- 11 Ağustos 2016
- 429
- 162
-
- Konu Sahibi Miyavhanim
Çok zor bu çikolata kistleri gerçekten Allah kimseye hasretlik cektirmesinMerhaba bende 1 yıldır ugrasıyorum sol overde 2.5 cm çikolata kistim var.6 yasında bir oglum var.2.bebek istiyoruz olmuyor 2 başarısız asılama oldu gecen yıl dogal yolla hamile kaldim düştü.Napacagımı sasırdım
Bugun gittim. Her gittigimde farkli bit olayla karsilasiyorum doktor cikolata kisti nin dermoit kiste benzedigini soyledi. Bunun iyi tarafi tekrarlama yapmaz dedi. Aytica kist su an hamile kalmamana tek basina sebep olabilecek bir sorun degil dedi. Bu yuzden cuma gunu rahim filmi cekilecek bir sonraki adetin 3. Gunu tahlil ve ultrason istedi. Bir de esim spermiyogram testi verecek.Banada sadece 3 ay süre verdi doktor hamile kalmak için çünkü bendeki kıstler hemen büyüyor ve patlıyor ve bu son ayim bu ay da olmazsa rahim filmi cekecegiz dedinormalde 1 yıl kadar bekliyor doktorlar normal yolla bebek olmasi için ben ise 3 ay sizde gidin bence hemen filmden sonra hamile kalan oluyormuş bayagi kanallar açıldığı için öyle okumuştum
Ben korktum gidemedim biraz daha bekleyeyim diyorum belki olur ama kaç ay geçti hala yokBugun gittim. Her gittigimde farkli bit olayla karsilasiyorum doktor cikolata kisti nin dermoit kiste benzedigini soyledi. Bunun iyi tarafi tekrarlama yapmaz dedi. Aytica kist su an hamile kalmamana tek basina sebep olabilecek bir sorun degil dedi. Bu yuzden cuma gunu rahim filmi cekilecek bir sonraki adetin 3. Gunu tahlil ve ultrason istedi. Bir de esim spermiyogram testi verecek.
Anlicaginiz tedavi icin ilk adimlari atiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin
Öyle söyleme canım Rabbim sevdiği kulunu sınar imtihan edermiş.. kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis.. bizimde imtihanimiz bu ne yapalım..Ben korktum gidemedim biraz daha bekleyeyim diyorum belki olur ama kaç ay geçti hala yoksu an reglim başladı yıne yıne hüsran.
Peki sizinki kesinlesti mi çikolata mı yoksa dermoit miymis dermoit olan daha iyi diye biliyorum tedavisi var saniirm en azından çikolata ise bence kadınlara verilmiş bir ceza.tedaviside yok bebek de olmuyor sevilen kullar degil mıyız acaba diye düşünüyorum Allah affetsin ramazan ayında şifa versin hepimize.
Çikolata kisti tedavisi yok demeyin,çocukta oluyo lütfen iyi düşünün iyi olsun çikolata kistinden tadavi oldum gittiğim birkaç doktor bana normal yollardan gebe kalamassınız tüp bebek dediler ben doktorumu buldum tedavimi oldum ve 6 ay sonra normal yoldan gebelik oluştu şu an oğlum 9 yaşında; ki bu lanet kist tüm yumartalık ve barsaklarımı sarmıştı...Ben korktum gidemedim biraz daha bekleyeyim diyorum belki olur ama kaç ay geçti hala yoksu an reglim başladı yıne yıne hüsran.
Peki sizinki kesinlesti mi çikolata mı yoksa dermoit miymis dermoit olan daha iyi diye biliyorum tedavisi var saniirm en azından çikolata ise bence kadınlara verilmiş bir ceza.tedaviside yok bebek de olmuyor sevilen kullar degil mıyız acaba diye düşünüyorum Allah affetsin ramazan ayında şifa versin hepimize.
Nasil bir tade olduÇikolata kisti tedavisi yok demeyin,çocukta oluyo lütfen iyi düşünün iyi olsun çikolata kistinden tadavi oldum gittiğim birkaç doktor bana normal yollardan gebe kalamassınız tüp bebek dediler ben doktorumu buldum tedavimi oldum ve 6 ay sonra normal yoldan gebelik oluştu şu an oğlum 9 yaşında; ki bu lanet kist tüm yumartalık ve barsaklarımı sarmıştı...
Bu bizlere verilmiş bir ceza değil lütfen böyle düşünmeyen sabır ve duadan vazgeçmeyin azimli olun umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin
Şu anda 2.çocuk istiyoruz Çikolatası bitti bu seferde miyomlarla başım dertte
Rabbim hepimize nerde varsa mübarek günlerde şifamızı versin....
Mesajınızı anlamadım ama bu hastalikla nasıl çocuğunuz oldu diyorsanız tedavimi oldum önce Rabbime sonra doktoruma güvendim tedaviden 6 ay sonra normal yollardan gebeliğim oluştu Karam çıktı geldiNasil bir tade oldu
Nasıl bir tedavi oldunuz peki, ben biktim artık adet zamanı 10 gün şancı çek yumurtlama döneminde ağrı çek. Bir hafta nefes alacak zamanım vardı bu ay o da yok. 15 gündür cektigim sanci yetti artik ne gece rahat uyuyorum ne gündüz rahat oturuyorum nede rahat yürüyebiliyorum. Dun acile gittim büyüme yok aynı dediler ne bu sanci artik oturdum ağlıyorum evde yemin ederim biktim agridan sancidan geçmiyor geçmiyor.. ağrı kesici alıyorum 1 saat iyi sonra yine başlıyor. Yeter artık Allahım ya neden geçmiyor. Bir bende kist yok ki çoğu insanda var ben neden bu kadar sancı agri çekiyorum vallahi dayanamıyorum artik oturup ağlıyorum elimden gelse kendimi kesip ben çıkarıcam o kisti oradan. .Mesajınızı anlamadım ama bu hastalikla nasıl çocuğunuz oldu diyorsanız tedavimi oldum önce Rabbime sonra doktoruma güvendim tedaviden 6 ay sonra normal yollardan gebeliğim oluştu Karam çıktı geldisabır etmekten umut etmekten ve dua etmekten vazgeçmeyin her sabah ezaninda kalkıp dua ederdim hiç yilmadan bıkmadan usanmadan....
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnanın regl dönemim benim için kabustu kramplar, karın ağrısı,kusma,sıcak basması,titreme yıllarca çektim malesfki bu kist gebeliğede engel ;tedavim laparoskobi oldum doktorum ilacımı verdi kısa süre sonra hamile kaldım o lanet çikolata kisti tüm yumurtalıklarımda yapışıklıklar oluşturmuş ve her yerimi sarmıştı , oğlum doğduktan sonra yaklaşık 2 sene sonra tekrarladı malesefki bünye yapıyormuş bu kisti , bu sefer henüz çocuk düşünmediğimiz için ilaçla tedavi oldumNasıl bir tedavi oldunuz peki, ben biktim artık adet zamanı 10 gün şancı çek yumurtlama döneminde ağrı çek. Bir hafta nefes alacak zamanım vardı bu ay o da yok. 15 gündür cektigim sanci yetti artik ne gece rahat uyuyorum ne gündüz rahat oturuyorum nede rahat yürüyebiliyorum. Dun acile gittim büyüme yok aynı dediler ne bu sanci artik oturdum ağlıyorum evde yemin ederim biktim agridan sancidan geçmiyor geçmiyor.. ağrı kesici alıyorum 1 saat iyi sonra yine başlıyor. Yeter artık Allahım ya neden geçmiyor. Bir bende kist yok ki çoğu insanda var ben neden bu kadar sancı agri çekiyorum vallahi dayanamıyorum artik oturup ağlıyorum elimden gelse kendimi kesip ben çıkarıcam o kisti oradan. .
Yumurtlama dönemindeki ağrınız kaç gün sürüyor ağrı şiddetli mi oluyor,, yumurtlama ağrısı çekenlerdenim deNasıl bir tedavi oldunuz peki, ben biktim artık adet zamanı 10 gün şancı çek yumurtlama döneminde ağrı çek. Bir hafta nefes alacak zamanım vardı bu ay o da yok. 15 gündür cektigim sanci yetti artik ne gece rahat uyuyorum ne gündüz rahat oturuyorum nede rahat yürüyebiliyorum. Dun acile gittim büyüme yok aynı dediler ne bu sanci artik oturdum ağlıyorum evde yemin ederim biktim agridan sancidan geçmiyor geçmiyor.. ağrı kesici alıyorum 1 saat iyi sonra yine başlıyor. Yeter artık Allahım ya neden geçmiyor. Bir bende kist yok ki çoğu insanda var ben neden bu kadar sancı agri çekiyorum vallahi dayanamıyorum artik oturup ağlıyorum elimden gelse kendimi kesip ben çıkarıcam o kisti oradan. .
Evet batma olur hatta ilerlediyse sürekli bir ağrı oluyor ve oturup kalkarken bile ağrı oluyorKızlar bu kistlerin ağrısı çok mu şiddetli ve oturup kalkarken bir batma oluyor muydu sizlerde?
Yumurtlama döneminde başlayıp 10 gün sürüyordu nerdeyse sonrasinda ise adet ağrısı başlıyordu bitmeyen bir döngüYumurtlama dönemindeki ağrınız kaç gün sürüyor ağrı şiddetli mi oluyor,, yumurtlama ağrısı çekenlerdenim de
AminnAllah cümlemize şifa versin
Malesef yorulsakta ölsek te bitmiyor bir türlüBen çok yoruldum