- 5 Ocak 2008
- 1.650
- 30
- 52
- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.901
canım bebeğin gelişimine bir etkisi yok bu kistin.sadece ilk zaman düşük riski var onuda dikkat ederek atlatabilirsin.sen hamile kalmayı başarmışsın şimdi kistini düşünme.bebeğini düşün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebeğin gelişimine bir etkisi yok bu kistin.sadece ilk zaman düşük riski var onuda dikkat ederek atlatabilirsin.sen hamile kalmayı başarmışsın şimdi kistini düşünme.bebeğini düşün.
ben hamileyken çikolata kistlerim olduğunu öğrendim 2 taneydi ama gebelik ilerledikçe onlarda yok oldular.
ben hamileyken çikolata kistlerim olduğunu öğrendim 2 taneydi ama gebelik ilerledikçe onlarda yok oldular.
hayırlı cumalar
:gitme: burası bitti kanımca artık
hayırlı cumalar
:gitme: burası bitti kanımca artık
gökdeniz merhaba. nasılsın? bir ara görüşelim msn de.
Gökdeniz iyiyim canım, bebekle uğraşıyorum gazı, kakası sıkıntısı bitmiyor. Aklım burda ama girmek mümkün değil sabah kahvaltımı bile elimde bebekle yapıyorum. İznimin bitmesine bir aydan az kaldı. Büyük ihtimalle işsiz kalacağım. Biraz sinirlerim bozuk, hatta depresyona bile girdim annemin yanına gitmiştim, şimdi daha iyiyim.