ÇİKOLATA KİSTİ OLUP HAMİLE KALANLAR

Selam hanımlar
Başlığınızı görüp umut olmak adına yazayım dedim
2013 yılında 6.5 cm çikolata kistim vardı.
Drlar bebeğim olmayacağını ameliyat olursam dahi tedavi görmem gerektiğini söylediler
Ameliyat olmadım çünkü yumurta rezervim düşecekti.
Hayıt otu
Civanperçemi
Soğan kürü uyguladım. Dr un verdiği d.kontrol hapınıda düzenli kullandım 3 ay sonra kıstim 6 ya düştü doğum kontrol hapını bıraktım rahim film çektirdim hayıt otu ile hormonları dengeledim 3 ay sonra doğal yolla hamile olduğumu öğrendim.
Çok çok kötü bir psikoloji
Rabbim isteyen hak eden herkese anneliği nasip etsin
Olumlu düşünün dua edin Rabbim hepinize doğal yolla çarçabuk bebiş versin inşallah

Merak etme kist bebege hicbi zarar vermiyo benim kistim 5cmdi ilaclarla daha da buyumus de yine de ikiz bebislerimle 26.haftanin icindeyiz hicbi sey olmadi ama bende bi dusuk yasadim ve bi kac test yaptirdim onda hafif kan pihtilasmasi ve bagisiklikla alakali bi sorun cikti asil bunlar bebek ölümlerine sebep oluyo o yuzden ilac kullaniyorum hala doguma kadar kullancam

Ne güzel maşalllah İnşallah bizlerede nasip olur . Bu hayıt otunu nasıl kullandınız ve aktarlarda varmı ?

Ne güzel maşalllah İnşallah bizlerede nasip olur . Bu hayıt otunu nasıl kullandınız ve aktarlarda varmı ?
Aktardan aldım bala karıştırıp tükettim 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşışı olması lazım ama netten araştırın daha iyi bilgi vardır çok uzun zaman oldu yanlış bilgi vermeyeyim
Civanperçemi de bakın o da aktarda kadın hastalığı iöin diye belirtir zaten aktar anlatıyor şöyle kullan böyle kullan diye.
2 günde bir içtim Civanperçemi çayını ağır aromalı ama değer

Çok teşekkür ederim şifa olur inşallah bizede

Mesajın için çok teşekkür ederim sağlıcakla kavuş inşallah bebeğine, inşallah bende sağlıcakla kavuşurum. Bende kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum ayrıyetten progestoron iğnesi de verdi doktorum inşallah bu defa durur bebeğim

Kızlar çikolata kisti olup hamile kalanlar bilgilerini paylaşabilirmi acaba ? Ameliyat mı oldunuz ? İlaç tedavisi mi aşılama mı ?
Canım benim bende 1bucuk yıl önce hamile kalmıştım spontan. 2bucuk cm çikolata kistim olduğunu düşük yaptığımda öğrendim sonra 1bucuk yıl hamile kalamadım çok üzülüyordum. Tüp bebek için doktora gittik adet olunca tüp bebeğe başlayacaktık ama adet olmadım meğer hamile imişim Allah’a Hamd olsun. Suan 5 haftalık hamileyim. Bundan 2ay önce 1 ay boyunca hayıtotu cayı içtim. 1 ay önce de soğan suyu içtim adetim bitikten 2gün sonra başlayıp 15 gün içmiştim. Hamileliğimde bu iki bitkinin etkisi olduğunu düşünüyorum . Rabbim hamile kalmak isteyene hemen versin sağlıklı birşekilde. Hamile olanlarında sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin kurban olduğum rabbim

Canim esimde verdi hicbir sorun cikmadi ben Rahim filmi de cektim asilama da oldum hicbirsey ise yaramadi bana 2 yildir yuzde 5 bilinmeyen nedenler dendi taaki doktorumu degisince once pcos dendi yumurta takibi yaptik catlatma ignesinden 4 gun sonra catlamismi diye gittim bi baktik 4.2 buyuklugunde cikolata kisti yumurtama yapismis sogan suyu dedi 1 ay sonra gel dedi aka benim o kadar agrim oluyor ki iliski sirasinda adet sirasinda geberiyorum bakalim 1 ay sonra ne dicek olmzsa ameliyat istegimi belirticem

Onlem alinmis insallah sıkıntısız atlatirsin

Evet ameliyat agri icin tek tedavi sanirim ama yumurta rezervini dusurdugu icin cogu olmuyo ameliyatu bende olcam kurtulmak istiyorum sezeryanda alincak insallah bi aksilik olmazsa sen elinden geleni yapmissin canım belki tüp bebek deneyebilirsin ameliyattan once doktor daha iyi bilir ama

Bana yuzde bes bilinmeyen sebep diyen doktorum asilamamami yapti tutmadi vakit kaybetmeden tüp dedi ama simdiki doktorum halledilir dedi rahat tut icini dedi ama cikolata kisti rahat biralacagina benzemiyor neler kullandim neler 2 yildir perisan oldum psikolojikmen çöktüm

Hiç küçüldü mü cnm kistin boyutu

Canim 2 yildir kist oldugunu bilmiyordum daha yeni ogrendim 1 ay sonra ilaclar ve sogan suyundan sonra bakalim kuculecek mi
Ben 2 kez soğan kürü yaptım doğum kontrol hapı kullandım küçülmedi malesef

Seni cok iyi anliyorum bende cökmüştüm doktoruna guveniyorsan sorun yok seni rahatlatacak doktor lazim olumsuz konusacak degil cok sukur bana da oylesi denk gelmisti aşılamada insllah bi an once kavusursun canim

Seni cok iyi anliyorum bende cökmüştüm doktoruna guveniyorsan sorun yok seni rahatlatacak doktor lazim olumsuz konusacak degil cok sukur bana da oylesi denk gelmisti aşılamada insllah bi an once kavusursun canim
Amin canim arzulayan isteyen herkesin kucagini doldursun

Kızlar günaydın , bugün rahim filmi çektiricem inşallah ikinciyi dua edin bana inşallah

Günaydın kızlar bende ilaçlu yumurta takibi ve sonrasında da aşılama yaptırmayı planlıyorum.. Bu ay ilaçla yumurta geliştirip çatlatma iğnesiyle takip yapılacak . dua edin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…