- Konu Sahibi kirmizisilgi
- #1.941
oncekı sayfaları okudukca umıtlenıorum coook ...sesımı duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sağ yumurtalığımda 4,5 cm lik kistim vardı ve sol yumurtalığımla hamile kaldım. Oğlum şu anda 4 aylık. Aşılama çikolata kistinde önermiyorlar. Bence sen önce ilk önce eşinde sorun olmadığına eminsen yumurta takibi yaptırabilirsin. Ben yumurta takibi yaptırdım ve 3.ay hamile kaldım. Baktın olmadı ameliyat olursun ve hemen çalışmalara başlarsın ameliyattan sonra hamile kalma oranı yüksek diyorlar. Benim doktorum ameliyattan sonra kesinlikle menopoza sokan ilaçları tavsiye etmedi neyseki gerek kalmadı. Kafanı rahat tut bazı dr.lar çok abartıyor bir tanesi senin çocuğun olmaz bile dedi. Kafana takılan bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırız.
MERHABA arkadaşım ya şu ilaç ne adı bende de var bu çikolata kistinden. bir yıldır hamile kalamıyorum. o doktorun adı nedir?selamlar, benimde endometriyos um var. 2 ay önce teşhis konuldu.daha doğrusu gebe kalamamak için gittim doktora tüm tetkileri yapıldı daha sonra hsg çektirdim çekimden sonra end. teşhisi kondu. 3 cm kisler varmış. ve karında yapışıklık çok morelim bozuldu. ilaç verdi doktor. kis söktürücü aynı zamanda da gebe kalmamı sağlayıcı.düşük engelleyici özellikli ilaç. bunu ne yap ne yap bul dedi çok bulunan bi ialç değilmiş. aradım buldum reglim 20 günü içiyorum günde 2 kez. 20 kapsül. sonra regl oluyorum . 3 ay dene dedi dr. bu ilaç reglin ile birlikte , kisti düşürcek dedi. düşürdüde. hiç bişi kalmadı ama hala bebk sahibi olamıyorum :S napcaz yaa demekki yapışıklık hala devam ... gitmedim doktruma .. 3 ay bitsin sonra gideceğim. en son çare tüp bebk dedi dr. aşılama önermedi neden acaba?