Hmm bende ameliyati hic dusunmedim zaten hicbi doktor da bahsetmedi ama suan bahsediyo cunku kistim hamileligimi ilk ogrendigimde 10cm olmustu suan ne alemde hic bilmiyorumBenim 4,5 cm evet rahim filmi çektirdim bir tane benimde benimde ilk zaman küçüktü ama son zamanlarda büyüdü aşırı mide bulantısı yapıyor bende de , ameliyat hiç düşünmedim rezervleri düşürdüğü için. Bende evlendim 3 at sonra başladım doktor doktor gezmeye ilk yara dondurdum iki kere sonra kist için uğraşmaya başladık MR falan da en başında çekildim çikolata kisti olduğu anlaşıldı zaten sonrasında . Ekim’de 2 sene olacak inşallah evleneli ama bu kadar düşünmemiştim kistin engel olabileceğini . Eşim test yaptı ilk gözlem muayenesinde doktor sanki varis var dedi test istedi sayı iyi geldi ameliyata gerek Yok dedi daha sonra son aşılamada canlı sayısı azmış öyle raporlandı . Şimdi işte doktor ameliyata gerek Yok dedi ama demekki varmış ve bizim için tam 9 ay zaman kaybı oldu 3 ay denemeler geçti derken şimdi 1 sene oldu . Cumartesi hem eşim için hemde tüp bebek için görüşme yapıcaz bakalım . Şimdi bir doktora bağlı kalmanın ne kadar yanlış olduğunu anladım . Hayırlısı herşeyi hakkımızda
İnşallah canım , hayırlısı bakalımHmm bende ameliyati hic dusunmedim zaten hicbi doktor da bahsetmedi ama suan bahsediyo cunku kistim hamileligimi ilk ogrendigimde 10cm olmustu suan ne alemde hic bilmiyorumaslinda senin işini biraz da eş zorlaştırmış yoksa olurdu diye düşünüyorum diger yumurtaligimiz saglam en azindan hakkinda hayirlisi canim olur insallah merak etme
Çok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Evet kistim alındı kapalı ameliyat olduMaşallah maşallh ALLAH analı babalı büyütsün ne ameliyatı oldun , kisti mi aldırdın canım ?
Amin inşallahÇok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Evet kistim alındı kapalı ameliyat oldu
Ameliyatım çok güzel geçti canım ertesi gün taburcu oldum normal hayatıma devam ettim sayılır çok şükür hiç ağrım falan da olmadı. Yumurtalıklara ister istemez etkileniyor ama benden 9 tane yumurta toplandı. Kistin olduğu taraftan bile yumurta çıkmış.Amin inşallahameliyatın nasıl geçti yumurtalıkların nasıl etkiledi bu durumdan
Yumurta uyarıcı olarak hangi ilacı kullandın canımAmeliyatım çok güzel geçti canım ertesi gün taburcu oldum normal hayatıma devam ettim sayılır çok şükür hiç ağrım falan da olmadı. Yumurtalıklara ister istemez etkileniyor ama benden 9 tane yumurta toplandı. Kistin olduğu taraftan bile yumurta çıkmış.
Yumurtalar toplanana kadar merionel iğne kullandım canımYumurta uyarıcı olarak hangi ilacı kullandın canımkullandığın ilaçları hatırlıyormusun
Merhabalar ne zaman hamile kaldınızBen varim bana sorarsamiz tup bebek en mantiklisi. Ben 9 cm lik kist ve art 8 cm lik miyom ameliyati oldum iyilesme suresi sonra tupbebek. Bu hastalik cok pis bi hastalik ki ben endemetriozis hastasiyim sadece kist degil bendeki. Prolaktinim yuksekti onun icin bi aylik ilac kullanip basladim tupe. Tabii oncesinde husteroskopi kendi istegimle birde rahimfilmi cektirdim. Cok sukur bi evladim var allah bagislarsa. Bana direk zor hastadin dediler bol bil dua et. Herseyin hayirlisini iste
Bende bir senedirCanım ben varim çikolata kistim war ama 9aydır hamile kalamyrum :)
Kaç yasindasın canım kistin kac cm hsg cektirdinmiBende bir senedir
27 yaşındayım , değişiyor bazen 3,5 bazen 4 oluyor , evet hsg çektirdim ... ama eğer hsg çektirmediysen çektirdikten bir ay sonra aşılama dediysede doktorun yaptır çünkü tüpler açık oluyor daha çok vücut hazır oluyor ben bunu daha sonradan öğrendim , Eylül’de çektirdim Haziran’da aşılama yaptırdım olmadı bakalım nasip inşallah olur ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallahKaç yasindasın canım kistin kac cm hsg cektirdinmi
Benimde gülümsedgme bakma zor dönemden geciyorum sorumlulugu kadın alıyo üstüne kist war diye. Aglama havasına girince çıkamıyorum 15 gün. Bende 25 yaşındaym daha genciz umarım olur bu aşılamayı her özel hastane yapıymu acaba27 yaşındayım , değişiyor bazen 3,5 bazen 4 oluyor , evet hsg çektirdim ... ama eğer hsg çektirmediysen çektirdikten bir ay sonra aşılama dediysede doktorun yaptır çünkü tüpler açık oluyor daha çok vücut hazır oluyor ben bunu daha sonradan öğrendim , Eylül’de çektirdim Haziran’da aşılama yaptırdım olmadı bakalım nasip inşallah olur ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Araştırmak lazım her hastane yapmıyor olabilir yapsa bile eşinden alınan test içim laboratuvar yetersiz olabiliyor araştırmanı iyi yaparsınBenimde gülümsedgme bakma zor dönemden geciyorum sorumlulugu kadın alıyo üstüne kist war diye. Aglama havasına girince çıkamıyorum 15 gün. Bende 25 yaşındaym daha genciz umarım olur bu aşılamayı her özel hastane yapıymu acaba
Cinsi neymiş kistlerinin , doktorun ne diyor peki canımbenim de 2 yumurtalığımda kist var. hsg çektirdim tüpler açık sorun yok ama olmuyor 2 yıldır..
Cinsi neymiş kistlerinin , doktorun ne diyor peki canım
Anladım canım ALLAH hayırlısıyla şifa versin inşallahaynı çikolata kisti. tedavi dedi, tedavi dediği de sanırım aşılama. uzun süredir gitmiyorum 1-2 aya kadar tekrar başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?