- Konu Sahibi kirmizisilgi
-
- #1.661
günaydın kızlar,
yeni arkadaşlar gelmiş hepinize merhaba.
geçmişi okuyamadım kısa zamanda hemen bir merhaba demek istedim.kızlar operasyonum çok zor geçti.ameliyatım ağır geçmiş daha kendimi anca topluyorum.bazı şeyleri hala tek başıma yapamıyorum.benimle bir sezeryan olanlar aynı gün ayağa kalktı ben o gün gece kalkabildim ve bu ameliyatın çok zor olduğunu o gün hem yaşadıklarımdan hemde o gün hastanede yatan bir arkadaşdan öğrendim.saba 08:30 da girdim bebeği 10 dk da vermişler ben iki saat kalmışım ameliyatta sonra yoğun bakıma almışlar.sanırım 12 gibi çıkmıştım.ama çıktığımda kendimde değilmişim tek bildiğim ancak akşam 19:30 da ağrılarımın hafiflediğiydi.o gün sezeryan olan bayanlardan biri geçen sene laproskopi ile kisti temizlenmiş kızlar ameliyattan sonra 4.ayında hamile kalmış.onunda çok zor olmuş ben neden onlar iyi ben böyleyim derken konuya açıklık getirdi sonra tabi doktor ve hemşireler.bu arada güzel haber yumurtalıklarım kurtuldu.alınmadılar.diğer söylemek istediğimse şu, ameliyata giderken o masaya yattığımda ve yoğun bakımda o acıyla dolu nasıl aklıma geldi bimiyorum ama önce silgi ve emeliko nun isimlerini söyleyerek (çünkü onlarla bir seneyi aşkın görüşüyoruz ve aklıma gelen ilk iki isimdi.)devamında bu sitede konuşduğum okuduğum ve kadınlar kulubunde olsun isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ettim bilmenizi isterim.
şimdi oğluşumla evdeyiz gündüzleri mışıl mışıl uyuyan umudum geceleri nöbet tutturuyor bana.işte böyle şimdilik aklıma gelenler bunlar.tekrar görüşmek üzere.
yalnız bişey varki ponaran daha şimdiden raporum bitince onu nasıl bırakıp işe gidicem diye kara kara düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun.
merhaba kizlar bayraminiz mubarek olsun
benim tup bebek sonucum kocaman bir Negativ
nasip degilmis
insallah 2.denemede olur
2,denemeye baslamadan kistimi aldiracagim ins
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
melek dün oğlum uyandı yazamadım ayrıntılı.benim kistten dolayı tehlikem 2.ayımda başladı ve doğana kadar her türlü tehlikesini yaşadım ama doktorum çok iyiydi benim ve tecrübeliydi olabilecek her tehlikeye karşı hazırdık ve dikkatliydik ne derse yaptım ne ilaç verdiyse kullandım ve 38+4 de sezeryanla oldu bebeğim.sende doktorunu dinle ve dinlenmen yatman gerekiyorsa yat.9 ay yatan insanlar var.sende sık dişini gördümki zaten 30 haftaya gelmişsin.en yakın 5 hafta daha dayanman gerekiyor.erken olacak olursada bebeğin bir süre küvezde kalması gerekir.üzülme ve moralini yüksek tut herşeyden önce bu çok önemli.kendine dikkat et ve sevgiyle kalın ...
kızlar sizler nerelerdesiniz haber verin ne alemdesiniz.
merhaba kızlar uzun zamandır bende bu sitedeyim ama sizi iki gündür takip ediyorum bendede çikolata kisti var 8 aydır uğraşmamıza rağmen çocuğumuz olmadı geçen hafta doktora gittim çok önemli değil olur diyor çatlatma iğnesi yaptı bugün iki gün oldu benim umudum yok ama doğal yolla deneyeceğiz diyor dr.gökdeniz sende yeni anne olmuşsun sanırım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşallah Allah olmayan herkese nasip eder bende muğladayım ama buralı değilim doktorunu merak ettim gerçi benim dr. da buranın en iyisi insana çok moral veriyor olur diyor ama ben çok umutsuzdum sizleri burda okuyunca bayağı umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?