Hayir deil o biraz daha masumçikolata kisti degil ama doktor bana hafif pko var dedi ikiis aynı şey sanırım
Canım benim bildiğin kadarıyla pko ve çikolata kisti farklıçikolata kisti degil ama doktor bana hafif pko var dedi ikiis aynı şey sanırım
Merhaba canımMerhaba
Hayır ikisi tam tersi kistler birinde yumurta fazlası birinde yumurta azlığıçikolata kisti degil ama doktor bana hafif pko var dedi ikiis aynı şey sanırım
Bende bir negatif var sizlerde durumlar nasılMerhaba canım
Benimde çikolata kistim var canımBende bir negatif var sizlerde durumlar nasıl
aradaki farklı bilmiyorum ama ben kızken sürekli çok fazla adet agrim oluyordu ve adet donemindeyken cok fazla kanamam oluyordu bu nedenle bir sürü doktora gittim bana çikolata kisti var dediler simdi 2 yıllık evliyim ağrılarım geçti ama kanamam hala ayni simdi pko diyorlarHayır ikisi tam tersi kistler birinde yumurta fazlası birinde yumurta azlığı
Alt muayneyle daha iyi anlaşılır bir kaç doktora gitseydin ikisi de ağrı yapıyor ikiside olabiliyor kimisindearadaki farklı bilmiyorum ama ben kızken sürekli çok fazla adet agrim oluyordu ve adet donemindeyken cok fazla kanamam oluyordu bu nedenle bir sürü doktora gittim bana çikolata kisti var dediler simdi 2 yıllık evliyim ağrılarım geçti ama kanamam hala ayni simdi pko diyorlar
farklı doktorlara gittim hepsi de hafif pko var dediAlt muayneyle daha iyi anlaşılır bir kaç doktora gitseydin ikisi de ağrı yapıyor ikiside olabiliyor kimisinde
kizken gittigmde tabi alttan bakılmadı karindan baktilar cilolata kisti dediler evlensim gittim hem karından hem alttan baktilar hafif pko dediler onun seviyeleri varmis ssnirimfarklı doktorlara gittim hepsi de hafif pko var dedi
Ne güzel maşallahÇok yakın bir arkadaşımda da çikolata kisti var. Üniversitedeyken hep düşünür düşünür ağlardı ya ileride çocuğum olmazsa diye. Şimdi 9 aylık ikiz bebekleri var. Umudunuzu yitirmeyin dostlar gebe kalmak mümkün :) allah hepinize nasip etsin inşallah
Evet canım hsg sonrası genelde yüksek ihtimal olduğunu söylüyorlar inşallahBenimde çiko kistim var 1 sene olacak bebiş yük iki gün önce hsg çektirdim temiz çıktı, bu ay olmazsa gonalf vereyim dedi doktor rahim temizken ihtimal yüksek olurmuş
Benim doktorum rapor yazarız ücretsiz alabilirsiniz dedi ama napcak bilmem bakalım inş onlara gerek kalmazEvet canım hsg sonrası genelde yüksek ihtimal olduğunu söylüyorlar inşallah ☺ Bende aşılama için gonalf kullanmıştım hakkında hayırlısı ☺Benim olmadı canım aşılamam ama doktorların bu dediği ilaçlar maddi olarak yüklü oluyor bir kaç eczaneden yada merkez eczanelerden fiyat al canım ☺ Uygun veriyorlar SSK karşılamıyor çünkü
İnşallah canımBenim doktorum rapor yazarız ücretsiz alabilirsiniz dedi ama napcak bilmem bakalım inş onlara gerek kalmaz
O zaman bizimkiyle farklı pcofarklı doktorlara gittim hepsi de hafif pko var dedi
merhaba benimde çikolata kisti var sol yumurtalık 10 cm civarı ve geçen sene dış gebelik geçirip sol tüpümü kaybettim şimdi tüp bebek tedavisine başlıycam doktor dedi belki önce ameliyatla alıp sonra deniycez bebek die ama korkuyorum ameliyat olmak istemiyorum çikolata kisti ile hamileyken sorun yaşadınızmıHmm bende ameliyati hic dusunmedim zaten hicbi doktor da bahsetmedi ama suan bahsediyo cunku kistim hamileligimi ilk ogrendigimde 10cm olmustu suan ne alemde hic bilmiyorumaslinda senin işini biraz da eş zorlaştırmış yoksa olurdu diye düşünüyorum diger yumurtaligimiz saglam en azindan hakkinda hayirlisi canim olur insallah merak etme
Ameliyat olmanız daha iyi olabilir yalniz cunku buyukmus kistiniz ilaçlar kisti buyutebiliyo ben hicbi sorun yaşamadim ama tüp bebegi riske atmak dogru olmaz gibi hamile kalmayi basarabildigimiz zaman kist gebelikte bi sorun oluşturmuyo zaten onemli olan hamile kalmaya engel oluşturmamasımerhaba benimde çikolata kisti var sol yumurtalık 10 cm civarı ve geçen sene dış gebelik geçirip sol tüpümü kaybettim şimdi tüp bebek tedavisine başlıycam doktor dedi belki önce ameliyatla alıp sonra deniycez bebek die ama korkuyorum ameliyat olmak istemiyorum çikolata kisti ile hamileyken sorun yaşadınızmı
evet baya büyük o yüzden acaba hamileyken baskı flan yapıp paylatırmı die düşünüyorum doktor da emin değil amiyattanAmeliyat olmanız daha iyi olabilir yalniz cunku buyukmus kistiniz ilaçlar kisti buyutebiliyo ben hicbi sorun yaşamadim ama tüp bebegi riske atmak dogru olmaz gibi hamile kalmayi basarabildigimiz zaman kist gebelikte bi sorun oluşturmuyo zaten onemli olan hamile kalmaya engel oluşturmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?