- Konu Sahibi kirmizisilgi
benim de bugun hem de şahane :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) aa evet süpperr..ben de sana göre 3 aşağı beş yukarı plan yapayım..bi de bana yumurta hapı verdi dr gecen ay gttiğimde
Silgicim,panoran sen bu yumurtlama gunlerinde uzmanlasmissin sanirim :) ben sadece 12-14-16 olayina dikkat ediyorum. onun disinda bir kere ovaluasyon kiti aldim ama ben pek fayda gormedim yani cizgileri anlayamiyor insan. bir dahaki adetim basladiktan sonra-insallah baslamaz- bende isi olcmek istiyorum. dil altinda ne kadar sure tutuyorsun ? dil altindan olculurmus kesin olarak degil mI ?
Günaydin Silgi Ponaran Emeliko
öncelikle Hepinizin Sevgililer Günü Kutlu Olsun.sonra Dünkü Konuşmalar Için Teşekkürler Hepinize.herşey Gönlümüzce Olsun.bana Destek Oldunuz.silgicim Ben Adetsel Sebeblerle Sanirim Biraz Bunalima Girer Gibi Oldum Ama Iyiyim Sizin Desteğinizle.tabiki Herşeyden önce Umut.umut Olmazsa Olmaz.hadi Bakalim Hep Beraber Bebeklerimize Kavuşalim Er Geç Ve Burda Yazdiklarimizi Okurken Ne Mutlu şimdi Hamileyiz Diyelim.
Harikasin Emeliko Süper Bir Karar Ponaran Yaklaştikça Sende Gerilmeye Başladin Ama Stres Mtres Yok Kizlarrrr Silgi Sende Dahilsin Biz Bu Savaşi Kazanicaaaaazzzzzzz.
silgicim senophene diye bir ilaç
basal body thermometer olarak satılması lazım (bbt), evet orda Fahrenheit var ama olsun.bu ilaci neden verdi dr. ? yani ne ise yariyormus?
panoran insallahhh hamile olursunn ki olmazsa onumuzdeki maclara bakariz :) ben bugun bir digital t. bakicam ama buranin isi birimide farkli, artik onlari ogrenirim.