ÇİKOLATA KİSTİ OLUP HAMİLE KALANLAR

Hmm bende ameliyati hic dusunmedim zaten hicbi doktor da bahsetmedi ama suan bahsediyo cunku kistim hamileligimi ilk ogrendigimde 10cm olmustu suan ne alemde hic bilmiyorum aslinda senin işini biraz da eş zorlaştırmış yoksa olurdu diye düşünüyorum diger yumurtaligimiz saglam en azindan hakkinda hayirlisi canim olur insallah merak etme

İnşallah canım , hayırlısı bakalım

Amin inşallah ameliyatın nasıl geçti yumurtalıkların nasıl etkiledi bu durumdan
Ameliyatım çok güzel geçti canım ertesi gün taburcu oldum normal hayatıma devam ettim sayılır çok şükür hiç ağrım falan da olmadı. Yumurtalıklara ister istemez etkileniyor ama benden 9 tane yumurta toplandı. Kistin olduğu taraftan bile yumurta çıkmış.

Yumurta uyarıcı olarak hangi ilacı kullandın canım kullandığın ilaçları hatırlıyormusun

Merhabalar ne zaman hamile kaldınız
Bende de endometrius diyor doktor kötü bi yorum yapmadı birde bende 4 ay önce lap+histereskopi oldum bekleme sürecindeyim hamilelik olmadı

Kaç yasindasın canım kistin kac cm hsg cektirdinmi
27 yaşındayım , değişiyor bazen 3,5 bazen 4 oluyor , evet hsg çektirdim ... ama eğer hsg çektirmediysen çektirdikten bir ay sonra aşılama dediysede doktorun yaptır çünkü tüpler açık oluyor daha çok vücut hazır oluyor ben bunu daha sonradan öğrendim , Eylül’de çektirdim Haziran’da aşılama yaptırdım olmadı bakalım nasip inşallah olur ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah

Benimde gülümsedgme bakma zor dönemden geciyorum sorumlulugu kadın alıyo üstüne kist war diye. Aglama havasına girince çıkamıyorum 15 gün. Bende 25 yaşındaym daha genciz umarım olur bu aşılamayı her özel hastane yapıymu acaba

Araştırmak lazım her hastane yapmıyor olabilir yapsa bile eşinden alınan test içim laboratuvar yetersiz olabiliyor araştırmanı iyi yaparsın

benim de 2 yumurtalığımda kist var. hsg çektirdim tüpler açık sorun yok ama olmuyor 2 yıldır..

çikolata kisti degil ama doktor bana hafif pko var dedi ikiis aynı şey sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…