Yaaa gerçekten mi maşallahAşılama canım ilk denemede ikizlere hamileyim
Hep olumsuz cevaplardan sonra pek ümidim kalmadı benimAşılama canım ilk denemede ikizlere hamileyim
5cm di ben onlara en son geçen sene temmuz ayinda baktirmistim canim simdi senin icin degerlerime baktim proklaktin 25.17 lh 4.73müş ama tabi bu geçen seneki degerlerimdi bunlara baktirdiktan hemen sonra rahim filmi cekinmistim ve bi sonraki ay kendiliginden hamile kaldim düsük oldu maalesef bu gebeligimde bu degerlere hic bakilmadan direk asilamam yapildi ve tuttu çok sukurYaaa gerçekten mi maşallahpeki ne kadardı çikolata kistin , prolaktin LH değerlerin nasıldı , özel olmazda biraz anlatırmısın canım
Olumsuz cevaplara pek takılma canım o olumsuz cevaplari verenler de en kotu tüp bebekle hamile kaliyorlar yani eninde sonunda bi yolu var ama peşini birakma ben cok arastirdim bi suru hastane gezdim kendim bi seyler denedim derken ugraslarim cevabini verdi ama pes etme ben cok agladim zor gunler gecirdim ama bi sey oluyo ve tüm yaşadiklarini bi anda unutuyosun seninde oyle olcak emin ol ama geç kalma zaman bizim aleyhimize çünku bu kist rezervlerimizi azaltiyor maalesefHep olumsuz cevaplardan sonra pek ümidim kalmadı benim
Bende çok iyi değilim şu sıralar , bugünde gittim doktora tahliller yapıldı bakalım ne dicek bende tüp bebek düşünüyorum direkt .Olumsuz cevaplara pek takılma canım o olumsuz cevaplari verenler de en kotu tüp bebekle hamile kaliyorlar yani eninde sonunda bi yolu var ama peşini birakma ben cok arastirdim bi suru hastane gezdim kendim bi seyler denedim derken ugraslarim cevabini verdi ama pes etme ben cok agladim zor gunler gecirdim ama bi sey oluyo ve tüm yaşadiklarini bi anda unutuyosun seninde oyle olcak emin ol ama geç kalma zaman bizim aleyhimize çünku bu kist rezervlerimizi azaltiyor maalesef
Ne desem boş çok iyi anlıyorum seni aynı yollardan geçtim kendi kendime ağladim oturduk eşimle ağladik falan kötü günlerdi ama işte Allah buyuk oyle bi anda yuzunu gulduruyo ki dua et bol bol bence de tüp bebek daha garanti bana aşilama yaparken şans %15 dedi doktor yani ben biraz şansli taraftaydim yoksa ihtimal dusuktu yani tüp bebekte şans %70lere varıyo bizim kist biraz pis bi kist sende bilirsin ki vakit nakittir zaman kaybetmeBende çok iyi değilim şu sıralar , bugünde gittim doktora tahliller yapıldı bakalım ne dicek bende tüp bebek düşünüyorum direkt .
Ve doktorum tüp bebek yaptırman daha iyi dedi , zaman kaybı olmaması için , hayırlısıyla ön görüşmeyi Cumartesi yapıcaz .Bende çok iyi değilim şu sıralar , bugünde gittim doktora tahliller yapıldı bakalım ne dicek bende tüp bebek düşünüyorum direkt .
Evet o ağlamalar yorulmalar bende de oldu çok , eminim beni en iyi şuan sen anlıyorsundurNe desem boş çok iyi anlıyorum seni aynı yollardan geçtim kendi kendime ağladim oturduk eşimle ağladik falan kötü günlerdi ama işte Allah buyuk oyle bi anda yuzunu gulduruyo ki dua et bol bol bence de tüp bebek daha garanti bana aşilama yaparken şans %15 dedi doktor yani ben biraz şansli taraftaydim yoksa ihtimal dusuktu yani tüp bebekte şans %70lere varıyo bizim kist biraz pis bi kist sende bilirsin ki vakit nakittir zaman kaybetme
Amin canimEvet o ağlamalar yorulmalar bende de oldu çok , eminim beni en iyi şuan sen anlıyorsunduradetin birinci günü yıkılıyorum sonra bir kaç saate kendimi toplayıp farklı yollar aramaya çalışıyorum , dua dediğim gibi bol dua . Maşalllah sana ☺ Hayırlısıyla bedenen zihnen sağlıklı bebişlerin gelir dünyaya analı babalı sağlıkla huzurla ☺Başka bir doktora gittim bugün sana tüp bebek yapılması lazım dedi , eşimde de sıkıntı varmış tahliller onu gösteriyor dedi zaten çikolata kisti engel dedi birde şimdi eşin dedi mecbur dedi , ben sana aşılama yaptırırım vicdanım rahat olmaz maddi açıdan ve zaman açısından dedi banada mantıklı geldi . Sen git tüp bebek merkezi ile görüş eğer yok aşılama şansı da yüksek derse o zaman gel aşılamanı yaparım ama sen konuş bir içimi rahatlat dedi .
Aşılama geçtiğimiz ay yaptırdık canım, adet oldum şimdiAmin canimeşinde de sıkıntı varsa aslında aşılamada da spermler yikaniyor hiç denemediysen 1 kez şansını deneyebilirsin ama tabi senin içine ne siniyosa o yolda devam et aşilama maaliyet açısından tüp bebekten cok daha ucuza geliyo aslinda ama işte şans düşük onu göze alan deneyebilir
Hmm dedigim gibi üzülme sadece cikolata kisti olanlarda degil diger baska problemleri olanlarda bile şans çok düşük en mantiklisi bu aşamada tüp bebek o zamanAşılama geçtiğimiz ay yaptırdık canım, adet oldum şimdiyüzden çok üzüldüm zaten bu ay için
Banada çok mantıklı geliyor evet diyorum tüp bebek evet inşallah olur nasip ALLAH bilir . Hayırlısı ama hep olumsuzlukları duyuyorum kendi hakkım da ondan tüp bebeğide olumsuz düşünceye yoruyorum . Yani kafam o kadar dolu ki . Hiç bu kadar yorulmamıştım bu bir sene beni sanırım baya yıprattıHmm dedigim gibi üzülme sadece cikolata kisti olanlarda degil diger baska problemleri olanlarda bile şans çok düşük en mantiklisi bu aşamada tüp bebek o zaman
Maşallah ALLAH bağışlasın , peki kaçıncı aşılamada oldu bebişiniz , size de tüp bebek dediler mi ?Ben varim bana sorarsamiz tup bebek en mantiklisi. Ben 9 cm lik kist ve art 8 cm lik miyom ameliyati oldum iyilesme suresi sonra tupbebek. Bu hastalik cok pis bi hastalik ki ben endemetriozis hastasiyim sadece kist degil bendeki. Prolaktinim yuksekti onun icin bi aylik ilac kullanip basladim tupe. Tabii oncesinde husteroskopi kendi istegimle birde rahimfilmi cektirdim. Cok sukur bi evladim var allah bagislarsa. Bana direk zor hastadin dediler bol bil dua et. Herseyin hayirlisini iste
Bende hep olumsuzlukları duydum kistim hakkında da kotü konustular mr falan cekinmek zorunda kaldım ne zor gunler gecirdim evlendigimden beri hastane hastane gezdim desem yeri ilk zamanlar kucuktu kistim dene olur dediler olmadi sonra buyudu bi de bu illet bende artik bıkmıştım ama nasip işte varmiş bi vakti oyle dusunmeye caliş senin kaç cm ve 1 tane mi ayrıca rahim filmi çekindin miBanada çok mantıklı geliyor evet diyorum tüp bebek evet inşallah olur nasip ALLAH bilir . Hayırlısı ama hep olumsuzlukları duyuyorum kendi hakkım da ondan tüp bebeğide olumsuz düşünceye yoruyorum . Yani kafam o kadar dolu ki . Hiç bu kadar yorulmamıştım bu bir sene beni sanırım baya yıprattı
Benim 4,5 cm evet rahim filmi çektirdim bir tane benimde benimde ilk zaman küçüktü ama son zamanlarda büyüdü aşırı mide bulantısı yapıyor bende de , ameliyat hiç düşünmedim rezervleri düşürdüğü için. Bende evlendim 3 at sonra başladım doktor doktor gezmeye ilk yara dondurdum iki kere sonra kist için uğraşmaya başladık MR falan da en başında çekildim çikolata kisti olduğu anlaşıldı zaten sonrasında . Ekim’de 2 sene olacak inşallah evleneli ama bu kadar düşünmemiştim kistin engel olabileceğini . Eşim test yaptı ilk gözlem muayenesinde doktor sanki varis var dedi test istedi sayı iyi geldi ameliyata gerek Yok dedi daha sonra son aşılamada canlı sayısı azmış öyle raporlandı . Şimdi işte doktor ameliyata gerek Yok dedi ama demekki varmış ve bizim için tam 9 ay zaman kaybı oldu 3 ay denemeler geçti derken şimdi 1 sene oldu . Cumartesi hem eşim için hemde tüp bebek için görüşme yapıcaz bakalım . Şimdi bir doktora bağlı kalmanın ne kadar yanlış olduğunu anladım . Hayırlısı herşeyi hakkımızdaBende hep olumsuzlukları duydum kistim hakkında da kotü konustular mr falan cekinmek zorunda kaldım ne zor gunler gecirdim evlendigimden beri hastane hastane gezdim desem yeri ilk zamanlar kucuktu kistim dene olur dediler olmadi sonra buyudu bi de bu illet bende artik bıkmıştım ama nasip işte varmiş bi vakti oyle dusunmeye caliş senin kaç cm ve 1 tane mi ayrıca rahim filmi çekindin mi
Maşallah maşallh ALLAH analı babalı büyütsün ne ameliyatı oldun , kisti mi aldırdın canım ?Benim de vardı canım 9cmdi kistim hatta kist yumurtalıkları rahmin arkasına ittirmiş o yüzden ameliyat oldum. Ameliyattan hemen 3 ay sonra tüp bebek yaptık Allaha şükür ilk denemede tuttu bebeğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?