- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
-
Aynen canım katılıyorum sana herkes aynı şeyi söylüyor bende anlam veremiyorum. Yumurta rezervini azaltmasa bile kaliteyi etkiliyormus bende karma karışığım valla bilemiyorum artık bu aşılama da olmazsa duruma göre laparoskopi ve tüp bebek düşünüyorum ben bugün başladım İkinci aşılamayaBenim de ilk aşılamam tutmadı. Bugün dr a gittim bir ay ara verelim dedi. Bakalım ben de bu ay soğan kürü falan yapicam sonra 2. Aşılama. Benim anlamadığım etrafımdaki çoğu insan çikolata kisti için aa bende de vardı mühim bisey değil falan diyor diyenlerinde hep cocuklari var. O kadar çok insan var çikolata kisti olan ve hiç hamile kalma sorunu yaşamayan. Neye göre engel oluyo anlamıyorum. Kime söylesem ne var onda herkeste var diyor.
Aslında daha önce 2 ay soğan kürü yaptım çikolata kistim 4 cm den büyükken 3. 2 lere geldi ondan mi bilmem gerçi benim iki tarafta da var ayrıca küçük küçük başka kistlerde varmış. Bu arada karbonatli şu nasıl oluyor canım yazar misinBir ay soğan kürü denedim karbonatli su denedim yok bisey fayda etmedi maşallah aynı duruyor dene bakalım belki sende fayda eder sonuçta her bünye farklı
Ben yine internette görmüştüm bu normal karbonat değil İngiliz karbonatı diye geçiyor eczaneden almıştım bende suyun ph değerini artırıyor alkali su oluyormuş hergün bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı kadar karıştırıp içmiştim özellikle çikolata kistine iyi geliyormuş hatta faydasını görenler vardı okuduğum kadarıyla ama malesef o da işe yaramadı bende benim çok şükür tek taraflı bir tane kistim var benim kist olmayan tarafta yumurta oluşmuştu aşılamadan çok ümitliydim ama olmadı malesef kısmet işte rabbim ol deyince olacak inşallahAslında daha önce 2 ay soğan kürü yaptım çikolata kistim 4 cm den büyükken 3. 2 lere geldi ondan mi bilmem gerçi benim iki tarafta da var ayrıca küçük küçük başka kistlerde varmış. Bu arada karbonatli şu nasıl oluyor canım yazar misin
Ben varım canım. Sağda ve solda olmak üzere iki tane çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. 1 buçuk sene sürdü ama sonunda allah dualarımızı kabul etti. Kişileri ilk öğrendiğimde yaklaşık 20 farklı Dr a gittim hepsi benzer şeyler söyledi bu kistlerle hamile kalman zor hatta bazıları imkansız dedi. Sadece en son gittiğim Prof. Bana umut ışığı oldu sen hamile kalacaksın dedi bu sefer de adama ben inanmadım. Çünkü herkes hamile kalır ben kalamam diye düşünüyordum. O ısrar etti kalirsi diye ben ısrar ettim kalamam diye sonra Dr pes etti aşılama yaptı bana :) ama aşılamam negatif oldu stresten bebek mi tutunur :) aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım Rabbime bin şükür. Hiç umudum kesmeyin hemen ameliyat olmayın. Bu kist hamile kalmaya engel değil sadece biraz daha uzun sürüyor hamile kalma süreci o kadar. Çünkü her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da bazı aylar kaliteli yumurta gelişmeyebiliyor ama arada kaliteli yumurta oluşuyor. Önemli olan her ayı değerlendirmek. Ve gün aşırı ilişki. Misal ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım adetim bitti iki gün sonra hamile kalmışım. Şimdi hamileliğimde de o Dr la devam ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bu arada Dr um özel hastane doktoru değil. Ozellere dünya para verdim ama umudu cerrahpasa da buldum.Yokmu şöyle çikolata kistim vardı ama hamile kaldım diyen..Bize de umut olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum geçen ay aşılamam tutmadi haliyle yıprandım yaş da oldu 31.. 5 yıldır evliyim beklentiler falan insan doluyor haliyle. İnşallah ben de birgün anne olurum isteyen bekleyen herkes de inşallah Aminn..Ben varım canım. Sağda ve solda olmak üzere iki tane çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. 1 buçuk sene sürdü ama sonunda allah dualarımızı kabul etti. Kişileri ilk öğrendiğimde yaklaşık 20 farklı Dr a gittim hepsi benzer şeyler söyledi bu kistlerle hamile kalman zor hatta bazıları imkansız dedi. Sadece en son gittiğim Prof. Bana umut ışığı oldu sen hamile kalacaksın dedi bu sefer de adama ben inanmadım. Çünkü herkes hamile kalır ben kalamam diye düşünüyordum. O ısrar etti kalirsi diye ben ısrar ettim kalamam diye sonra Dr pes etti aşılama yaptı bana :) ama aşılamam negatif oldu stresten bebek mi tutunur :) aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım Rabbime bin şükür. Hiç umudum kesmeyin hemen ameliyat olmayın. Bu kist hamile kalmaya engel değil sadece biraz daha uzun sürüyor hamile kalma süreci o kadar. Çünkü her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da bazı aylar kaliteli yumurta gelişmeyebiliyor ama arada kaliteli yumurta oluşuyor. Önemli olan her ayı değerlendirmek. Ve gün aşırı ilişki. Misal ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım adetim bitti iki gün sonra hamile kalmışım. Şimdi hamileliğimde de o Dr la devam ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bu arada Dr um özel hastane doktoru değil. Ozellere dünya para verdim ama umudu cerrahpasa da buldum.
Peki bu arada herhangi bir kür birşey yaptın mi canım.?Ben varım canım. Sağda ve solda olmak üzere iki tane çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. 1 buçuk sene sürdü ama sonunda allah dualarımızı kabul etti. Kişileri ilk öğrendiğimde yaklaşık 20 farklı Dr a gittim hepsi benzer şeyler söyledi bu kistlerle hamile kalman zor hatta bazıları imkansız dedi. Sadece en son gittiğim Prof. Bana umut ışığı oldu sen hamile kalacaksın dedi bu sefer de adama ben inanmadım. Çünkü herkes hamile kalır ben kalamam diye düşünüyordum. O ısrar etti kalirsi diye ben ısrar ettim kalamam diye sonra Dr pes etti aşılama yaptı bana :) ama aşılamam negatif oldu stresten bebek mi tutunur :) aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım Rabbime bin şükür. Hiç umudum kesmeyin hemen ameliyat olmayın. Bu kist hamile kalmaya engel değil sadece biraz daha uzun sürüyor hamile kalma süreci o kadar. Çünkü her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da bazı aylar kaliteli yumurta gelişmeyebiliyor ama arada kaliteli yumurta oluşuyor. Önemli olan her ayı değerlendirmek. Ve gün aşırı ilişki. Misal ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım adetim bitti iki gün sonra hamile kalmışım. Şimdi hamileliğimde de o Dr la devam ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bu arada Dr um özel hastane doktoru değil. Ozellere dünya para verdim ama umudu cerrahpasa da buldum.
Ben bir ay kadar bir süre karbonatlı su içtim ama onu içelim bir yıl oluyor. Kistlerimde herhangi bir küçülme olmadı ama ca125 değerim düştü. Onun haricinde hiç bir kur veya ilaç kullanmadım. Sadece Kistleri ve hamileliği aklımdan çıkardım canım:)) allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuPeki bu arada herhangi bir kür birşey yaptın mi canım.?
Aminn inşallah canımBen bir ay kadar bir süre karbonatlı su içtim ama onu içelim bir yıl oluyor. Kistlerimde herhangi bir küçülme olmadı ama ca125 değerim düştü. Onun haricinde hiç bir kur veya ilaç kullanmadım. Sadece Kistleri ve hamileliği aklımdan çıkardım canım:)) allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Benim yaşımda 31 ben 7 aydır tedavi görüyorum çikolata kistim var bu ay ilk aşılamamı yaptırdım dokuzuncu gündeyim şu an heyecanla bekliyorum sonucu :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım. Ben de 3 yıldır uğraşıyorum geçen ay aşılamam tutmadi haliyle yıprandım yaş da oldu 31.. 5 yıldır evliyim beklentiler falan insan doluyor haliyle. İnşallah ben de birgün anne olurum isteyen bekleyen herkes de inşallah Aminn..
Canım inşallah sonunda yüzün güler. Az kalmış. Çok düşünmemeye çalış diycem de ne mümkün dimi?Benim yaşımda 31 ben 7 aydır tedavi görüyorum çikolata kistim var bu ay ilk aşılamamı yaptırdım dokuzuncu gündeyim şu an heyecanla bekliyorum sonucu :)
Aynen düşünmeden edemiyorsun sürekli aklımda sınavlarım var ama ben ders çalışamıyorum. Aaa miydemmi bulanıyo, aaa halsizlikmi başladı, aaa şu belirtimi, yok bu belirtimi psikolojim bozuldu artıkCanım inşallah sonunda yüzün güler. Az kalmış. Çok düşünmemeye çalış diycem de ne mümkün dimi?
Darısı başımıza inşallah Canım peki Cerrahpaşadaki doktorunun ismi neydi ?Ben varım canım. Sağda ve solda olmak üzere iki tane çikolata kistiyle hamile kaldım çok şükür. 1 buçuk sene sürdü ama sonunda allah dualarımızı kabul etti. Kişileri ilk öğrendiğimde yaklaşık 20 farklı Dr a gittim hepsi benzer şeyler söyledi bu kistlerle hamile kalman zor hatta bazıları imkansız dedi. Sadece en son gittiğim Prof. Bana umut ışığı oldu sen hamile kalacaksın dedi bu sefer de adama ben inanmadım. Çünkü herkes hamile kalır ben kalamam diye düşünüyordum. O ısrar etti kalirsi diye ben ısrar ettim kalamam diye sonra Dr pes etti aşılama yaptı bana :) ama aşılamam negatif oldu stresten bebek mi tutunur :) aşılama dan 4 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım Rabbime bin şükür. Hiç umudum kesmeyin hemen ameliyat olmayın. Bu kist hamile kalmaya engel değil sadece biraz daha uzun sürüyor hamile kalma süreci o kadar. Çünkü her ay yumurtlamayabiliyoruz ya da bazı aylar kaliteli yumurta gelişmeyebiliyor ama arada kaliteli yumurta oluşuyor. Önemli olan her ayı değerlendirmek. Ve gün aşırı ilişki. Misal ben erken yumurtluyormusum hamile kalınca anladım adetim bitti iki gün sonra hamile kalmışım. Şimdi hamileliğimde de o Dr la devam ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bu arada Dr um özel hastane doktoru değil. Ozellere dünya para verdim ama umudu cerrahpasa da buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?