- 13 Aralık 2007
- 849
- 1
- Konu Sahibi kirmizisilgi
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun!
Bugün moraller daha iyi
a.s.
Bugün moraller daha iyi
a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
QUOTE=AŞKIMDOĞA;2112794]meraba arkadaşlar çikolata kissini duyunca hemen geldim sayfaya , arkadaşlar bende de her iki yumurtalığımda çikolata kissi olduğunu öğrenmiş durumundayım , neden gebe kalamıyorum diye doktor araştırmam sonucunda ortaya çıktı miyom mu polip mi öyle birşey daha varmış
histli birşeydedi ve laproskopi ile ameliyat olacakmışım
bana görüşlerinizi bildirseniz sevinirim ve yorumlarınızı
Günaydin Kizlarrrr,hayirli Cumalar,
Nasiliz Bugünnn.iyi Olmana Sevindim Ponaran.zor Bir Bekleyişdesin.başlayan Belirti Falan Varmi.silgicim Sende Biraz Moralle Yaklaş Olaya Bu Olayin Beyinde Bittiğini Görüyoruz.emelikoooo Nerdesinnnn Iyimisin.yeni Arkadaş Gelmiş Aşkimdoğa Sanada Geçmiş Olsun.bizim Bir Yumurtalikda Kist Ve Doktorlarin Bize Tavsiye Ettiği Hamile Kalmaya çalişmamiz üç Alti Ve Bir Yil Gibi Değişen Sürelerdeyiz şu Anda.çoçuk Sahibi Olmak Istediğimiz Için Doktorlarin şu An Için Farkli Bir Tedavi Yöntemi Yok.sadece Hamile Kalmaya çalişiyoruz.ama Senin Iki Yumurtalik Ve Boyutuna Göre Sanirim Laproskopi Gerekiyor.sakin üzülme çünkü Lap Dan Sonra Hamile Kalanlar Var.bu Sitede Tanişdik Onlarlada.yani Herşeyin Başi Moral.insan Duyup Okuyunca çok Korkuyor Moral Sifira Düşüyor Ve Kaybetmeye Başliyoruz.kafaya Takmasak şimdiye Olurdu.biz Kadinlarda Beyin Düşünceler çok önemli.hormonlarimizi Etkiliyor çünkü.
Günaydin Kizlar Sili Güzelim Bak Bu Sitede Geçen Yilin Ortalarinda Bi Arkadaş Vardi Ve Inanilmaz Sorunluydu Ya Ben Kisirim Yok Benim Bebeğim Olmaz Oysa Sadece 7 Ay Falan Olmamişti Ve çok Kafasina Takiyodu (şimdi Okuyosa Gülüyodur Cadi) Ondada çikolata Kisti çikmişti Hemde 8 - 9 Santim Gibi Bişiydi Ve Sadece Ilaç Tedavisi Olmaya Başladi Ve Artik Bebek Psikolojisini Atmişti üstünden Nasilsa Kistim Var Kalamam şimdi Hamile Diye Ama Yanliş Hatirlamiyosam Daha Yok Olmada 1-2 Ay Içinde Hamile Kaldi Yani Bu Iş Birazda Psikolojiye Bağli Sen Rahat Olursan Valla Geliyo Bebek Ama Nekadar Psikolojin Bozuk Olursa Bebekle Yatip Bebekle Kalkarsan Okadar Gecikiyo Güzelim Ben Onu Anladim