- 8 Eylül 2020
- 35
- 15
- 38
- 31
- Konu Sahibi Mimozacicegi00
-
kac santim ki kistinizMerhaba kızlar, yıllardır çikolata kistinden muzdaribim. Tüp bebek için denemeye başladık şuan iğne vuruluyorum. Sizlerden çikolata kisti olupta tüp bebeği başarılı olan var mı? Çok heycanlı ve tedirginim
Çikolata kisti doğum kontrol hapı ile geçebilen birşey değil ama. Daha sonra tekrar denediniz mi ya da denemeyi düşünüyor musunuzbndede vardi cikilota kisti dogum kontrol hapiyla gecti asilama yapildi ama tutmadi malesef
yo hayir benim doktorum o ilaci verdi kist kaybolsun asilama yapalim dedi ilaci kullandiktan somra tekrar gittim ksybolmus dedi asilamaya basladik ilki tutmadi ikinciyi denedik oda olmadi biraktim yeni ogrendim sonucu zaten bir kac ay gitmiycem cnm ugrastikca olmuyo 5 yildir ugrasiyom bisey yok diyo yoksa olur herhalde napim nereye kadar ilac kullancam onlarda zarar kendimeÇikolata kisti doğum kontrol hapı ile geçebilen birşey değil ama. Daha sonra tekrar denediniz mi ya da denemeyi düşünüyor musunuz
Biri 5 biri 3 cmkac santim ki kistiniz
denedik iki kere ama olmadi bnce o bir şans cnm ya hic bir sorunumuz yok ama olmadisiz asilama denedinizmi
Çok heyecanlıyım ama 5 6 yı deneyenleri görünce aşırı moralim bozuluyordenedik iki kere ama olmadi bnce o bir şans cnm ya hic bir sorunumuz yok ama olmadi
sizin ilkmiÇok heyecanlıyım ama 5 6 yı deneyenleri görünce aşırı moralim bozuluyor
merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim ben iki kere transfer yaptırdım olmadı çikolata kisti ve az yumurta vardı bir yada iki tane yumurta oluyordu şükürler olsun hastaneye gideceğimiz ay öğrendim ki kendilğinden olmuş umudunuzu kaybetmeyin stres çok etkiliyor elimizden geleni yapıp Allah'a bırakalımÇok heyecanlıyım ama 5 6 yı deneyenleri görünce aşırı moralim bozuluyor
Beni aşırı umutlandırdınız çok teşekkür ederimmerhaba. en başta sakin ve stressiz olmayı denyin. benim iki tane biri 3, biri 4,5 cm çikolata kisytim vardı. tüp bebekle ikinci de hamile kaldım ikizlerime kavuştum çok şükür. şuan 22 aylık olduk bile. ilk tüp bebek denemesininde tutmamasına dr um da şaşırmıştı. ve ikinci deneme için, hiçbir yöntem yada ilaç değiştirmiyorum dedi. ama stres yaşantımızı sordu bize. ve gerçektem aşırı yoğun, stresli bir işim vardı. ikinci denemden önce yoğunluğunu azalttık işlerimizn ve ikinciyi denedik. çok şükğr tuttu ikizler. hamilelik esnasında kistlerin ikisi de kayblmuştu.ve birşey daha söyliyim size; ikizlerden sonra; kendiğinden hamile kaldım. ve olmadığını düşündüğüm için de; gecikmemi hiç gebeliğe yormadım, ki 7 haftalıkken öğrendik. ve 5 cm çikolata kistim de varmış , tekrarlamış. ona rağmen hamile kalmışım normal yolla. şunu demek istiyorum, sakın stres yapmayın ve olumsuz düşünmeyin, sadece zamanı var. inanın.
Bize resmen mucize olur kendiliğinden olması çünkü eşimde de sorun var. Onu geçtim ilk denemem tutsun o da bana yeter. Bu evreye gelebilmek için 2 yıldır çabalıyoruz.merhaba yorumunuzu görünce yazmak istedim ben iki kere transfer yaptırdım olmadı çikolata kisti ve az yumurta vardı bir yada iki tane yumurta oluyordu şükürler olsun hastaneye gideceğimiz ay öğrendim ki kendilğinden olmuş umudunuzu kaybetmeyin stres çok etkiliyor elimizden geleni yapıp Allah'a bırakalım
Allahın mucizesi çoktur insallah insallah bu mübarek ayda isteyen herkese nasip olur anne olmak hepimize kucağımıza almak nasip olsun insallahBize resmen mucize olur kendiliğinden olması çünkü eşimde de sorun var. Onu geçtim ilk denemem tutsun o da bana yeter. Bu evreye gelebilmek için 2 yıldır çabalıyoruz.
Amin İnşallahAllahın mucizesi çoktur insallah insallah bu mübarek ayda isteyen herkese nasip olur anne olmak hepimize kucağımıza almak nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?