

Umut olması adına yazmak istedim bu postu görünce. Çünkü bende bu süreçlerdeyken tutunacak bir dal arıyordum kendime.
16 yaşında iki taraflı kistlerim patladığı için ameliyat oldum patolojiden çikolata kisti olduğu tespit edildi. Sonrasında kistler hep nüksetti en fazla 5 cme kadar yükseldi. Soğan kürleri doğum kontrol hapları her şeyi denedim. 24 yaşında evlendim. Durumumu bildiğim için hiç korunmadık. 2 yıl olmayınca tüp bebeğe başlamak istedim. 26 yaşında başladım sol yumurtalığımında folikül üretmediğini iki tüpümünde enfeksiyonla dolarak çürümüş olduğunu tespit ettik. Önce yumurta toplama sürecine girdik doktorum çok zor bir vaka olduğumu tek avantajımızın genç yaştan dolayı az da olsa toplanan yumurtaların kaliteli olacağı görüşündeydi. 10 yumurta toplandı 8’i döllendi 5 tanesi 5. Güne ulaştı 3 tanesi çok iyi kalitede idi.
Sonra tüplerimin alınması gerektiği söylendi bu tüplerle transfer olsada tutmayacağı söylendi. He bu süreçte kistlerim hep benimleydi :) 3-4 cm arasında değişiyordu. Tüp ameliyatı oldum tüplerimi aldırdım. 2 ay sonra donmuş embriyo transferi oldum kızım şimdi 4 yaşında:) kistlerim hamilelikte geriledi 2 cm’e kadar düştü.
Geçen ay 2. Bebek için donmuş embriyolarla transfere hazırlanmaya başlamıştım yine 5 cm 2 adet kistim vardı. 30 martta transferimi oldum nasipse yarın kalp stışı için randevum var. Rabbim nasip ettiyse 2. Evladımıda kucağıma alırım.
Umudunuzu yitirmeyin her şey gönlünüzce olsun.
Tüp bebek merkezi seçerken labaratuvarına çok önem verin en önemlisi o çünkü

Merhaba stresi nasıl yendiniz peki, bendede kist var ve tup bebek yaptım ıkı kez tutmadı, asılama da yapmıstım oncesınde 3 kez.

Öncelikle hayırlı olsun şimdi bu attığınızı yorumu dedim.
Ben de 19 Nisan’da transferimi yaptın beşinci gün iki tane embriyo transferi oldu çok şükür idrarda yedinci gün hamile olduğumu öğrendim dokuzuncu gün kan tahlili verdim 324 çıktı bugün tekrarlicam umarım yükselmiştir fakat bundan önce bir tane tüp bebek denemem oldu olumlu sonuçlandı fakat sonradan değerlerim düşünce düşük yaptım başka bir doktorda başladım şu an İstanbul’da yaptırdım tüp bebek doktorum bana sol tarafımda çok küçük bir çikolata kistimin olduğunu ve genelde tedavi uygulanan tüp bebek yapan insanlarda da oluşabileceğini söyledi zararsız olduğunu söyledi ama benim sol kasığım ve sol tarafım bugün adet günüm diye mi bilmiyorum arada sızlıyor acaba kistten olmuş olabilir mi korkuyorum değerlerim bu yüzden düşer mi

Hayıt tohumunun karışımı nasıl oluyo bilgi verirmisiniz

Hayıt tohumunun karışımı nasıl oluyo bilgi verirmisiniz
Merhaba, Aktara yaptırmıştık. Yanlış bilmiyorsam içinde hayıt otu bal polen propolis arı sütü meryem ana otu maca kökü vardı. Başka bişey var mıydı hatırlayamıyorum ama. Kavanoza yapılıyor sabah akşam bir tatlı kaşığı yeniyor. Tahta ya da plastik kaşık ile yeniliyor.

Merhaba tüp bebeği nerede yaptırdınız acaba? Benim de çikolata kistlerim var tüp bebek için doktor ve merkez araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…