Çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

Mimozacicegi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
35
15
38
31
Merhaba kızlar, yıllardır çikolata kistinden muzdaribim. Tüp bebek için denemeye başladık şuan iğne vuruluyorum. Sizlerden çikolata kisti olupta tüp bebeği başarılı olan var mı? Çok heycanlı ve tedirginim

kac santim ki kistiniz

bndede vardi cikilota kisti dogum kontrol hapiyla gecti asilama yapildi ama tutmadi malesef

Çikolata kisti doğum kontrol hapı ile geçebilen birşey değil ama. Daha sonra tekrar denediniz mi ya da denemeyi düşünüyor musunuz
yo hayir benim doktorum o ilaci verdi kist kaybolsun asilama yapalim dedi ilaci kullandiktan somra tekrar gittim ksybolmus dedi asilamaya basladik ilki tutmadi ikinciyi denedik oda olmadi biraktim yeni ogrendim sonucu zaten bir kac ay gitmiycem cnm ugrastikca olmuyo 5 yildir ugrasiyom bisey yok diyo yoksa olur herhalde napim nereye kadar ilac kullancam onlarda zarar kendime

merhaba. en başta sakin ve stressiz olmayı denyin. benim iki tane biri 3, biri 4,5 cm çikolata kisytim vardı. tüp bebekle ikinci de hamile kaldım ikizlerime kavuştum çok şükür. şuan 22 aylık olduk bile. ilk tüp bebek denemesininde tutmamasına dr um da şaşırmıştı. ve ikinci deneme için, hiçbir yöntem yada ilaç değiştirmiyorum dedi. ama stres yaşantımızı sordu bize. ve gerçektem aşırı yoğun, stresli bir işim vardı. ikinci denemden önce yoğunluğunu azalttık işlerimizn ve ikinciyi denedik. çok şükğr tuttu ikizler. hamilelik esnasında kistlerin ikisi de kayblmuştu.ve birşey daha söyliyim size; ikizlerden sonra; kendiğinden hamile kaldım. ve olmadığını düşündüğüm için de; gecikmemi hiç gebeliğe yormadım, ki 7 haftalıkken öğrendik. ve 5 cm çikolata kistim de varmış , tekrarlamış. ona rağmen hamile kalmışım normal yolla. şunu demek istiyorum, sakın stres yapmayın ve olumsuz düşünmeyin, sadece zamanı var. inanın.

Çok heyecanlıyım ama 5 6 yı deneyenleri görünce aşırı moralim bozuluyor
merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim ben iki kere transfer yaptırdım olmadı çikolata kisti ve az yumurta vardı bir yada iki tane yumurta oluyordu şükürler olsun hastaneye gideceğimiz ay öğrendim ki kendilğinden olmuş umudunuzu kaybetmeyin stres çok etkiliyor elimizden geleni yapıp Allah'a bırakalım

Beni aşırı umutlandırdınız çok teşekkür ederim yarın kaç embriyomun dondurulacağı belli olacak 5.gün ve aşırı heyecanlıyım

Bize resmen mucize olur kendiliğinden olması çünkü eşimde de sorun var. Onu geçtim ilk denemem tutsun o da bana yeter. Bu evreye gelebilmek için 2 yıldır çabalıyoruz.

Benimde çift taraflı çikolata kisti var. Biri 3.5 diğeri 4.5 bizde tüp bebek surecindeyiz. 5 gün sonra adetim görünüyor. 2. Günü gel dedi doktorum. Bu arada 10 tane yumurta gördü bende.

8 embriyodan 4 tane orta kalite embriyom kalmış biraz şaşırdım ve üzüldüm açıkçası 2 gün önce hepsi çok kaliteliydi. Nasıl kaliteleri bi günde bu kadar düştü ve azaldı cidden moralim sıfırlandı

Bize resmen mucize olur kendiliğinden olması çünkü eşimde de sorun var. Onu geçtim ilk denemem tutsun o da bana yeter. Bu evreye gelebilmek için 2 yıldır çabalıyoruz.
Allahın mucizesi çoktur insallah insallah bu mübarek ayda isteyen herkese nasip olur anne olmak hepimize kucağımıza almak nasip olsun insallah

5 cm çikolata kistim var diğer tüm değerlerim normal yumurta kalitemde iyi görünüyor bugün ilk tüp bebek için iğnelerimi oldum
Sizlere neden aşılama önerdiler ben İstanbul’un tüm hastaneleriyle görüştüm neredeyse gittiğim yerden emin olmak için bana kimse aşılama demedi aşılama bizim durumumuzda hsg temiz dahi olsa düşük bir ihtimal çünkü kistlerimiz geçici yapışıklıklara da sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…