Merhaba arkdaslar bende araniza yeni katıldım.durumum şundan ibaret 14 aylık evliyim 2 ay korundum ve 1 yıldır çocuğum olmuyor.korunmayi bıraktıktan 5.ayda doktora gttim cnki bnde bekarkende kistler vardı o yüzden bi takibe alim dedim.doktorum 7 mm ile 3 cm her iki yumurtalıkta kıstın var dedi.hormon testleri yaptı prolaktinim çok yukseç cıktı 100 civarında dostinex verdi düşürdü progestan verdi üç ay kullandım o ara tabiki her ay doktora gttim.baktim.hala yok.doktoru değiştim.diğer doktorda sadece bakti hemen catlatma ignesi klomen falan filan baktım buda pek iç acıcı gelmedi.en son tüp bebek dalında uzman bi doktora gtti. beni allan muayene etti sende kistler var fakat.bunlari ne tür kist olduğuna bakcaz önce mr istedi mr sonucun da cikilota kisti saptandı.dediki HSG çekinmez hiç yalandan yere ilaç vermeye.gerwk yok.bir hafta önce HSG.vekindim tüplerimin açık olduğunu söyledi.hormon tahlili yaptı.pesine prolaktinim yuksek dostinex verdi.2 ay kullan ve.adetinin 2.ci günü gel tedaviye baslicam dedi.sizce bu HSG ise yararmı.birAz daha gebelik şansı oluyor 2 ay normal denicez dedi baktık olmuyor aşılamaya gecicem dedi.sizce olurmu kiöyle